Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Subiectul olita... o sa-i fac si eu cunostinta lui Natali cu olita, asa, sa se obisnuiasca cu ea. Deocamdata la noi nu poate fi vorba s-o pun sa faca la olita. Natali face kk de 4-5 ori pe zi, cate putin, ar insemna sa-si petreaca jumate de zi pe olita, glumesc.

Premergator... sunt nehotarata. Sa se ridice Natali pe picioare si vedem. Zicea un pediatru ca se poate pune un copilas in premergator dupa 8 luni si pana-n zece, ca dupa aia nu mai vrea sa mearga singur. Mai avem pana atunci, si vedem daca ne cocoseaza de spate.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

A papat legumele, fara nazuri!!! secretul- dovleacul... cu pui si ardei. 180ml...

Cris, sta Natali in fundic? Io tot il pun acum, stau eu pe jos, in fund, si il pun intre picioarele mele, si ii dau o jucarie in fata ( de regula olita aia cu cuburi- cum am vazut la Racusor, ca e mai grea), o prinde bine, si sta solo. daca ii dau alta jucarica mai usoara, o ridica, si pe spate, cu tot cu jucarica...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna fetele si delfinasi!!!
Noi am fost la cumparaturi. I-am luat si eu sac de dormit, dar nu stiu daca am vreo sansa cu el, m-a apucat si pe mine la 6 luni, dar pana acum dormea frumos , fara sa se descopere, acum ma trezesc aproape in fiecare ora sa-l invelesc ca se descopera total si ia paturica in brate
Pufescu, te dadusem disparuta. Ma bucur ca sunteti bine
Oana, unul din pediatrii de la Nova Vita este dr Drasoveanu, care s-a ocupat de Raul cand l-a intepat albina si am mai fost inca o data la ea. Mie mi-a placut de ea, e un pic mai in varsta..
Distractie placuta la munte. O sa vezi ce cuminte va fi Matei!!
Am luat dovlecel, sa vad ce succes o sa am cu el...
Asa...bineinteles ca nu mai stiu ce voiam sa zic, dar imi amintesc eu.... Mi-am amintit!!! Foarte buna ciocolata, doar ca se simte un pic zaharul, desi am lasat-o pe foc exact 7 minute. Cred ca mai tb sa o las un pic sa se topeasca tot zaharul. Dar e extraordinar de buna si asa.
La multi ani Nectarie si Luana!!! Ati facut 6 lunite!!
La multi ani Ramona!!!Sa fii sanatoasa si sa ai tot ceea ce iti doresti!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Noi am fost la cumparaturi. I-am luat si eu sac de dormit, dar nu stiu daca am vreo sansa cu el, m-a apucat si pe mine la 6 luni, dar pana acum dormea frumos , fara sa se descopere, acum ma trezesc aproape in fiecare ora sa-l invelesc ca se descopera total si ia paturica in brate
ze luna 6[/url]

sper sa ai succes cu sacul. dar al tau cum e mai miscaret, nu stiu cum se va invata asa "ingradit". eu i-as spalat sacul Isei si nu s-a uscat in doua nopti ca asa a fost vremea... apoi treaba ce am cu ea sa o pun seara in sac ca s-a invatat si ea sa se intoarca, sa-si ridice piciorule pe perete printre gratii, sa se puna de-a curmezisul... eu ziceam ca nu vrea sau ca nu stie, nu ca nu poate ca e in sac ... peste noapte n-are treaba, iar ziua o pun deasuprasacului, ca nu e frig si pun doar o paturica pe ea (care, cum zici, o ia in brate in scurt timp), dar seara e mai greu, si asta ca ea a fost invatata inauntru, eu sper sa reusesti sa-l inveti, ca e tare bine sa nu mai ai grija invelitului noaptea

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

ce mai ninge in Bucuresti... si eu trebuie sa ies pana-n piata

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna delfinariu!

La multe lunite pentru Nectarie, Luana Maria,sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani Ramona, tiza mea sa fii sanatoasa fericita sa te poti bucura de minunea din viata ta!

Racusor chiar vroiam sa va zic ca Daria manca asa bine din cauza cartofului dulce, are acelasi efect ca si dovleacul cum zicea Cris, eu l-am facut prima oara cu morcov si treptat cu orice leguma permisa pana acum, eu mazare am luat la borcan si am mai pus la stemer putin.........revin

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetele care ati dat pastai? ati cumparat? de care?

si mazare? oare punem putina in supica?

maine o sa ii fac piure de dovlecel cu iaurt / branzica (am gasit in ultima carte postata pe delfinasi)

se fierbe dovlecelul (100 gr) 15-20 de minute , apoi se zdrobeste si se amesteca cu 20 gr branza dulce / iaurt si 1 lingura de sirop de lamaie.

tre sa imi scot cantarul de bucatarie, ca nu l-am scos din cutie de la cununie

mami fericita de nazdravanul Andrei

alinuta bulinuta,am primit cartea de la corint,cea de bucate.Acum o studiam.Si mi-au facut ceva reducere,mi-au trimis-o la 58lei!!!
o citesc un pic si va spun o parere
tu ai luat-o pana la urma?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, pls help cu o parere.. sunt la primul Cm de dupa nastere... nedureros , neabundent. dar dureaza deja de 2 saptamani!!!!! e normal la primul CM? ati mai patit asa??? MULTU!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Eu sunt la al doilea CM dar la mine e abundent 2 zile si inca 2 mai putin abundent dar la mine cam asa era si inainte doar ca atunci era si dureos sunt curioasa daca durerile chiar dispar sau or sa se intoarca?...

In legatura cu slabitul si eu vreau dar mie imi plac dulciurile de numa si mi-e tare greu sa ma abtin dupa atata timp de infulecat... am 10 kile in plus fata de cat trebe si vreo 7 pana la nivelul de dinainte de sarcina, si eu abia astept sa pot merge la bazin dar mai am pana sa ma pot dezbraca public trebuie sa incep ceva sport dar lenea e cucoana mare. Azi dimineata am fost la epilat si ma simt alt om, ce mult face un lucru asa minor...

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, pls help cu o parere.. sunt la primul Cm de dupa nastere... nedureros , neabundent. dar dureaza deja de 2 saptamani!!!!! e normal la primul CM? ati mai patit asa??? MULTU!!!

exact asa a fost si la mine si primul, si al doilea... cate 2 sapt! al treilea cam 10 zile, dupa sterilet, dar cu sacaieli... (sapt asta s-a terminat). inainte ma tinea 3 zile, nedureros, neabundent...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput