Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iulia, felicitari si de la mine! Sarcina usoara sa ai!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna fetelor. Ia sa scriu si aici, ca sunt si eu din Piatra si la indemnul Lorei am aparut.

Nu am citit din urma dar vad ca e o graviduta, Iunia. Felicitari si sa ai o sarcina usoara.

Va scriu mai multe despre mine mai tarziu ca tipa mandra mea.

O zi frumoasa sa aveti.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ramona, bine ai venit la noi!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Tii, ce de activitate pe la noi , fete noi, bine'ati'venit

first: Felicitari Iulia, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, ce face Davidutul?

Lora imi place cum povestesti de bolfosenia ta mica, mi se pare normal ca ce-i la mami in farfurie e cel mai bun ...acusi o ia de'a busilea si apoi la pas , sa te tii atunci, dispare si burtica si liniste si tot

Ramo nu vad cinstea pe nicaieri , cum e in casuta noua?

Pogonici suntem aproape vecine , eu stau la primul H (primul bloc cu 10 etaje) de pe Traian.

Alexa da' ce spor ai avut la tuns , vorba ta, bine ca nu ai mai prin pe nimeni prin preajma ...ce cuminte a stat Stefanut la tuns , sau cel putin asa reiese din poze

uof, numai pe bucatele am reusit sa scriu, fii'mea isi face somnul de pranz cica, niste nebuni bat cu ceva in casa scarii de mi se zguduie peretii, s-a trezit Sabi de 3 orin in 40 de min...imi vine sa le

v-am pupicit, bye bye, week-end fain la toata lumea!

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

pai tu esti fericita...a mea e treaza de la 8 si a dormit 17 minute azi. acum bazaie, sper sa adoarma.

Alexa, chiar, ai avut ceva spor! Ma uit acusi si eu la poze.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dupa cum am spus..vreau sa ma tin de cuvant..sa scriu zilnic..

iulia...felicitari ptr sambureul din burtica....

anca..daca tot zici ca suntem vecine...atunci e usor sa trag cu coada ochiului catre blocul tau at cand iesim la plimbare..daca dau cu prastia ajung in 5 min la tine..

maimutica mea...ma distreza \de vreo 3 zile cum isi tine bibe...dar e greu cai de sticla...si ma oboseste la cat vb..ieri dim sa trezit la 5 si sa apucat de palavragit...eu muream de somn.ea vb de mare zor...

pana miercuri tin e vremea mai frumoasa...asa ca cei care au bebici mici si au timp liber..sau treb sasi faca ptr ei...va astept la plimbare

noi suntem fan plimbariiiiiii.....

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Pogonici si Oramona -bine ati venit .
Ancuta_bro - da, a stat destul de cumintel la tuns,cel mai bine a fost in prima parte, apoi cred ca s-a umplut de par si a inceput sa-l manance/ gadile si l-am dus la baie, unde am continuat , a fost bine si acolo ca se juca in apa si eu imi vedeam linistita de treaba .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

poftiti la cafelutaaaa
cu lapticcc

azi pitica mia dat desteptarea la ora 6...deci eu sunt fresh deja...si am inceput ziua cu ganureliiiiii

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

'Neata!
pogonici, multumim pt. cafea! Eu o beau fara lapte.
Cred ca fetele au iesit la plimbare, ca e frumos afara. La mine bate vantul destul de tare, nu's cum o fi prin alte zone ale orasului. Poate iesim si noi, dupa ce termin de facut mancarea.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu am ramas fara cafea in casa, asa ca cea oferita de voi merge numai bine .
Bate vantul f. f. f tare in tot orasul, nu numai la 1 mai. Eu am fost cu domnisoara mea la cumparaturi (noi, ca fetele). Au copiii o invitatie la o zi de nastere azi, asa ca am fost sa luam cadou si ni s-au agatat de mana si cateva lucrusoare de vara de la Fox, la reducere. La serbarile zapezii ati fost? Mergeti? Noi ne-am bucurat aseara de focul de artificii de pe partie care s-a vazut perfect de la noi de pe geamul de la bucatarie.

Un we frumos va dorim!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput