Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

frate in MARATEI e taifun...nui de iesit din casa ca ne ia pe sus si ne duce la polul nord sau eu stiu unde

asa aca zi imobilizare la domiciul...ce sai fc..cand e frig nu se poate cand e cald bate vantu..si tot asa..mai stergem o zi din calendar pana vine MARTIE..APRILIE si e primvara

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Asa e , bate un vant, mamaaa. Am iesit cam juma te ora cu pitica mica, dar nu m-am incumetat sa stau mai mult. Si asta aici la noi in cartier.(Speranta)
As merge si eu pe la cumparaturi,dar pe ziua de azi ne-a ajuns si maine merge la Roman la bunici sa luam copilul mare.
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am fost si noi jumatate de ora la plimbare si-am crezut ca ne ia vantul... abia asteptam sa mai ies si eu din casa, dar mi-a trecut repede. As avea chef de bantuit prin magazine, dar n-am bani... asa ca stau frumos in casa, ca pensionarii.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Ramona, si noi avem bunici la Roman.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Aha, asa parca tineam si eu minte de la bebelusi. Sunt bunicii de pe tata, ca eu sunt din Vrancea, Adjud(unde nu ai vrut sa nasti cand te-ai dus la plimbare )

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Aha, asa parca tineam si eu minte de la bebelusi. Sunt bunicii de pe tata, ca eu sunt din Vrancea, Adjud(unde nu ai vrut sa nasti cand te-ai dus la plimbare )

Daaa, mi-am adus aminte. Si pe Iustina era s-o nasc pe-acolo, ca fusesem tot asa, in plimbare, cu niste prieteni cu masina si zapacitul m-a dus cu 200km/h... Oricum, si atunci aveam bagajul in portbagaj. 'Om vedea daca si peste alti 6 ani se repeta istoria. (glumesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

poftiti la cafelutaaaaaaaaa

caci pitica mea mia dat desteptarea la 5.30.....a dormit 12 ore si sia facut somnul..eu nu..sunt zombi

mai nou treb sai citesc CODUL BUNELOR MANIERE..ca vorbeste cu laptic in gura...

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Azi am cafea, asa ca va dau si voua cate una neagra si tare.

Pt cine e interesat, am aflat ca dr. Ilas si-a muta cabinetul la gara, la "Antares". Eu banui ca au falimentat aia cu laboratorul de analize de acolo unde avea ea cabinet, ca sunt portile inchise de 2-3 saptamani. Sper insa sa nu aveti nevoie de medici decat pt controle de rutina.
De azi am reintrat in normal: copiii la gradi, noi fiecare la locul lui de munca.
O zi si o saptamana frumoase sa aveti!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, e pana la urma ceva la Antares? Tot am vazut pe al TV, cred, reclama, cum ca ar avea de toate ... As vrea eu sa-i fac un control lui Stefan. Am sa ma uit pe net mai incolo sa vad vreun nr. de telefon ceva.
Ce mai faceti, sunteti bine?
Bun venit fetelor noi! Va asteptam in fiecare zi

O saptamana excelenta tuturor!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ellinia, nu stiu, ca nu am fost niciodata, nici nu stiu exact unde e. Am aflat de dr. Ilas si m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva informatia. Mai multe, nu stiu.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput