Piatra Neamt, Perla Moldovei (85)
Raspunsuri - Pagina 15
oramona spune:
Buna dimineata.
Lora, e absolut delicioasa Adelina. Si iti face o pofta de papat legume de numai, numai. Cand vine de la gradinita Mariuca o sa-i arat pozele si filmuletul, poate o inspira.
Pogonici, la pisicul meu gauri in urechi i-a facut sora mea la botez si am crezut ca o bat. A plans mititica si eu cand am vazut-o cu urechiusele pline de sange am zis ca lesin.A fost greseala mea ca nu am vreut sa asist si am plecat in alta camera, dar m-am dus ca tipa tare si cum am luat-o in brate a suspinat de vreo doua ori si gata. Acum sormea e asis medical la nou nascuti si face gauri, dar nu-i aici ci in Bacau. La cea mare i-au fost facute gauri in oras cu pistolul si nici nu a avut timp sa realizeze ce se intampla, dar nu stiu exact unde. Sa te joci mereu cu cercelusii sa nu i se lipeasca de gaurica si sa o mai stergi vreo doua zile cu spirt.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Laura25 spune:
'Neata!
Pupa nana falcutzele dulci ale fetitzei mancacioase. Bai Lora, deci tu ai un noroc de numa'. Unde nu ar fi mancat si ai mei asa!?! Bravo fetei ca mananca asa bine! Pofta mare in continuare!
Cristina, dar ce-a patit Stefan, e bolnavior? (nu am retinut daca ai mai scris pana azi, scuze). Sanatate multa si sa scapati repede de 'carantina'.
Pogonici, la Alex gold si la Cris Gold au pistoale de alea de facut gauri. Ii pun direct cercelusi sterili, nu am auzit pe nimeni sa fi avut probleme.
Noi am facut o vizita Iuliei ieri si ne-am jucat cu David, care e un dulceee, dulce si nazdravan. Unde la inceput nu vroaiu shtrumphii mei sa mearga pe motiv ca o sa se plictiseasca, la plecare nu reuseam sa ii conving ca e f. tarziu si chiar trebuie sa o stergem spre casa.
Sa aveti o zi frumoasa! (si stati la caldurica, ca e ger afara!)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Pogonici eu la amndoua fetele le-am facut gauri in ureche la magazinul ala de bijuterii de langa Cafe Latino , nu mai stiu cum se cheama cu pistol si cercei medicinali. Nu au avut probleme nici una dintre ele. Vezi ca tre sa fii cumva intre 2 vaccinuri. Stii ca o luna dupa vaccin nu poti sa ii faci. Te si intreaba acolo. Succes.
Cristina ce a patit Stefan? Probabil ai spus dar nu am fost atenta ...
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
Criss, mie un medic mi-a explicat ca acum nu se mai face vaccinare antipolio cu tulpini de virusi vii (sau ma rog, cum se chema treaba aia ce o pun ei in vaccin), ci morti si ca nu mai e pericolul care era inainte legat de intepaturile intramusculare. Si ca oricum in lobul urechii nu prea se poate vorbi de muschi, si "baiul" era la injectiile intramusculare. Deci e ok, nu are treaba vaccinarea cu pusul de cercei.
ramona_patra spune:
Neatza fetelor la amiaza.
Pogonici eu i-am facut fetei mele gauri in urechi la 7 luni la Levi Impex, cum spunea Crisandrada. Ei nu iti fac gauri in urechi daca bebe nu are 7 luni. Pe mine m-a intrebat de 3 ori. Eu am vrut sa-i fac la 2 luni, dar in Iasi am fost refuzata pe motiv ca bebe e prea mic. Gaurile se fac cu pistolul, bebe o sa planga oricum din cauza zgomotului pe care il aude. Nu a avut probleme absolut deloc.
Laura petrecere de casa noua nu fac caci inca nu mi-am terminat de asezat lucrurile prin casa, caci nu mai stiu pe unde sa le pun. Nu-mi vine a crede ca s-au adunat asa multe frate.
Va pup
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
uliiasi spune:
Hellooooooo!
Scriu repede, repede, ca tre sa se trezeasca juniorul in orice secunda, are aproape 3 ore decand doarme iupieeei!
Laurici, multam mult de vizita, tare bine a fost cu voi, am avut ieri casa plina de copiiiiiiiiiii!
Burtica e bine, nu da niciun semn, doar ca mi-e somn la pranz, dar cu vremea de afara cred ca oricui i-ar fi. Greturi, ioc...Ceea ce e bine, ca tre sa fiu in parametri pt David.
In rest, asteptam primavaraaaaaaaaaaaa, m-am saturat de imbraca/dezbracat copilu cu o mie de haine, si pe mine la fel. Ca sa nu mai vorbesc ca turbeaza de la statul in casa....
Oh well, pup, sa aveti o seara frumoasaa!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
LoraG76 spune:
Am trecut si eu, rapid, sa va salut, ca sunt pe fuga!
Gauri Iustinei i-am facut la 2 luni, la Levi, in Precista. Sper sa ajung si cu bolfosenia zilele urmatoare, ca are cercei de la nana-sa deja. Numa' io n-am avut timp...
V-am pupat!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
uliiasi spune:
A, Lora, super simpatica bolfosenia ta! Ce frumoas papa!!!!! Tu de fapt faci un fel de autodiversificare acolo, nu? Pui tot in fata si ea se serveste cu ce-i place, e minunat. Am incercat si eu cu David, dar nu mi-a mers....
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Am trecut si eu, rapid, sa va salut, ca sunt pe fuga! Gauri Iustinei i-am facut la 2 luni, la Levi, in Precista. Sper sa ajung si cu bolfosenia zilele urmatoare, ca are cercei de la nana-sa deja. Numa' io n-am avut timp... V-am pupat! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bre, tu sa nu te simti obligata si sa gauresi bolfosenia numai asa, ca are cercei. Si Bianca are cercei de la bunica'sa si de la nasi si stau in dulap. Cand o sa vrea ea atunci o sa isi faca.
crissandrada spune:
Daaa asa se numeste LeviImpex.
Laura habar n-aveam de noutatile zise de tine. Imi cer scue de informtia eronata.
Tocmai m-am intors de la sedinta cu parintii unde am lasat 50 de lei fondul scolii pe sem II si am luat testele de sfarsit de semestru I toate cu FB la matematica, lb. romana si cunoasterea mediului. Trebuie sa mai dam bani pt 8 martie plus martisoare si flori plus la cea mica la cresa se duce somajul meu .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)