Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

DELIA13 eu in fructe sau iaurt pun cereale care se prepara cu lapte, astea nu au lapte in ele. In fructe ii pun cereale simple (numai fulgi de orez sau orez, tapioca si porumb) iar in iaurt pun orez cu vanilie.

EVA e intr-adevar mai ciudat sa faca febra 1 saptamana fara alte simptome, dar am auzit de o boala mai recenta, ii zice febra de 3 zile.
La voi vad ca e o saptamana, dar o fi ceva de genul?
Sau mai poate fi o infectie in organism, poate o infectie urinara, i-ati facut si examenul de urina, urocultura? Verificati si astea!
Multa sanatate!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Intru si eu pe fuga
100 capitole din viata unei comori.. La multi ani fetelor.

Nu prea am apucat sa mai intru, pt ca zilele astea am ceva de lucru pt serv, si m-am impratit intre munca, mancarica pt noi, pt bebe, una alta prin casa; nici nu stiu cand a trecut timpul.

Corina eu sper ca de la dintisori sa fi facut Eva febra. Eric s-a chinuit o sapt pana i-au spart 2 dintisori de sus (incisivii laterali). Nu mi-a dormit, nu a mancat laptic mai nimic (cu insistente mari reuseam sa ii dau cam 250ml/zi - cred ca il durea cand sugea din biberon), mai mereu avea manutele si caputul cald, funduletul cam rosu..ce sa zic...o gramada de simptome de astea nasoale. Dar acum ca au iesit gata, si-a revenit. sa fie bine
Carmen (stanucel), eu ti-am mai zis tie o data ca vin cu dupa tine. Cum sa fii ma, mama denaturata ca nu ai vazut ca are gingiuta umflata??? Pai ce, Adelina te lasa sa cauti prin gura ei?? (Eric nici cu gel nu mai m-a lasat sa ii dau pe gingii, statea cu gura inchisa, si daca cumva reuseam sa il pacalesc sa bag degetul in gura, ma musca de mama focului). Tu esti mai sensibila si tot timpul ai teama asta ca nu esti o mama buna. Dar, asa cum ti-au zis si fetele de nenumarate ori: esti o supermama pt Adelina si Paul, si ei o stiu.
Andira si eu am facut gratinul ala si a iesit superbun. Mi-a parut rau ca l-am condimentat ca i-as fi dat si lu Eric din el (normal ca baconul l-as fi dat deoparte).

Ce ma bucur ca ninge!! Azi e zis de sanius!! Aseara eu si sotul am dat o fuga pana la nasi, si tata ne suna "ca uite nu mai bate vantul, ca uite s-a depus zapada"..si pana intr-un final s-a dus cu Eric afara. Cand am ajuns noi, tata era fleasca de cat alergase cu sania (m-am cam suparat pe el ca a alergat, ca imi era frica sa nu ii fie rau de la efort), Eric nu vroia sa il luam din sanie si sa mearga acasa, ce sa mai ...va dati voi seama cum era

Fetelor v-am lasat; merg sa ii fac legumele lu Ericutu, ca dupa ce se trezeste papa fructele si o tulim, asa ca nu mai am cand sa ii gatesc.

V-am pupat si sa doresc o duminica frumoasa

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

LAlexandra multumim de intrebare- suntem bine.
Am fost la un control la doctor si are 8420g si 73 cm..Inca nu se ridica singur in fndulet sau in picioare si nici nu merge de-a busilea.Mi se pare un pic in urma la capitolul asta.Dar nu ma strsez, ma gandesc ca pana la urma tot va trebui sa le faca si pe astea. Sincer la baietelul tau ma gandeam si ma tot miram ca merge in picioruse la o varsta asa mica.wow!
In reste avem si zile mai grele- cu miorlaituri si dat cu mana peste orice tip de mancarica sau adormit doar in brate- dar si zile bune in care este asa cuminte-sta linistit si papa tot,se joaca singurel si e interesat de jucariile lui si cel mai frumos se culca singurel
.
Mai nou a devenit f interesat de calorifere si se zbate la noi in brate ca sa-l ducem lanaga calorifer iar el incepe sa bata tare in el si sa cante "aaaa aaaa aaaaaa".La fel face si cand ii canta taica-su la chitara.Isi pune manuta peste a lui si incepe tot cu aaaa. Ne topim!!!

