Puiuti de Randunici 2008! (476)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ce capitala Mimo??? Canberra? Sa le transmiti ca "Viata la tara" de la Pasarea Colibri ilustreaza fidel viitorul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna!
Tocmai ce ma pregateam sa iesim la zapada si cand pun mana pe Stef ardea , l-am vazut mai moale de dimineata si nu prea a avea chef de nimic...n-a vrut sa pape...mi-a zis o data ca-l doare si capul...cand i-am pus termometrul avea 38,6
Uof...si m-as fi jucat si eu nitel in zapada

Gecko, m-am amuzat teribil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

multumesc de gija fetele
buburuza este mai binisor, azi noapte a facut febra mai mare, dar vad ca dimineata nu mai avea(asta la ce-am simtit la mana, ca nu ma lasa sa-i iau temperatura)bine, i-am dat antitermice, influcid...etc.....

Naty, da ai dreptate cu ce ai zis, dar am zis sa incerc totusi sa vad cum decurc lucrurile.......si acum ca este mai bine, parca nu-mi vine sa o duc la gradi si sa o iau iar de la capat.......mai stau o zi doua ca eu oricum sunt in concediu, vorbesc si cu bitu si luam o decizie......da, soacra mea asteapta sa o sunam....ideea este ca nu poate sa stea ,de exemplu o luna intreaga la mine, trebuie sa faca de manacare sa-i lase socrului meu, si asta inseamna sa plece in fiecare saptamana acasa....si nu-i chiar la indemana sa faci un drum dus-intors saptamanal la Suceava

Gecko si noi am patit-o cu pupatul picioarelor, dar este drept ca nu in parcare, ci in casa

Mimo, Naty....este adevarat ca ei sunt contra vantului fata de celilalti care sunt la gradi, dar in scurt timp ei se aliniza si or sa fac ce fac ceilalti...uite joi cand am stat 2 ore cu Antonia in clasa si ea statea pe scaunel langa mine , si inca o fetita mica venita de curand misuna prin clasa, in timp ce toti ceilalti isi faceau programul cu d-na......la un moment dat si Antonia s-a integrat si chiar a vrut sa cante un cantecel ca sa ia bulina.... a vazut ca asta este rasplata pentru cei care vor sa cante(sa fie vedete vorba d-nei) chiar am ramas placut surpinsa.....
aaaa si contrar protestelor ei, vad ca isi aduce aminte si povestste cu papcere de ce facea cu d-na si pii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, sanatate!!!
Am iesit si noi nitel-adica eu cu Iulia ca tati e ZDRENTE, bolnav in ultimul hal exact cum am fost si eu, cu febra mare, tuse groaznica si nu se tine pe picioare de rau...offf...Deci copilul a fost incantat la sanie si ultima perla: "mami, ninge si intra ningele in ochi"
O cluc acum si apoi dau fuga la farmacie sa mai aprovizionez sotul cu buline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Canbera la tara? Ssst , eu sper ca stiu ce fac ca-s oameni documentati si scoliti .
Am fost afara doua ore,ne-a ningeat in ochi ,am inghetat bocna iar la intoarcere iar n-a vrut sa manance. L-am dus sa doarma singur, l-am amenintat ca daca iese din camera il bat, DEGEABA! A tusit, a icnit, a zis ca nu e buna mancare, ca-l dor maselele, ca tace si papa tot si o lua iar de la capat...ca bea apa, ca nu poate sa inghita de muci,etc etc ...are un teatru in el ce n-am pomenit. Acu plange-acu rade ...
Asta e, m-am distrat acum ma apuc de gatit...
Pup Stefu' bolnavior

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Foarte tare Iulia

Multumim fetelor! ii curg si nitei muci..asta e, ce sa facem
Dupa ce i-am pus termometrul l-am dezbracat, i-am dat iar hainele de casa, a inceput sa miorlaie ca el vrea la zapada...i-am dat nurofen si i-am zis ca nu se poate, ca are febra. Imediat dupa ce a luat siroul zice: "gata, nu mai am febra! imbraca-ma la loc!" Dupa ce-am papat la pranz, a lins ciorbita, ii trecuse febra, iar mi-a zis sa-l imbrac sa mergem afara

Am bucatarit si eu dimineata...ma duc sa-mi vopsesc unghiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Eu sunt mahmura, am fost aseara la botez la fetita unui prieten si acum sufar....nu mai tin la petrecareli :))

Clau, am pus pozele de la TUTU-rile noi, ce zici de asta? Seamana cu ce am vorbit noi?

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=149038338485271&set=a.142227669166338.41856.100001373170817

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Aaa, Ariel, vrei sa stii ca o prietena, vazand pozele de pe FB cu tutu-ul Iuliei mi-a zis sa-ti spun f serios ca vrea si ea unul? (pt ea!) Va pun in legatura!
Intrebare...pt Bubu, Bitza si celelalte gospodine de isprava: oare pot face ciocolata de casa folosind pt sirop indulcitor in loc de zahar? o iesi ceva? Cred ca am innebunit, am o pofta NE-BU-NA de ciocolata, eu care n-am avut in viata mea si vreau sa-mi produc cantitati mari (dar evident, trebuie sa fie fara zahar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty , eu zic ca poti sa incerci, si sigur iese supa parerea mea, nu ar avea de ce sa nu iasa....aaa te gandesti ca indulcitorul este lichid iar zaharul solid??/poate ca ar trebui sa maresti putin cantitatea de lapte praf sau cacao....eu zic sa incerci o mica parte din compozitie sa vezi ce iese...chiar daca iese moale se poate manca cu lingurita si si maresti , pe urma cantitatile asa cum ti-am zsi mai sus.....
intelegi ce vreau sa zic???? buburuza este in capul meu , asteapta sa se incarce Alba ca zapada si nu stiu daca m-am exprimat bine.....

Mergi la inceput

si la voi tot Alba ca Zapada??? aoleu, la noi ORICE moda de film/desen/melodie este si va fi surclasata fara gres de Alba ca Zapada (alias Acazacada)
Nu, Bitza, am un indulcitor-praf, arata ca un zahar pisat. Da, voi incerca, am realizat insa ca nu am destul lapte praf asa ca se amana pe maine satisfacerea poftei.
(bai, gravida nu-s cu siguranta, ce-o fi cu "craving"-ul asta dupa cioco? depresie?...)

Mergi la inceput