Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Matei Alexandru de TANTI

Victor Andrei de BUMBLEBEE

Alicia de SABRINALIA

mami Andreea , la multi ani fericiti!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si de la noi!!! Sa cresteti mari si frumosi!!!

Je bantui la ora asta ca al mmeu fecior s-a trezit la 2 pt un luat in brate si un pic de tzitzi si acum nu mai pot sa adorm!!!
Bantui singura ca nebuna si aci si pe fb!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

OF,fetele care alaptati exclusiv,puteti minca orice fara sa "simta" si bebelu la burtica?Eu de ce sunt treaza la ora asta;cred ca de la niste ciuperci la gratar mi se trage,Victor plinge prin somn si cred ca asta e cauza.la fructe am renuntat total,le maninc compot,...si luni voiam sa gust niste fasolica

noapte buna delfinariu

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Alina Palomino am vazut micul cubanez!f scump!mai ales in poza cu trompeta sau ce aia

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
si io, si io vazut. foarte frumusel, sa va traiasca!!!!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Sorina, il pui tu in picioruse sau se ridica deja singur? Super dansul! Si distractia cu tati.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

ink nu poate sa se ridice singur, dar isi ridica gatul si fundul si tipa la noi pana il ridicam in picioare
cand ii intind mainile nu se ridica in fund ci rdect in picioare. eu tot il mai impung sa stea in fund dar isi tine picioarele tepene de nu pot sa-l pun.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

OF,fetele care alaptati exclusiv,puteti minca orice fara sa "simta" si bebelu la burtica?Eu de ce sunt treaza la ora asta;cred ca de la niste ciuperci la gratar mi se trage,Victor plinge prin somn si cred ca asta e cauza.la fructe am renuntat total,le maninc compot,...si luni voiam sa gust niste fasolica

noapte buna delfinariu

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

eu nu cred ca este de la ciuperici ca plnge prin somn. si bogdan plange prin somn si se foieste. am intrebat medicul de ce plange prin somn si mi-a spus ca si ei viseaza ciar daca sunt asa de mici. noi am trecut la diversificare dar de la 3 luni am inceput sa pap de toate: in fine asta este doar parerea mea.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Matei Alexandru de TANTI

Victor Andrei de BUMBLEBEE

Alicia de SABRINALIA

mami Andreea , la multi ani fericiti!

La multi anisri si de la noi!!!!

io mor de nervi!!!!!! fata mea e treaza de la 21:30 si nici la ora asta nu doarme , se smiorcaie continuu, se trage de fata si nu stiu ce sa ii fac am spalat-o, dat cu crema sa nu care cumva sa fie de la dermatita dar nimic i-am dat si chamomila in caz de dintisori si iar nimic de as avea un pistol m-as impusca fara sa stau pe ganduri sunt epuizata la maxim
la ora asta eu stau cu lumina aprinsa si ea continua smiorcaiala mai vb cate 1 min apoi iar isi aminteste sa ma innebuneasca
offf Doamneeeee ca nu mai rezist

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Ooff, Doamne! Dar ce au copiii astia?! Si al meu a adormit cu chiu cu vai la 12 si s-a trezit la 2 in tipete! Nici nu deschide ochii... Asa, dormind. Si de atunci Facem cu schimbul la carat prin casa :( Da, eu sunt Alina Palomino Tuero .... M-ati gasiiiiit! Multumim de aprecieri! Carla, trompeta aia e flautul lui tati ;) ha ha ha Antonito e tare amator sa se bage el in treaba celorlalti. Dac#259; stam de vorba, eu cu tati, si nu-l bagam in seama începe si "vorbe#537;te" el asa tare ca trebuie sa-l bagam si pe el in discu#539;ie. Off, încerc sa dorm si eu ! Sa vedem dac#259; m#259; l#259;sa! Mycya, nu sunt eu in m#259;sura sa - #539;i dau sfaturi ca noi suntem varza cu somnul dar încearc#259; sa te calmezi . #536;tiu cum e. Dar cine #537;tie ce-i deranjeaz#259; pe ei si noi nu #537;tim?! As da orice sa #537;tiu ce e in capul lui....

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Ooff, Doamne! Dar ce au copiii astia?! Si al meu a adormit cu chiu cu vai la 12 si s-a trezit la 2 in tipete! Nici nu deschide ochii... Asa, dormind. Si de atunci Facem cu schimbul la carat prin casa :( Da, eu sunt Alina Palomino Tuero .... M-ati gasiiiiit! Multumim de aprecieri! Carla, trompeta aia e flautul lui tati ;) ha ha ha Antonito e tare amator sa se bage el in treaba celorlalti. Daca stam de vorba, eu cu tati, si nu-l bagam in seama începe si "vorbeste" el asa tare ca trebuie sa-l bagam si pe el in discutie Off, încerc sa dorm si eu ! Sa vedem daca ma lasa. Mycya, nu sunt eu in masura sa -ti dau sfaturi ca noi suntem varza cu somnul dar încearca sa te calmezi . Stiu cum e. Dar cine stie ce-i deranjeaza pe ei si noi nu stim?! As da orice sa stiu ce e in capul lui....

Mergi la inceput

bun, Deci ati inteles.... Chiar e cazul sa dorm.... Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Matei de tanti
Alicia de Sabrinalia

LA MULTI ANI, ANDREEA84!! Sanatate si implinireA tuturor dorintelor!! Voi ce mai faceti?

pentru ca azi sarbatorim in familie, va invitam la o felie (2) de tortulet, suculet, o berura cu/fara A!!

Si va invitam la pozici! Ca sa vedeti cum am mai crescut in ultima luna! Spre sfarsit este si tortuletul, dupa reteta ASTA (Multumesc Arissa, Crissy ).
Maine punem poze cu felii.
Azi noi sarbatorim, avem musafiri, dar in afara de tort si cateva rontaieli nu fac nimic.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput