Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Multumim pt. felicitarile de 10 lunite!
Am citit asa rapid pt ca nu prea am avut timp, m-am uitat la pozele noi de pe picasa. Superbi iepurasi. Sunt asa incantata de ei. Sunt asa bucuroasa cand o vad si pe Angela cate face, cat de scumpa si comica e! E o varsta minunata si din pacate asa repede uitam. Acum m-am uitat la pozele Elenei de cand era bebe si mi-am dat seama ca imi amintesc putin si imi pare rau ca am facut prea putine filmulete.
Acum se pare ca am intrat iar in faza aia cand vreau inca un bebe, desi am zis ca sigur eu nu mai fac. Sunt de groaza!
va las, merg sa fac ceva dulce . Elena a mers cu tati la sanius, Angela doarme, iar eu am zis ca fac treaba pe acasa si de fapt am stat pe net
Weekend frumos si iepurasi sanatosi!
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
ami_84 spune:
Fetelor va amintiti Capitolul 100 de la odisee?
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10
LAlexandra spune:
Neata, asa pe la amiaza
Vad ca iar sunt iepurasi bolnaviori. sa treaca repede. Ma gandesc cu groaza pe cand o avea si eu 2 bebei si o sa fie cand unul, cand celalalt bolnavior.
ma tot gandesc la tine, Ami, ce frumos ca deja sunteti la bebe 2. Noi mai trebuie sa asteptam, pt ca am nascut prin cezariana, acum astept si niste rezultate la analize sa vad pe cand se poate ...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Fetelor va amintiti Capitolul 100 de la odisee? Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10 |
Ce amintiri frumoase m-au napadit!! Si ce mult scriau fetele si cat de faina era relatia dintre noi toate!
Tu te-ai inscris la noua odisee?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
carmickey spune:
buna fetele...
noi am fost afara,am stat in jur de o ora jumate,acum doarme neintoarsa,se pare ca i-a mers bine aerul rece de afara...
annya9 am vazut poze cu raducu,ce mare s-a facut!!!
adelina a inceput sa zica si cuvantul dai dai...e tare haioasa cand zice kiki si dai dai...
eu i-am dat seara legume,crezand ca poate nu doarme din cauza foamei,dar degeaba,tot nu doarme,nu stiu ce ar putea fi,dintisori nu dau semne...avem doar patru ca de iepuras...
in schimb scosesem masa de noapte,iar acum am inceput sa ii dau iar un biberon cu lapte in jur de 180 ml...
plec sa fac o si va invit pe toate mamicile care sunteti prin zona...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
child spune:
STANUCEL asa au copiii perioade si perioade. Si Albert, dupa o perioada in care numai manca noaptea, se trezea abia pe la 8-9, acum, de cateva zile, iar cere mancare pe la 4-5 dimineata. Sunt convinsa ca o sa treaca si perioada asta, la noi sunt de vina dintisorii, i-au rasarit incisivii centrali sus.
Tot din cauza dintisorilor cam refuza fructele, bine ca macar legume mananca cu placere.
In rest, e bine, sanatos (slava cerului) si jucaus, pus pe shotii mereu.
Pun poze pe gmail, daca vreti sa ne vedeti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
fetelor sunt o mama denaturata,si sunt si la al doilea copil...
fetitei mele i-a spart gingia,iese un al cincilea dintisor...offf si eu ziceam ca nu sunt semne de a iesi dintisori mititica de asta nu dormea,daca stiam eram mai linistita,si relaxata,ca prea m-am framantat crezand ca ii este foame....abia astept sa vorbeasca sa imi spuna ce vrea ce o nemultumeste...
imi vine sa plang, cat de fraiera am putut fi...eu mama cu doi copii
trecem noi si de asta...
o noapte buna si linistita va urez...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
Delia13 spune:
Fetele, am si eu o intrebare. VOI CE CEREALE PUNETI DIMINEATA IN FRUCTE? Eu pana acum i-am dat cereale care se prepara cu apa, astea merg dk le bag in piureul de fructe sau mai bine sa pun cereale care se prepara cu lapte?
Eu de 3 nopti nu prea mai dorm, David se trezeste f des, la o ora, la jum de ora vrea sa suga tzata, nici nu stiu exact dc, luna plina, dinti basinute? offf, ieri noapte simteam ca nu mai pot si imi ziceam ca-l intarc, dar dimineata cand l-am vazut cum se ranjea la mine mi-a trecut.
Poate ma luminati si pe mine ce cereale sa-i amestec cu fructe. Desteapta de mine a luat azi cereale de ovaz cu prune ca zicea cineva de aici , n-am retinut cine, ca e f multumita si acasa am vazut ca se prepara cu lapte
Delia13 spune:
AMI- acum am citit! FELICITARI! Iti doresc sarcina usoara! Ce ciudat mi se pare sa scriu asa, parca as scrie la odisee. Noi pt al doilea am zis ca mai asteptam cativa ani
EVAMIKA spune:
UREZ SI EU CU INTARZIERE LA MULTI ANI!PT IANIS SI ALEXANDRU!
Ami , felicitari!Cred ca esti f happy.O sa ai ajutoare cand nasti(mama, soacra)? Ma gandesc ca tb sa-ti fiue greu cu 2 copii mici.Noi tb sa mai asteptam ceva din cauza cezarienei.
Mi-a placut sa recitesc comentariile emotionate de la odisee.
Andira,f interesante retetele tale....am facut si noi Gratin cu bacon cartofi, brocolii si a iesit super bun iar a doua oara am inlocuit baconul cu ciuperci si am scos ouale fierte si mi-a placut mai mult....plus ca n-a mai fost asa de bomba calorica
Noi suntem cu un pic de febra de 1 saptam.Nu avem nici un alt simptom...nu tuse, nu curge nasul, nu scaun modificat....nimik....doar ca a mancat f prost, in unele zile decat tzitzi.Max a fost 38,9 .I-am dat panadol alternat cu Nurof.Initial ne-a zis doctora de fam ca facem rubeola....au trecut cateva zile si n-am facut nici o eruptie.Am fost iar la doctor de data asta la Medlife si ne-a zis sa mai continuam 3 zile cu Nurof la 8 h.Ne-a mai recomandat si o hemoleucograma....in seara asta am primit rezultatele si sunt ceva modificari la analize dar , cum doctora nu raspunde la tel o sa astept pana luni.
Acum, intrebarea mea este: poate avea febra cu un max de 38,9 timp de 1 sapt doar de la dinti?Ambele doctore mi-au zis ca este gingia inflamata si tb sa iasa incisivii superiori, dar ca dintii nu dau febra.La voi s-a manifestat cu febra?
Noapte buna!