Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, pls help cu o parere.. sunt la primul Cm de dupa nastere... nedureros , neabundent. dar dureaza deja de 2 saptamani!!!!! e normal la primul CM? ati mai patit asa??? MULTU!!!

exact asa a fost si la mine si primul, si al doilea... cate 2 sapt! al treilea cam 10 zile, dupa sterilet, dar cu sacaieli... (sapt asta s-a terminat). inainte ma tinea 3 zile, nedureros, neabundent...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Stiam ca si la tine primul a fost de lunga durata... deci sa ma astept si la urmatoarele...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetele care ati dat pastai? ati cumparat? de care?

si mazare? oare punem putina in supica?

maine o sa ii fac piure de dovlecel cu iaurt / branzica (am gasit in ultima carte postata pe delfinasi)

se fierbe dovlecelul (100 gr) 15-20 de minute , apoi se zdrobeste si se amesteca cu 20 gr branza dulce / iaurt si 1 lingura de sirop de lamaie.

tre sa imi scot cantarul de bucatarie, ca nu l-am scos din cutie de la cununie

mami fericita de nazdravanul Andrei

alinuta bulinuta,am primit cartea de la corint,cea de bucate.Acum o studiam.Si mi-au facut ceva reducere,mi-au trimis-o la 58lei!!!
o citesc un pic si va spun o parere
tu ai luat-o pana la urma?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

cea car o avea si Oana? inca nu am apucat sa o comand! super, sa ne spui si noua daca e ok. dar cum de ti-au facut reducere? si eu vreau musai o carte de bucate

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

am reusit sa il filmez si eu pe Vlad razand, si evident ca l-a apucat sughitul... asa se intampla mereu, fara exceptie!!! si i se vede mai bine strungareata! www.youtube.com/watch?v=D231vp15pv4" target="_blank">aici

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

crispro ce scump e Vlad cand rade! ... si chiar ca are o strungaaa dar sigur se apropie cand apar si ceilalti dinti si se inghesuie toti gramada.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

crispro ce scump e Vlad cand rade! ... si chiar ca are o strungaaa dar sigur se apropie cand apar si ceilalti dinti si se inghesuie toti gramada.

Foarte putin o sa se apropie. dar de tot numai dupa ce se schimba dintisorii. si eu am avut o strungareata mare, mare, mare!!! dupa schimbarea dintilor a disparut. asa macar stiu sigur ca nu i se vor incaleca dintii odata cu schimbarea lor...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Vai Cris cat e de dulce Vladut...si ce frumos rade el...de strungareata nu mai zic

La mine cm e la fel ca inainte

Azi fata mea a mers de/a busilea...am reusit sa o filmez f.putin ca dupa nu a mai vrut...am sa pun si filmuletul sa vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

E un scump Vladut, asa face si Daria dupa ce rade sughite. Am observat si ce voce frumoasa ai si am auzit-o intr-o filmare si pe Rodika, radeam si eu cu copii odata de ma intrebat al meu sot ce am de rad foarte frumos,amintiri superbe

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Merci, Ramo, Giorgia, Saddie!!! Va trimite Vlad un si

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor inca nu am studiat toata cartea dar asa in mare mi se pare ok,la inceput piureuri banale ,iar de la 7-8 luni sunt tot felul de retete,ce cuprind deja menta,sparanghel,miel,curcan,orz,conopida,coacaze.Interesante retete.Evident se axeaza pe mancarea gatita sanatos,fara sare,zahar,miere,grau,fara rantasuri,grasimi.Mai explica cum se poate prepara o mai mare cantitate si in ce masura anumite alimente pot fi pastrate la congelator.Sunt retete f bune dupa mine si foloseste condimente NATURALE doar,gen frunze de patrunjel,ulei masline,rozmarin proaspat tocat(de preferat din ghiveciul propriu),nucsoara,scortisoara etc.Sunt si deserturi super bune.
Insa totusi mi se pare prea subtirica,cica sunt 80 retete,dar astea 80,cuprind si explicatia piureurilor e la inceput,ma rog.In mare e ok.mai citesc si va spun

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Salutare fetele! Sa va spunem si noi meniul de astazi:
06 - lp 180 ml
08 - tzitzi
10 - 100 lp (mami era somnoroasa si nu i-a mai dat fructe)
13 - morcov, brocoli, orez si puiutz
16 - banana, avocado, branzica
o sa mai fie o masa de lp pe la 18/19
tzitzi fara numar si o masa de lp inainte de culcare si bineinteles la noapte tzitzi fara numar fara numar.
Ps: dansand cu perna 1 si 2

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput