Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea!
LA MULTI ANI, NATY! SA FII SANATOASA SI IUBITA!

SA AI PARTE DE LINISTE SUFLETEASCA SI DE REGASIRE PROFESIONALA!

Olgutzika spune:

Nati

Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Hello!!!
Multa multa sanatate pentru Bubu, Matei si Antonia! Sper sa fie muuult mai bine astazi, Matty sa nu mai vomite, Buburuza sa nu mai faca febra si Cami si Bubu sa plece acasica!!!
O imbratisare pentru Miha, ca nu am mai facut-o de cateva zile 

Si multumiri tuturor pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozicile mele
A fost tac'su cu maimuta la tuns, instructiunile erau altele, trebuia doar scurtata freaza avuta, dar nah...creste parul la loc
Pe soacra-mea a luat-o inima cand a vazut-o
Revin 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
lyvy spune:

NATY
LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA !!!

bitza037 spune:
Olgule, la noi s-a repetata situatia de ieri, dupa eferalgan si o tona de ceai/ apa ca nu se mai oprea iar a vomitat, bine nu mai are nimic dupa aia, dar bea ca haplea ca este desidratata
i-am luat temperatura si avea 39.1 , i-am bagat un supozitor cu paracetamol si a scazut la 37.9....nici nu stiu ce sa fac??/sa ma duc totusi pana la Municipal cu ea(ca acolo este pediatra ei)???sa mai astept pana maine dimineata???...de abia dupa amiaza sunt trei zile cu febra....m-a auzit ca vorbeam cu bitu si a zis ca ea nu vrea la spital...mi-e si groaza sa nu faca circ pe acolo......mi-ar conevni sa vina dr acasa....ufffff gheu....dati-mi un sfat !!!!
zozela spune:
La multi ani,Nati!!
Sa fii sanatoasa si-tot ceea ce iti doresti tu-sa se implineasca!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Olgutzika spune:
Irina, du-te cu ea sa o vada! Sa stai linistita si tu...
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Irina, du-te cu ea sa o vada! Sa stai linistita si tu... Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-SofiaYou must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Olgule, m-as duce, dar mi-e groaza de microbii care sunt acolo....
acum si-a revenit ca prin minune, a mancat doua oua de prepelita cu paine, a cerut castravete...de fapt si aseara a mancat destul de binisor pentru un copil bolnav