Iepurasii la prima aniversare - Capitolul 100 !!!!
Raspunsuri - Pagina 17
elba spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari.
Briza as vrea sa cred ca sunt o supermama si l-am invatat sa adoarma singur
.Dar el asa a fost de la inceput.Mi-a adormit in fiecare noapte singurel fara sa trebuiasca plimbat sau leganat.Ziua am mai avut si noi probleme. Chiar glumeam cu sotul ca mi-a venit copilul "perfect" si eu l-am "stricat".....

mamica lui Filip(30.04.2010)
briza_marii spune:
Oana pe cuvant de nu stau si 
. Tare ma mai bucur ca te-ai intors.
Revin dupa ce imi trec mucii![]()
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
stefimic spune:
ANDRA e mortal IANIS, o frumusete rara pt mine, un copil deosebit, sa va aduca numai bucurii si sa aveti impreuna o viata frumoasa.
si exact ce ma rugam sa nu faceti s-a intamplat: l-ati tuns.
e un barbatel extrem de frumos, este o schimbare mare, dar mi-e dor de buclele lui.
stefimic spune:
NAFI hai ca trece si oboseala si acum ne trezim ca nu mai avem ce sa mai facem, vor creste si doar ne vom aduce aminte cu drag.
sunt convinsa ca iti este greu singurica.
ma bucur ca pana la urma veti face botezul lui RICKY si ca va deveni si el un mic crestin.
CASTELANA ma bucur ca suneti bine si cat de frumos povestesti tu de piticul tau.
am votat si noi la BLUEKIDOO si am cotizat cu vreo 300 de banuti.
noi inca mai avem mucisori, aseara a tusit foarte rau dar astazi vad ca este mai bine, poate reusim sa scapam si noi fara antibiotic.
in rest ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva, nu-mi vine sa cred ca am fetita asa de mare, ma induiosati cand va vad ca vorbiti de al doilea copil si eu ma gandesc ca la mine s-a cam sfarsit.
va pup si revim mai tarziu.
bluekidoo spune:
multumesc frumos pentru voturi 
Oana bine ai revenit 
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic ANDRA e mortal IANIS, o frumusete rara pt mine, un copil deosebit, sa va aduca numai bucurii si sa aveti impreuna o viata frumoasa. si exact ce ma rugam sa nu faceti s-a intamplat: l-ati tuns. ![]() e un barbatel extrem de frumos, este o schimbare mare, dar mi-e dor de buclele lui. ![]() cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) Un bebelus in casa este un adevarat izvor de bucurie.(Martin Farquhar Tupper) |
multumim de aprecieri, sa stii ca si mie mi-a parut tare rau ca l-am lasat fara bucle, dar trebuia tuns pt ca ramasese cu bucle doar la urechi, la spate scurt, in fata fara mot, era aiurea, fara nicio noima, acum sunt curioasa daca i se mai onduleaza cand va mai creste, desi nu prea cred ...
oanaiacovita spune:
Fetelor sunteti scumpe ca de obicei.

Andruto da-mi si mie retata de budinca. Suna tare bine.
Pup Ianisu tunsulici.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Am pus cateva poze, nu am putut prea multe ca e full contul comun. Incercati sa verificati albumele si mai stergeti daca aveti mai mult de 20mb pe album.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
kossir spune:
Castelana bine ai revenit. Ma bucur ca esti mai bine si ne povestesti de fat frumos. E chiar ca fat frumos, mare, cuminte mancacios si caca la olita auzi, mancat bucatele, felicitari mamica, a fost cum ai vrut tu. Sanatate multa, sper sa nu fie cine stie ce probleme grave. Fugi la analize

Anca (2anke) felicitari Melinei. Si ce daca e repede mersul? E ritmul ei fii linistita. Doar ca e mai greu acu de alergat dupa ea. Putere iti doresc 
Ioana 
bine ca a trecut cu bine perioada rea. Stii tu, ceasurile rele, ptiu, ptiu. Cat despre frati ce frumos povestesti 
Rebiana 

Anca felicitari lui Codrin. Auzi la ea lenes la 10 luni. La noi a fost Mihai la un an si doua luni, iar Sofia inca nu da semne la aproape un an. Pupam baietii 

Irene ce bine trebuie sa fie ca e mama ta cu tine. Profita cat poti si pupa minunea cu ochi albastrii 
Nafi sanatate multa, ai grija de tine 
Briza mi-ai starnit amintiri dragi cu "bafta mila si pomana". Si eu politehnista. Ce vremuri frumoase. Rebiana bafta!!!
Ate distractie placuta la Moeciu si vreme buna.
Bluekidoo felicitari si voua pentru primii pasi. Ce frumoasa prietenie cu pisica. Emotionant.
Annya eu ii dau Sofiei biscuiti fara zahar. Galustele le fac fara albus, mai nou doar pasate neblenduite. Dar Sofia a inceput sa manance bucatele chiar si fara dinti. Pup Raducu
Alecsandra bine ai venit. Da detalii pentru prima pagina, povesteste despre voi, uite asa intrii aici, fara bilet 
Acum am citit, Sofia ta e tiza Sofiei mele.
Fiemea e mucoasa. Dar nu are nimic altceva asa ca nu dau decat ser fiziologic cu siringa. In rest e ok. Mananca in functie de luna cred, uneori da, alteori mai putin. Uneori vrea fructe, alteori nu, prefera legumele la pranz. Nu are deloc reguli. Are zile cand vrea doar bucatele, dar nu mananca cine stie ce, e total aiurea. Dar bea laptic regulat. De vreo 3 zile chiar am ajuns la 220 per biberon. Pentru noi e record. 3 bibe pe zi.
Hai ca sunt nevorbita, am inceput mesajul de azi dimineata. Acu s-a anuntat o prietena la mine, asa ca inchid, chiar daca nu am terminat. Poate am noroc si intru deseara iar si vad si ceva pozici.
Va pup