Va pup pe toate si va citesc in continuare si cand am timp sa va mai scriu.(daca nu va plictisiti de mine
)

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Delia13 si eu ii pun cereale in fructe dimineata.Ii pun din cele simple care nu au lapte praf in compozitie.Astea se pot prepara cu lapte sau suc.
Iar seara ii mau dau cereale care au lapte praf si se prepara doar cu apa.pe cutie scrie cum sa dozezi.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invitam la o

noi folosim cereale care se prepara cu lapte,si pun si in iaurtel...
briza mersi frumos de complimente,dar era normal sa vad asa pe cat se poate... eu ma simt vinovata ca nici nu am controlat gingiuta,dar asta este,se mai intampla...oricum a dormit foarte bine azi-noapte, a avut o singura trezire,dimineata s-a trezit la opt,i-am dat laptic si ne-a lasat sa dormim pana la 10,a stat cumintica in patut,a mai atipit si ea,nu i-am auzit gurita deloc,si-a facut de lucru singurica acolo,dar la 10 a zis GATA va ajunge atata somn,trezirea...
mi-a fost asa mila de ea ca am lasat-o in patut,dar eram franta de oboseala mi-a prins bine acest somn...
la 10 cand m-am trezit am pupacito mult de tot si i-am multumit ca a fost asa cumintica...
cred ca ziceti ca sunt dusa cu pluta...da stiu,recunosc

ce frumos peisaj afara,abia astept sa iesim si noi la plimbare mai tarziu...

o duminica placuta va urez... la toate mamicile..

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Child, ne-am gandit si noi la infectie urinara.....chiar am cumparat niste pungute urinare dar, doctora a zis ca la infectie urinara temperatura ar fi mult mai mare si nu ar ceda la antitermice.Avem ceva modificari la neutrofile si la limfocite....astept sa vad ce zice d-na doctor(cand va binevoi sa-mi raspunda la tel).Acum are max un 37,5 pt ca e pe Nurof la 8 h.
Nico,ai inceput serviciul?Incisivii laterali de sus au iesit deja...cei din mijloc sunt in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVAMIKA
Nico,ai inceput serviciul?Incisivii laterali de sus au iesit deja...cei din mijloc sunt in asteptare.

Nu de tot. Lucrez de acasa cate-o documentatie..mai merg si la clienti asa cam de doua - trei ori pe luna. Dar cam atat. E bine ca mai pica acolo niste banuti pt rate.

adica la voi au iesit lateralii si apoi or sa iasa si cei din mijloc?!! :))) Cred ca e haioasa foc foc Eva cand rade.
Eu ma oftic de nu mai pot, ca asta e un ranjit si jumatate, dar cand mana pe aparatul foto, gata tace, nu se mai misca, nu mai canta..nimic nu mai face...

Ma duc la el ca e suparat ca l-am luat de afara. Fetelor, daca il auziti cum face cand il tragem cu saniuta: tipa cat poate , da din maini, din picioare, se intinde sa adune zapada care se strange pe saniuta....

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, hai ca vad ca nu prea aeti chef de vorba sau sunteti la sanius.

LA MULTE LUNITE iepurasilor: OANA IULIA, ANDREI, MATEI, TUDOR CRISTIANsi GEORGE CASIAN.

EVA nu cred sa fie infectie urinara din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu, noi am facut febra mare, peste 39 si nu ceda la antitermice decat cateva ore si apoi crestea iar.
sanatate multa si sa aflati cat mai repede ce aveti.

DELIA noi folosim cereale si cu lapte si fara lapte, pe cele care contin lapte le fac cu apa, iar pe cele care nu contin lapte le fac cu lapte praf formula pt varsta ei.
eu si asa vreau sa bea si lapte praf, am eu o goanga la cap si ma gandesc la cantitatea de lapte pe care o mai suge ea de la mine, ziua nu mai suge deloc, dar suge seara si noaptea.

BRIZA ce dragut ca are cine sa-l plimbe pe iepurica mic cu sania, felicitari pt tataie.

ELBA mie sincer i-mi este frica de calorifer si prefer sa o tin cat mai departe de el, mi-e frica sa nu dea cu capul in el si apoi cine stie ce se poate intampla, mai ales acum cand incepe sa mearga si nu prea are echilibru.

