PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 4

marchplayer spune:
 Plec sa le fac baie copiilor.
Am  lene de nedescris. Dupa ce culc copii poate ma mai uit la vreo 2 episoade.

marchplayer spune:
 Hai ca le face baie matusa:))
Monica stiam eu ca m-ai mai intrebat ceva si tot voiam sa raspund si uitam. 
Nu merge nici unul dintre ei pe bicicleta fara roti ajutatoare. Dar Ioanei ii voi ua o bicicleta ceva mai mare, nu-i voi lua ca cea a lui Rares, mi se pare prea mica.
A lui Ioana va fi asta
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-2755/bicicleta-winx-204-r/
Dec obligat o vom invata sa mearga fara ajutatoare ca nici nu are.
A lui Rares este asta.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1427/bicicleta-testoasele-ninja-914-yc2/

monica70 spune:
 Faine amandoua.Eu tin minte ca pe la 6 ani am invatat sa merg singura pe doua roti,asa ca sigur s-ar descurca si ai nostri numai sa aiba cineva chef sa se ocupe de ei 
Lui Tudor i-am facut deja baie in bideu (ca tot se kk-rise),iar Dianei nu-i mai fac,ca a facut dus la bazin.
Io nici nu mai tin minte de cand nu m-am mai uitat la un film 
 Ziceai de preturile foarte mari de la teatru.E motivul pentru care nu mergem nici noi 
 Si nici la filarmonica ... nici macar la mall la film de desene animate 3-4 d sau cum or fi n-am dus-o inca pe Diana ca si acolo-s preturi de preturi.Pai sa se uite acasa la DVD pe ele gratis,dar nu e mare pasionata.Noroc ca la teatru i-au dus de la gradi,nu doar la cel de papusi.
MONI  cu  DIANA  (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)   
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE  
 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla 
 ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI 

monica70 spune:
 INGRIIID numai ai momit-o pe Diana mea cu pozele alea.Mai ca n-a plasn ca s-au terminat,mai voiaaaa ! De cum a vazut cum deseneaza Diana ta dupa model,a vrut si ea.Asa ca a luat cartea Disney cu Alba ca zapada si s-a apucat sa o deseneze.Doar ca totusi nu dupa model,ci ea o face din cap pe Alba, ca ea stie 
 Doar se mai uita din cand in cand la model,asa mi-a zis.Asa ca a desenat o Alba ca zapada ,plus 7 pitici,ba chiar si printul,doar ca cu moacele ei obisnuite 
 La print i-a pus si sabie,era cumva pe bluza si am criticat-o ca de ce nu tine sabia in mana.Si mi-a venit cu cartera rasfoind sa imi arate intr-o poza cum tine printul sabia la brau,n-am mai avut ce comenta 
 Acum cica face si calul (dar nici vorba sa faca ea dupa model,ca a uitat cartea la mine pe birou 
) 
Da' macar are de lucru ceva interesant ![]()
Iar m-am benoclat la activitatile de la palatul copiilor.Va ca au si pian,chitara,sah,pimpong,teatru si teatru de papusi ... foarte multe! Si cica doar 50 lei costa inscrierea pe an,la oricate activitati ii duci.Chestia e sa prinzi loc.In toamna ma infiintez si o inscriu si la 10 cursuri sa le incerce! Sa continue cu care ii place ![]()
 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla 

Ingrid S spune:
 Am revenit, nu cu forte noi, ci bleaga, mi-e somn, greata, nici nu stiu cum sa imi descriu starea. 
Azi am stat doar in casa si am lenevit. Nu m-am indurat sa misc un pai. M-am jucat cu Diana, m-a batut la Nu te supara frate si la Piticot, dar mi-am luat revansa la carti.
Maine mergem la biserica putin si apoi la Muzeul de arta, sambata trecuta n-a vazut expozitia noua (tine doar doua saptamani). Cand a auzit unde o duc, a sarit in sus si mi-a declarat ca sunt cea mai buna mama din lume. Eh. Pentru niste tablouri.
Daniela, la Filarmonica biletul e de 10 RON. Si pentru Diana de 5. La Opera, cel mai scump a fost 25 RON. Cum sa zic, o data pe saptamana nu-ti golesti buzunarele la preturile acestea. Eu am de gand sa merg la cat mai multe cu Diana, cu conditia sa fie sanatoasa. Era in spatele meu un baietel de 6 ani, tusea saracutul...pai frate, stai cu el acasa daca vezi ca e bolnav. La filarmonica si musca se aude, musai tacere, la Diana nu-i auzeam nici respiratia, stie lectia.
E frumoasa bicicleta, cat e de inalta? Diana nu mai are, am dat-o. In primavara ii cumpar una noua. Acum orga intai. 6 milioane ma costa, dar e nevoie ca sa exerseze. Si am aflat ce mai vrea: inca un hamster
 si o poseta in care sa-i duca pe amandoi. O, Doamne!
Si bicicleta lui Rares e misto. Sa circule impreuna, fain!
Moni, bietul Tudor. Inainte de culcare da-l pe gingii cu gel calmant. Eu ii mai dadeam Dianei 2,5 ml de Panadol, am citit ca i-ai dat deja nurofen. Sper sa se linisteasca.
Teatru de papusi...de mult n-am mai fost. Insa vine la gradinita lunar, platesc acolo si basta. Vreau sa fac cu ea ce nu fac cei de la gradinita.
 Muzee, cofetarii, muzica, plimbari...
Imi pica ochii in gura, merg la nani, noapte buna!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

monica70 spune:
 INGRID pai acolo la palatul copiilor copiii sunt pe post de actori,ei manuiesc papusile.Diana nu vrea la teatru desi am incercat sa o conving,ca macar si-ar folosi acolo corzile vocale in exces 
 Dar la teatru de papusi,sa manuiasca papusile cica i-ar placea.Si a vazut karting,acum cica vrea musai la ala ,degeaba i-am zis ca acolo iau copii mai mari si predominant baieti.I-am promis ca intreb si de asa ceva.Mai avem pe lista engleza, germana, desen/pictura, pictura pe sticla, dans modern, dans sportiv, gimnastica aerobica, ansamblu folcloric , pian si chitara eventual.Adica la ce ar lua-o dintre astea si pe urma la ce ar hotara ea sa ramana. Saptamna viitoare sun sa vad de nu s-a eliberat vreun loc macar la una-doua din astea,poate am noroc.Acum cica in toamna au zis ca iau copii numai de la 6 ani in sus,nu de la 5 ani cu mi-au zis mie cand avea Diana doar 4.Cand o avea 6 or sa zica ca iau doar de la 7 ani? ![]()
Va sa zica la filarmonica e mai ieftin? As duce-o,dar tare mi-e ca ea nu poate sa taca nici 5 minute 
 ,darmite 2 ore.La teatru e absorbita de ce se intampla pe scena,dar la filarmonica nu stiu de ar sta.Mai degraba cred ca ar sta la opera,dar pentru asta ar trebui sa venim la Timisoara . La teatru de papusi si pe ei ii duc sau vin aia la ei frecvent.
Cu hamsterii ... aoleu sa nu afle Diana mea ca,poate vrea si ea 
 Mai d-aia mi-ar lipsi in casa,plus ca sotu' nu suporta rozatoarele.Apropo de-asta chiar citeam la un subiect ieri cum  a aspirat una hamsteru' mititel si inca cu un aspirator profesional de-ala de hoteluri si l-a mai si recuperat viu dar zombi din sac 

marchplayer spune:

Hai ca m-am amuzat cu hamsterul in aspirator
Bai, nici eu nu as vrea soareci prin casa dar daca vreun copil de-al meu isi va dori asa ceva ma voi conforma. Eu as prefera caini sau pisici. Cand mergem pe la magazinele de animale Rares este cel care merge la soricei si ii admira.
Nu prea stiu cat de inalta este dar dca scrie ca-i pentru copii de 7 ani la noi este ok, Ioana cam indeplineste conditiile.
Pai Ingrid, nu-i deloc scump biletul, ma gandeam ca este pe putin 50 de ron la Filarmonica. Eu in Constanta n-am mers nici la Opera, nici la Teatru si nici la filarmonica. 
Doar copii i-am mai dus la teatru unde costa biletul 5 ron si mi se pare ok pretul. De curand i-am dus in premiera la cinematograf, in premera a fost si pentru mine faptul ca am vazut filmul 3D. MORTAL! Atat pot sa spun!!! Mi-a placut mult de tot. Ma gandeam cum avanseaza tehnica asta...copii mei au debutat cu un film 3D, oare cu ce vor debuta copii lor? Biletele cum stiti, pentru copii 15 ron si pentru adulti 21 ron. Am vazut Tangled. Copii tare incantati si ei. Inindeau mana sa prinda lampioane!!
Moni, nu vrei sa iei pe rand activitatile alea la palatul copiilor? O tii la pictura 2-3 luni s.a.m.d. nu ii incarci nici programul si nici nu o bulversezi cu atat de multe activitati odata!
Ingrid farte frumoase activitati ai tu pentru Diana. Oare fiica mea s-ar entuziasma asa daca i-as spune ca o duc la un vernisaj?? N-as crede. Desi...La hotelul unde face inot peretii sunt plini cu tablourile a doi fraieri/copiator/ facatori de kitch-uri, cel putin asta-i parerea mea. Ioana este curioasa de tot ce se afla pe acei pereti, de la cine le-a pictat pana la de ce le-a pictat, incluzand bineinteles ce reprezinta
Ioana pe langa bicicleta(care i se pare un lucru necesar) isi doreste cercei si pantofi cu toc(din astia am vazut la accesories in mall 100 ron perechea)
Acum ma bag la un episod de-al meu si apoi la nani.
Moni, asta este un serial tare misto. Poate cand ai timp sa vezi un episod. Eu le vad online.
Noapte bunaaaaaaaaaaa!

monica70 spune:
 Diana nici la ora asta nu doarme,se vede ca a dormit tarziu dupa-amiaza.Si eu la fel.Cred ca maine dormim pana la amiaza ![]()
DANIELA si eu mi-as dori sincer caini si pisici 
,dar la casa.Pai nu am destul unul - pe Tudor care face mereu mizerie in casa? Sa mai curat si dupa oratanii? 
 No thanks! Si Dianei ii place sa se uite la rozatoare si tot felul de animalute,ca taica-su e pasionat de admirat animale si o tot duce peste tot unde au ocazia (in mall unde-s animalute si pasari de genul asta,sau la expozitii/targuri unde vin cu expo de reptile,de animale de ferma ,sau la circ la menajerii) 
La ce film ati fost la 3d? Era dublat ? Ghita demult ma bate la cap sa ma duc cu Diana,o sa merg si acolo,vad eu cand ochesc vreun film fains aimi placa si mie si Dianei si sa fie dublat in romaneste sa inteleaga fata ceva.El evident  afost la 3d destule ca e mare pasionat cinefil,cum sa rateze el asa ceva?
Na gata a terminat Diana cu spalatul pe dinti (la ora asta 
),acum trebuie sa merg sa povestim.Ca pana acum a tot desenat,pe urma a rontait stafide ...
Noapte buna!

monica70 spune:
 Acum vad ca ai editat.Pai stai mai ca n-o duc la toate deodata,ca la unele iau copii doar de 6,7 ani,deci poate n-ar lua-o.La astea m-am gandit asa in general,deci nu neaparat toate de anul asta.La altele poate nu ii plac ei,merge odata de doua ori si abandoneaza.Ar fi ideal sa ramana macar cu doua pe saptamana eventual trei,ca e libera,inotul il pastram pentru we.Dar sa vedem intai daca prindem vreun loc ...
De care serial ai zis Prison ala? Stiu ca m-am uitat la cateva episoade cand era la TV,dar dupa ce a devenit mai violent am abandonat.Parca eram gravi atunci si nu suportam violenta 
 Oricum nu mi-a placut cine stie ce,era interesant dar ma puteam lipsi de el,ceea ce am si facut.Mie mi-e dor de ceva gen Dosarele x ,ce exista nou genul asta?
Gata am tulit-o la nani,haideti dimineata la o cafea.Dr nu prea devreme ![]()

Ingrid S spune:
 Buna dimineata! Dau un expresso fierbinte!
Plecam intr-un sfert de ora, aici ninge feeric, pe jos s-a prins ceva zapada. 
Am citit ce ati scris si m-am amuzat de hamster, cum sa-i cumpar unul adevarat???
 Avea de la Craciun un zhu-zhu pets, din ala cu baterie si isi mai dorea unul. Am spus, dar ati uitat.
 Nepoata-mea a avut adevarati, acum vreo 8 ani, miroseau de te bagau in boala, cusca o curata zilnic si tot duhnea, no way.
Revin dupa masa, acu' ma preseaza timpul.
Va 
, o duminica minunata sa aveti!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues