Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Daaa asa se numeste LeviImpex.

Laura habar n-aveam de noutatile zise de tine. Imi cer scue de informtia eronata.

Tocmai m-am intors de la sedinta cu parintii unde am lasat 50 de lei fondul scolii pe sem II si am luat testele de sfarsit de semestru I toate cu FB la matematica, lb. romana si cunoasterea mediului. Trebuie sa mai dam bani pt 8 martie plus martisoare si flori plus la cea mica la cresa se duce somajul meu .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Felicitari Andradei!!! Lasa .. banii cum vin asa se duc. Important e ca se duc "pe fundul" unei fete destepte si cuminti, care are numai note mari.

Nu trebuie sa iti ceri scuze, nici eu nu stiam pana nu am intrebat.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ok..ii fca dupa 7 luni..deci e mai bine ca ii fca dupa pasti atunci

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Fetelor va astept la .

Si pentru ca tot am vazut-o pe Adelina cum papa , mi-am adus aminte de Andrada care a decretat zilele astea ca ea este vegetariana si ca nu mai mananca nici peste . Acum ducem munca de lamurire cu ea sa-i scoatem din cap asta.

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

'Neata!

Criss, pai de ce nu lasi fata in pace? Eu mi-as dori sa pot scoate carnea din alimentatia mea. E mult mai sanatos. Daca mananca legume si fructe diverse, ii gatesti legume bogate in proteine (fasole, orez, ciuperci), sigur o sa ii fie bine. Vrea sa renunte si la lactate? Sau numai la carne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Criss, si eu as fi bucuroasa sa putem renunta la carne, mai ales la cea cumparata din magazine. O fi auzit diverse pe la tv sau pe la scoala si vrea sa fie in trend.
Stefan e racit un pic mai tare decat de obicei, tuseste foarte tare si il cam doare pieptul. Azi are deja o saptamana. Am sa ma interesez de dr. Ilas la Antares sa vad daca pot face o programare sa-l vada saptamana viitoare.

In alta ordine de idei , saptamana viitoare, pe 25, e ziua lui Stefan, implineste 6 ani. As vrea sa va invit pe toate, cu copilasi cu tot cred ca la Cip Savin. Inca nu am reusit sa ajung acolo sa vada daca e liber, dar in principiu acolo va ramane. Va rog sa va consultati agendele si sa-mi confirmati prezenta pana pe miercuri saptamana viitoare!.

Mi-ar placea sa ne vedem, in amintirea vremurilor trecute , toate, cu tot cu copii, sa mai stam de vorba, sa mai schimbam impresii, etc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am aterizat aici impreuna cu cafeaua, mai e cineva care-o bea la ora asta?
Criss, cand te astept la o cafea? Sapt. viit.? Felicitari pt. Andrada! Eu zic ca peste, macar, sa o convingi sa manance, e in crestere, nu-s asa bine pusa la punct cu teoriile despre alimentatie, dar poate ca au nevoie copiii si de proteinele din carne, nu stiu...documenteaza-te, ca sa stai linistita.

SUPEEER!! PETRECEREEE!!! Cred ca venim, cand e 25? Sper sa nu intervina nimic pana atunci. Multa sanatate lui Stefan! Sper sa ajung azi dupa-amiaza pana la tine. Daca nu, poate cobori tu si ii dai lui Eugen pachetul. Te sun, daca e.

pogonici, cand trebuie sa-i faci urmatorul vaccin Ioanei? Eu cred ca-i ok sa-i faci gauri inainte de vaccin, eu asa fac.

oramona, ce mai faceti?

Iuliaaaaaaaa, abia astept sa afli ce ai in burticaaaa!!! Pupici lui David!

Mai vin io!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Uuu, Cristina, multumim de invitatie! Si eu zic ca venim, dar iti spun sigur-sigur saptamana viitoare. Sanatate multa lui Stefan! Sa se faca bine , sa fei in forma la party!! (Cu ce il tratezi?)

Criss, daca vrei sa te documentezi, chiar aici pe forum este un subiect despre copii vegetarieni (retete, schimb de impresii intre parinti). La fel, la orice cautare pe google gasesti site-uri specializate in alimentatie unde poti gasi informatii utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici dragute!

Lora si eu abia asteeeept! Nici nu indraznesc sa visez (VREAU FETITAAAAAAAAA), ma abtin sa nu ma gandesc, orice-ar fi, sa fie sanatos.

Cristina, wow, petrecere, iupii! Eu n-am fost niciodata cu David la o pertecere de asta cu copii multi, cred ca ar fi foarte interesat si fun. Mi-ar placea mult sa vin, numai cu conditia sa ma fac bine, ca tocmai m-a luat aseara o raceala si o durere de gat urata rau. Nu vreau sa vin cu virusu la pachet, dar eu sper din toata inima sa-mi treaca in vreo doua zile. David vad ca n-are nik...

Ma duc sa fac un ceai, spor la treburi si weekend placuuuut!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Mai fetelor, cum sa o las in pace cand ea nu mananca mai nimic? Ciuperci nu mananca de cativa ani, pestele mai nou e scarbos, brocoli si spanac nici sa nu vada, lapte nu bea, branza doar ocazional. Cel mai mult ii plac pastele si... cam atat. Mai mananca putina ciorba dar sa nu-i pun carne, fasole dar nu intotdeauna, cartofi. Deci mai nimic. Eu pot sa inteleg ca mananca putin dar mai diversificat si de una si de alta. Oricum o mai amenint ca ii iau analizele si asa de frica acului mai ciuguleste cate ceva. Si cu toate astea nu e chiar slaba .
Iar eu sunt o carnivora convinsa. Oricat as manca daca nu mananc si o bucatica de carne nu ma satur .

Cristina multumim de invitatie. Sa vedem ca Andrada e prea mare iar Alessia prea mica .

Bazar general DC

Mergi la inceput

Lora sper sa ajung ca sunt extrem de ocupata .
Serios vorbid 3 zile pe saptamana merg la fizioterapie la sotul Anei ca ma doare tare rau spatele si sunt cam pe fuga ca vine Andrada de la scoala. Dar in ziua cand nu ma duc trag o fuga pe la tine.

Bazar general DC

Mergi la inceput