Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dany condoleante!

Am fost la doc, are rosu in gat. Am amanat vaccinul dar cat eram in cabinet am auzit-o pe doc spunand de copil cu febra 40, reactie la Priorix, plus un altul care a ajuns la spital.

Dintii cica sunt si ei pe vine, avem 9.150 kg, fontanela cam mare, analizele bune...nu este anemica.
Pt fontanela mi-a zis sa-i maresc doza la 6 pic de vigantol si daca n-are efect sa-mi dea vit d3 injectabil care oricum nu se gaseste....sper sa o rezolve vigantolul, mai avem 6 luni. Mi-a mai dat la cerere vitamine, poate poate da foamea in ea.

Tomaca a fost acu vreo sapt bolnava, acum cred ca a recidivat.
Uitasem...spor la dieta!!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mi-a spus si mie dr ca poate face febra in timp de 3 sapt de la vaccinare si eu nu i-am facut priorixul .. dar e ala antirubeolic care poate imita boala ca cica e cu virus activ. Mi-a zis ca nu-i problema .. tratam febra si atat!
Mie cu vitaminele mi-e cam frica pt ca stiu prieteni care au luat vitamine de mici din lipsa de pofta de mancare si pt ca erau slabi si mai tarliu s-au facut cat casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sorina..felicitari pt olimpica....ei ...cred ca si io ca ai tot dreptul sa-ti plesneasca ranza

dany...condoleante...of...nu-mi plac vestile astea deloc...asta e...viatza merge mai departe..

mire..pupam delfinitza...ps.m-am uitat la tort....imi puneam urm intrebari...o fi monti?...maica-sa o sa guste vreun pic...sau o sa se sature numai din priviri?....si ca sa vezi ce tuta sunt..ai zis ca o sa fie un pic altfel culorile....si-mi ziceam da..cred ca o sa vrea..pe albastru...

tomaca....spor la treaba cu d-na rina...incepusem si eu...dar nu strict...nu e o dieta rea...dar e de lunga durata...
( mi-a venit crema de la englezoi 25 ron daca o mai vrei sa-mi zici)

cine a mai fc pana acu vaccinul...cumparat? io sunt cam in ceatza cu oridinea lor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetele cochetele!

la multi ani sarbatoritilor caius tudor iustin si ana

mai fetelor da ma faceti sa-mi tataie la ce reactii aud de la vaccinul asta de 1 an.....hmmmmm ce e frate cu el?!

felicitari pentru bilant mara (imi pare rau de rosu in gat )si yannis

dany condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LMA Caius
LMA Tudor
LMA Iustin
LMA Ana Sofia

Dany, condoleante!

Ruxita, fara alti muciosi la party. El are imunitate numai pentru crocobaurii cu care s-a intalnit, iar sansele sa fie aceiasi cu cei de la ceilalti copii sunt extrem de mici(uite ce patesc piticii la gradi, atunci cand fac schimb de balauri si stau mai mult bolnavi...)

Mire, imi pare rau ca nu-i bine delfi.... sa cspati repede....despre priorix nu stiu ce sa spun, eu cred ca-l aman nitelus ca ma cam sperie....

Bubu, am uitat sa-ti spun ca mi-a placut Raul si cred ca i-a placut si fiica-mii la cat se hlizea, batea si ea in pat cand batea el in masa...de coma a fost...eu nu ma incumet inca s-o las sa se murdareasca asa...inca mananca de la mine, nu mult, dar e ceva...

Sa aveti un WE minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa
Noi am fost miercuri la dr:
Bilantul de un an e in felul urmator:
8.4kg, 71 cm, stam in fund bine, mergem cat e seara de lunga(pt ca ziua si noapte domrim ) dar doar tinut de maini .. se ridica in genunchi si se uita printre gratii e asa de duuulce .. se pune sg in fund .. rade mereu!

Facut vaccin de 1 an.. nu a avut febra deloc .. nici alte reactii momentan.
Trecut juma de iarna fara probleme (raceli & co) doar de 2 ori muci mici tinut putin .. cam atat!
Duminica avem party !! de abia astept.La 17:55 adus tort! Eu cred ca am sa plaaang muuuult. Ooof ce an greu si frumos in mare parte.

Felicitari micului voinic pentru bilant, si pentru vaccinul fara reactii!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

M-am uitat la poze si mi-am admirat vecinii pusi pe sotii, pe Uca aparandu-si teritoriul si pe Lorena cocheta(carmita, are puiuta ta niste super hainute, mereu le admir...superbe)

Despre vitamine...hmmm, eu as fi un pic mai reticenta, daca bebe e bine, vioi, nu are carente(analize ok)...nici excesul nu e bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mire multa sanatate Marei si felicitari pentru rezultatele bune la analize!

danyelana condoleante! si multa putere sotului!

cris d da'
stiu ca ti-a ramas in minte "esentialul" din discutia de ieri

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sorina..felicitari pt olimpica....ei ...cred ca si io ca ai tot dreptul sa-ti plesneasca ranza

Dece....se umfla nitzel ranza, ce sa zic...
Cu vaccinurile...e varza la mine in cap...parca se face intai Priorix(ala e obligatoriu si gratuit, pentru ror) si la 30 zile Infanrix penta (cumparat, pt cine a mers pe schema asta de vaccinare)..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cris d da'
stiu ca ti-a ramas in minte "esentialul" din discutia de ieri

Subscriuuuu !
Foarte tare cris d, cu visul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Cris.d - multumim de urari, chiar vrem sa nu ne mai doara nicaieri; dar noi ne serbam pe 26

Sorina- mi-a scapat faza cu olimpica; nu stiu la ce e, dar felicitari! E mare lucru.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

ups! recunosc, am asociat titlul de capitol cu ce ziceai tu de dr. si ziua lui si a iesit perla. scuze ma revansez la cafea, sper, duminica

Mergi la inceput