Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Kya, multumesc!
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
natynic spune:
Alina, la momentul potrivit va voi povesti, evident...
Pana una-alta, va las acum mesajul meu de noapte buna...
bitza037 spune:
nico, naty de data asta nu-i vorba doar de muci, are si febra mai mare ca de obicei, au durut-o si urechiusele, dar vad ca dupa prima serie de picaturi nu s-a mai plans, dar nici nu ma mai lasa sa-i pun....acum astept sa se faca ora 2 sa-i dau nurofenul la patru ore ca i l-am dat la 6 si vad ca nu se lasa.....bine febra a facut dim la 5.30 si urmatorul puseu azi dupa amiaza si de atunci ne da de furca......sper sa trecem cu bine in noaptea asta si sa-a scada
aaa.i-a m pus sosetele cu spirt o data ,ca acum nu m-a mai lasat..
Naty vad eu pana luni, dar parac nu -mi vine s ao fac bine si s ao trimit iar in microbi, paraca asa imi suna.....vad eu, soacr-mea este in stand by , astepta telefonul.....ma gandesc sa o mai tin acasa pana ce trece iarna.....vad eu...
mihatp spune:
'neata
dau eu cafeaua
acum intrebare pentru fetele cu lohii "proaspete" sau cu memorie buna
peste noapte am avut o hemoragie destul de puternica, cam ca de ciclu, asta dupa ce de o saptamana lohiile erau "curate" si slabe. parca-mi amintesc ca zoze a patit-o si ea. cum s-o iau? sa ma duc maine la medic?
mai vad si azi ce si cum.
gecko spune:
miha, e normal ca prin zilele 9-10 lohiile sa creasca in cantitate si sa devina iar rosii. (important e sa nu capete un miros putrid, semn de infectie)
mihatp spune:
gecko, multumesc, m-am mai linistit. deocamdata n-a fost niciun semn de galben, dar o sa fiu atenta. pe mine chiar m-a batut gandul ca mi-a venit CM-ul, ca si "abundenta" m-a ingrijorat.
gecko spune:
si din ale fiului dragalasenii...
Gasesc ieri in fundul sertarului de lenjerie o pereche de chiloti (chiloti e mult spus, mai degraba niste atze) cu o funda mare movulie la crapatura bucilor. Nu stiu de cand ii am, nu stiu de unde-i am, sper totusi ca is ai mei, asa ca mi i-am pus si am inceput sa patrulez casa in admiratia publicului. Remarca fiului: "Mami, you look like Eeyore!!!"...pentru necunoscatori aveti o imagine www.google.com.au/imgres?imgurl=http://www.jrj-socrates.com/Cartoon%2520Pics/Disney/Winnie%2520the%2520Pooh/Eeyore_351.gif&imgrefurl=http://www.jrj-socrates.com/Cartoon%2520Pages/winnie_the_pooh.htm&usg=K2Pir9PmpcZuDocfi_W0veE7QhQ=&h=300&w=321&sz=28&hl=en&start=208&zoom=1&tbnid=We9AO0iVIxdzVM:&tbnh=114&tbnw=120&ei=8ck7TbD6OYymvgOI_-3ECg&prev=/images%3Fq%3Deeyore%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:en-au%26biw%3D1003%26bih%3D558%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=469&oei=wsg7TbKyJYT8vQOguMyZCg&esq=8&page=13&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:208&tx=80&ty=63" target="_blank">aici
Nicoleta spune:
Gecko
Nicoleta spune:
Sanatate bolnaviorilor, Matei tuseste si el, dar "upe tusea", pe care o mai si bate din cand in cand ("O bat?? O bat?? O bat!!" si se pocneste peste gura ).
Sa aveti o duminica faina.