STANUCEL stai calma mami.

noi am avut o zi de bucatareala si copii au sta cu tati, iar acum ne pregatim sa iesim si noi la zapada.
incepe sa mearga usor, usor, cativa pasi si apoi se aseaza in fundulet si pleaca iar, cred ca pana la un an va merge singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare fete dragi!

Noi aseara am scapat de motz , a fost o aniversare frumoasa, cu multa voie buna, dar si cu chestii neprevazute, cand i-am adus tortul s-a speriat de artificii si de ceilalti copii invitati pt ca le dadusem coifuri, ochelari de carnaval si fluiere si a tipat, n-a gustat momentul ... a rezistat la o singura poza cu tortul si eu ma gandeam la un intreg shooting langa primul lui tort, care a fost fff bun, dar nu a fost ornat cu toate detaliile cerute de mine la cofetarie si s-a transformat dintr-un tort deosebit in ceva banal ... apoi eu pregatisem tava de dimineata cu toate obiectele care desemnau strict o meserie si cand i-am pus tava in fata sa aleaga am vazut ca erau puse si alte chestii aiurea: cheile de la masina si de la casa, telefon, miere, lantic, verigheta, etc, fiecare a mai adaugat pe acolo ce-a crezut ... hm, am stricat si filmuletul cu momentul alegerii obiectelor ca am facut ochii mari si m-am enervat putin cand am vazut cheile de la casa, a venit si raspunsul pur babesc, asa se pun ... asta e, nu mi-a convenit, dar nu am vrut sa ma supar si sa ma enervez pentru nimic ieri ca sa nu-mi dispara zambetul de pe buze, in rest toate bune si frumoase, si acum imi rasuna in cap glasul zglobiu al copiilor si chiuielile provenite din placerea de a se juca in voie.

Sa nu credeti ca a fost o aniversare ratata, din contra, a fost o zi f animata si plina de zambete, pe mine m-au napadit emotiile, mai-mai sa imi sara inima din piept, dar v-am zis despre chestiile neplacute care au survenit la noi in speranta ca voi le veti anticipa si evita

Pishti a aprimit f multe jucarii, cele mai multe f voluminoase, dar nu stiu unde le voi tine pe toate, cu toate ca am loc suficient, si masinuta si tricicleta si masuta de activitati cu rotile, covoras cu melodii, o lada de plastic cu piese lego si colac peste pupaza 2 plusuri mai mari ca el ...

Cam atat despre aniversarea noastra, nu mai stiu ce sa mai povestesc, si asa m-am intins cat un cearceaf de 2 persoane.

Multumim in continuare pentru urarile voastre, sunt binevenite oricand

Ami am ramas datoare la tine cu felicitari pt micuta minune din burtica ta, sa fie o sarcina dusa fara probleme la 40 de saptamani si o nastere usoara, sa ne tii la curent cu pasii sarcinii si nu in ultimul rand poze cu burtica, ne este dor

Anca imi era dor de tine, pup Codrinelul frumuselul si bazdagania mea bea cu paiul, a inteles f repede cum se face, i-am desfacut capacul de la canita si i-am bagat in gurita partea interioara a paiului, care era plina cu apa si a tras din el din prima

Bluekidoo, Alexandra votat

Gabi maine e mare sarbatoare la voi, cap 100 e al vostru

Mai tarziu revin si cu poze, dupa ce culc zvarluga mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao,...nici nu mai stiu daca v-am salutat azi.

Elba, stai linistita cu mersul, are el timp sa le faca pe toate, iar tu, crede-ma, trebuie sa fii fericita, ca nu stai toata ziua dupa el, sa nu atinga aia, sa nu se urce acolo....etc.
Vad ca mai toti iepurasii sunt lungani...al meu la 68 de cm, cred ca de aia merge...ca nu e asa la inaltime

Andra, multumim de vot. Ma bucur ca in cele din urma a fost totul frumos. Si Alessa se sperie la trompete.

Stanucel, esti de coma. Stai linistita ca esti o mama extrem de buna, cea mai buna pt Adelina.

Si noua ne-au dat aseara 2 dinti, asa ca avem deja 6 dinti... 2 jos si 4 sus.

Va las, deja sare pe mine sa il las la laptop

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput