Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

dragelor, ultima perioada a fost atre aglomerata si stresanta pe la noi...din fericire copii sunt bine doar ca am avut probleme pe alte planuri.
Acum o saptamana, l-au dus pe socrul meu de urgenta la spital cu o criza renala, cara asociata cu problemele lui cu inima, l-au adus intr-o stare ff proasta,. Din Blaj a fost trimis de urgenta la Alba, apoi la Cluj, la Institutul inimii, cu recomandarea de a fi operat de urgenta pe inima...dupa mai multe investigatii si tratamente s-a renuntat la operatie, adica e recomandata dar nu urgent, acum e acasa, intr-o stare nu prea buna dar stabila...
Au fost momente de panica, cand inima i-a functionat doar sustinuta de aparate, dar din fericire au fost depasite cu bine...

Dar cum un necaz nu vine niciodata singur s-a mai intamplat ceva. In seara cand l-au dus la Cluj, Flaviu si soacra mea erau cu el, eu am ramas acasa cu copii, singura. Si, ceasul rau, si-a spus cuvantul. Am pus eu lemne in centrala, lucru pe care l-am facut de nenumarate ori, dar pe care cu siguranta n-o sa-l mai fac niciodata, si nu am inchis bine usa...centrala s-a supraincalzit, si a refulat supapa de evacuare, eu m-am panicat ingrozitor, toata pivnita si garajul erau pline de abur si zgomotul era infricosator, noroc ca am dat un telefon si in 5 min erau 5 barbati la mine in casa. A cedat si caloriferul din baia noastra, asa ca si casa era plina de abur, apa avea pesta 100 de grade...ce mai, mi s-a parut iadul pe pamant... acum scriind tremur toata, si stiu ca mult timp de acum incolo voi avea cosmare...Era situatia cea mai urata, singura cu copii...daca as fi patit eu ceva... nici nu vreau sa ma gandesc...Mi-am promis ca nu voi mai ramane singura cu ei niciodata, cel putin pana mai cresc... Doamne, Iti multumesc ca nu a fost mai rau...
Centrala a suferit avarii, iar reparatia costa destul de mult, important e ca sunt doar daune materiale ce se repara...

au fost cateva zile extrem de agitate, si ma gandeam ce frumoasa e rutina si plictiseala care de atat de multe ori ne agaseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

La multi aaaani JOY!!! Sa cresti maaare si sa fii snatoasa si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Sa revin la atmosfera de sarbatoare si bucurie, iepurasi aniversati in capitolul 100, al frumosului nostru imas !!!

fetelor, tare mi-as dori sa revad nume dragi, sa refacem atmosfera de altadata, chiar si cu dispute, ca sunt inevitabile, dar poate cu mai multa diplomatie...
Eu nu sunt o fire ff sociabila si leg greu prietenii, dar ...de durata, iar aici, multe dintre voi mi-au intrat in suflet si mi-as dori sa aflu vesti, mai ales despre bebei...
In viata au fost perioade ca liceul, sau facultatea, cand aveam cercuri de prieteni buni, si credeam ca legaturile vor dura mult peste timp. Cel putin eu m-am convins ca nu e asa...cele mai mlte au disparut in valtoarea timpurilor pe care le traim...chiar si facilitate de cailea asta facile de comunicare, ca telefonie mobila sau internet, drumurile tot s-au despartit, si fiecare isi traieste povestea proprie intr-un context personal...Aici insa, ne leaga copilasii astia minunati, cu siguranta tot ce am facut noi mai bun in viata, "creatia perfecta", cum le spun eu de multe ori, si care va dura dincolo de timp..
asa ca, va rog eu toate fetele ce au fost ranite uneori de replici si cuvinte care poate nici macar nu vroiau sa fie atat de dure, si le rog sa revina cu mesaje...ca vor aduce bucurie multora dintre noi..

sa stiti ca nici melodramatica nu sunt de felul meu, doar ca evenimentele din ultima vreme m-au pus rau pe ganduri, mi-e teama de lucruri ireversibile, mi-a teama de atributiile astea de "oameni mari". cu multe responsabilitati...mi-e teama sa nu trebuiasca sa gandesc "ce bine ar fi fost daca..."...
scuzati tonul, poate nu adegvat sarbatorii pe care tocmai o pomeneam...dar tocmai spuneam ca sunteti "prietenele mele bune si inimoase de pe forum "
gaska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! JOY!

Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa, mereu fericita si toata viata sa fie implinita!

Draga mamica, tu sa fii fericita asa cum ai fost in urma cu un an si asa cum erai cand iti desenai zambete pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

LA MULTI ANI JOY!!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI VOIOSIE ASA CUM TI-E NUMELE!

si pe super mami Gabi o imbratisez cu drag

sa aveti o zi superba fete frumoase

Mergi la inceput

nu am timp de nominalizari acum dar tot mai fur un minutel sa o imbratisez cu mare, mare drag pe AMI!!!!
DRAGA MEA, SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS ASEMENI PRINTESEI TALE !!!
te invidiez asa, un pic, pentru burtica si mai ales pentru ca esti o tanara si frumoasa mamica !!! bravo voua !!! sa ne tii la curent cu evolutia prichindeilor...si a celei din casa , si celei \ celui din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTE LUNITE iepurasilor: PETRU, VICTOR, DANIEL.

IOANA bai mami dar ce evenimente urate ai mai avut si tu, bine macar ca esti bine si tu si copii, restul nu mai conteaza.
hai la sporovait ca trebuie sa adunam noi gasca la raport, la fel ca tine gandesc si eu.

ANDRA mi-a placut tare mult cum ai povestit despre ziua piciului, dar cum de fiecare data trebuie sa fie si ceva aiurea te inteleg, si sa inteleg ca vei avea un mic afacerist?

CARMEN vino la raport, cu neuron sau fara te astet aici sa ne spui ce face micuta SOFIA.

ANCA felicitari MELINEI pt plecarea in picioruse, mie nu mi se pare devreme, au fost copii care au mers si mai devreme.

ERINA sper sa va iasa dintisorii si sa scapati de noptile urate.

noi si tusim si mucim dar sper sa ramanem doar cu asta, nu dormim pt ca tusim, in rest exersam in fiecare zi mersul singuroca, odta mai multi pasi, altadata mai putini, am inceput sa vorbim la telefon, si suntem tare studioase, toata ziua rasfoieste cartile lui frateso.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

urez si eu LA MULTI MULTI ANI!!! urmatorului iepuras pe care il sarbatorim azi!!!
Joy sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi a vietii tale!!

Eu tot incerc sa mai intru sa mai scriu dar nu reusesc..in swchimb sunt la zi cu cititul!
Ziua sunt singura cu brotacelul meu si nu am timp mai deloc de calculator. Acum doar ce s-a trezit si as vrea sa-l scot putin pe afara prin curte sa ia putin aer. Aici a nins fara incetare de sambata si pana azi de dimineata. Este foarte multa zapada iar acum este chiar placut afara..un soare frumos si nu e deloc frig.

Fetelor voi ce fel de ceai dati copilasilor sa bea? eu i-am dat tot mereu babycalm de la phares..dar parca as incerca si altceva.

revin ca brotacul meu linge talpa fierului de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Fetelor poate cand aveti timp mai postati si meniurile pe care le dati iepurasilor ca eu cam sunt in pana de idei.

Astazi de exemplu meniul nostru este:
dimineata: portocala, mar + biscuiti;
pranz: piure de brocoli cu putin unt, branzica si ou fiert (e innebunit dupa mancarica asta!!"
seara: lapte cu gris si putin mar copt pt indulcire.

Ioanaa28 parca m-a luat frica din ce ai povestit tu acolo. Si noi avem tot centrala cum spui tu si mereu cand ies sa ma bag lemne ziua ..de multe ori ma intorc din drum si mai verific odata pe acolo sa vad daca am inchis toata usile si daca n-am uitat ceva deschis.Bine ca n-ati patiti nimic si nu a fost mai rau

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Sa revin la atmosfera de sarbatoare si bucurie, iepurasi aniversati in capitolul 100, al frumosului nostru imas !!!

fetelor, tare mi-as dori sa revad nume dragi, sa refacem atmosfera de altadata, chiar si cu dispute, ca sunt inevitabile, dar poate cu mai multa diplomatie...
Eu nu sunt o fire ff sociabila si leg greu prietenii, dar ...de durata, iar aici, multe dintre voi mi-au intrat in suflet si mi-as dori sa aflu vesti, mai ales despre bebei...
In viata au fost perioade ca liceul, sau facultatea, cand aveam cercuri de prieteni buni, si credeam ca legaturile vor dura mult peste timp. Cel putin eu m-am convins ca nu e asa...cele mai mlte au disparut in valtoarea timpurilor pe care le traim...chiar si facilitate de cailea asta facile de comunicare, ca telefonie mobila sau internet, drumurile tot s-au despartit, si fiecare isi traieste povestea proprie intr-un context personal...Aici insa, ne leaga copilasii astia minunati, cu siguranta tot ce am facut noi mai bun in viata, "creatia perfecta", cum le spun eu de multe ori, si care va dura dincolo de timp..
asa ca, va rog eu toate fetele ce au fost ranite uneori de replici si cuvinte care poate nici macar nu vroiau sa fie atat de dure, si le rog sa revina cu mesaje...ca vor aduce bucurie multora dintre noi..

sa stiti ca nici melodramatica nu sunt de felul meu, doar ca evenimentele din ultima vreme m-au pus rau pe ganduri, mi-e teama de lucruri ireversibile, mi-a teama de atributiile astea de "oameni mari". cu multe responsabilitati...mi-e teama sa nu trebuiasca sa gandesc "ce bine ar fi fost daca..."...
scuzati tonul, poate nu adegvat sarbatorii pe care tocmai o pomeneam...dar tocmai spuneam ca sunteti "prietenele mele bune si inimoase de pe forum "
gaska

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

Esti un om cu o inima deschisa si o generozitate sufleteasca greu de intrecut! Chiar daca fete care scriau foarte mult si foarte frumos odinioara decid sa nu mai scrie niciodata sau sa scrie f rar, eu sper ca tu sa ramai aici, cu noi, pentru a putea oferi tuturor un etalon de bunatate si prietenie.
Mi-a parut rau sa citesc ca ai intampinat dificultati cand ai ramas singura cu copilutzii dar ma bucur ca nu s-a petrecut nimic grav.
Sanatate socrului tau si noua, tuturor, caci, uite, ajungem sa o apreciem cand n-o mai avem sau e foarte afectata.
sufletelor deschise!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput