Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

intru si eu la ceas de seara si ma trec fiorii de cati bebei bolnavi citesc...............
ooooooooffffffffffffffffffff
SANATATE MULTA VA DORESC la pufii bolnavi, si multa multa rabdare la mamici........

eu am fost azi la munca, si am decis ca nu mai merg pana nu face ivan 2 ani, daca pana atunic nu apare sor'sa...........

nu merita, niste oamnei de kkao.............

sotule era liber azi si m-au sunat daca nu pot, ca au livrare, bineinteles talanga de mine nu a refuzat, desi o sa va pun poza in ce zapada am mers................
of offfff..................lumea asta

si am venit acasa., am asamblat tortul lui mam........kk.nu a iesit deloc cum am vrut.......

mersi mamici pt rapuns la sondaj............

eu zic noi sa fim sanatosi.............apoi o fi ce o vrea doamne doamne...........

eu numa la asta ma gandesc .nu prea as vrea sa ramana ivan singur............ca un copil singur nu stiu daca i-ar placea.......

si noi am fost doua.....ne-am mai ceretat nois i ne-am mai batut, dar cand am ajuns la fac la BV i-am simtit lipsa zilnic si era foarte greu fara sora mea............si acum vorbim zilnic, fie ce, daca nu avem un subiect anume, dar daca ai un frate, o sora si parintii nu traiesc vesnic saracii nici ei, sa aiba cu cine imparti o vorba buna, sau eventual pe umarul cui sa planga sau cu cine sa se bucure........

eu asa gandesc, apoi o fi cum o vrea dopamne doamne

eu stiu ca nu e usor..........dimpotriva..........................
numa la al doilea , daca ma ajuta dumnezeus i o sa il tin vrerodata in brate, o sa fac tot ce imi sta in putinta sa am lapte ....adik mai mult sa pot alapta................ca m-a usturat de bani laptele praf..............

acu iar scriu o poveste, dar trimit ca mai fac un mesaj cu sarbatoritul zilei.............

si apoi turbo jam si abs si baie si somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn]

ooooooooffffffffffffffffff

va pup pe toate sa aveti o nopate foarte foarte linistita..........
sper sa auzim vesti bune de pufii bolnaviori........

p.s.
la noi dintele no 11 si 12 isi scot cate un colt.....

sper sa iasa repede..
deja am mancat ivan o suzeta de la avent..............

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

repede repede sa nu treaca ziua

LA MULTI ANI TEO!!!!

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Imi pare rau ca sunt pufi bolnaviori,multa sanatate,le trimit cate un pupic la toti. sa se faca bine repede repede

Dandana,a mai si ras asistenta,mi se pare inconstienta,vb lui micki,oare asa reactiona daca era copilul ei?!

Miremia iti cunosc starea de acum,imi aduc aminte cand a avut Ariana prima data febra si apoi i-au aparut bubitele,offf- sa se faca bine delfita

Nikole,sper ca Irina sa nu se intarce,mai ales ca tu nu doresti asta,pup fetita mica sa se faca bine

Cris sper ca Ema sa nu aiba nimic de la lipici

MP,da 6 ore sunt la cursuri si Ariana se pare ca nu imi duce lipsa(sa o vad in toamna cand o sa plec mai mult),de cand merge si eu am mai mult timp liber pt mine(cum spunea si Xela)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI TEODOR!!!
SA FII SANATOS SI VOIOS...CUMINTE SI SA FII MANDRA CA AI O MAMA CA LUCIA...
SPER SA AI PARTE DE O PETRECERE SUPERBA ALATURI DE TOTI CEI CARE TE IUBESC!!!!!

LA MULTE LUNITE IRIS!!!!!!!!!!!!!!!!
FLOARE ALBASTRA.............EU ASA ITI SPUN........
SA CRESTI MARE SI PESTE O LUNA SCRIEM URARI DE COPILAS.........SA TE FACI CUMINTE CUM NU SE MAI GASESTE PE LUME ASA FETITA CUMINTE!!!!!!!!
IMPORTANT E SA FII SANTOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!APOI RESTUL VINE DE LA SINE!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

ca n-am prea mai intrat saptamana asta, de lucru, o sa tot fie de-acum inainte...

Pe ultima suta de metri, La Multi Ani sarbatoritului de astazi, Teo al Luciei, sa ai o viata dulce si frumoasa (asa ca torturile facute de mami )!!! Lucia, sa-ti fi purtat noroc la examen

pentru cele 11 lunite, Iris!!

La multi ani din partea noastra si celorlalti pufi care tocmai si-au aniversat primul anisor si au devenit "copii mici" , cu mult drag:
Miruna
Daria
Stefan
Madalina
BbTeo
Andreea
Iustin
Caius
Tudor

Distractie si voie-buna celor care petrec in weekend-ul asta, sa iasa petercerile asa cum va doriti, si alegeri inspirate de pe tavite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

repede repede sa nu treaca ziua

LA MULTI ANI TEO!!!!

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

LA MULTI ANI TEODOR!!!
SA FII SANATOS SI VOIOS...CUMINTE SI SA FII MANDRA CA AI O MAMA CA LUCIA...
SPER SA AI PARTE DE O PETRECERE SUPERBA ALATURI DE TOTI CEI CARE TE IUBESC!!!!!

LA MULTE LUNITE IRIS!!!!!!!!!!!!!!!!
FLOARE ALBASTRA.............EU ASA ITI SPUN........
SA CRESTI MARE SI PESTE O LUNA SCRIEM URARI DE COPILAS.........SA TE FACI CUMINTE CUM NU SE MAI GASESTE PE LUME ASA FETITA CUMINTE!!!!!!!!
IMPORTANT E SA FII SANTOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!APOI RESTUL VINE DE LA SINE!!!!!!!!!!!

Multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

ca n-am prea mai intrat saptamana asta, de lucru, o sa tot fie de-acum inainte...

Pe ultima suta de metri, La Multi Ani sarbatoritului de astazi, Teo al Luciei, sa ai o viata dulce si frumoasa (asa ca torturile facute de mami )!!! Lucia, sa-ti fi purtat noroc la examen

pentru cele 11 lunite, Iris!!

La multi ani din partea noastra si celorlalti pufi care tocmai si-au aniversat primul anisor si au devenit "copii mici" , cu mult drag:
Miruna
Daria
Stefan
Madalina
BbTeo
Andreea
Iustin
Caius
Tudor

Distractie si voie-buna celor care petrec in weekend-ul asta, sa iasa petercerile asa cum va doriti, si alegeri inspirate de pe tavite

Multumim frumos
sa sti ca mi-a purtat noroc.
Am luat nota maxima la examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Multa sanatate pufilor bolnaviori si putere mamicilor lor , sa treaca repede tot ce-i supara.
Noi am facut Infarix-ul marti si s-a ales cu un 38 si un pic, .2-.3, a doua zi pe la pranz si in urmatoarea noapte (in prima noapte i-am dat oricum antitermic preventiv)... A fost prima data cu reactie la un vaccin la noi... Febra a cedat bine la nurofen, deci fara panica... urmatorul vaccin peste o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Eu ii mai fac teatru de "papusi"cu muppets(asa le zic la animalele/personaje care se baga pe manuta),ii place foarte mult(cel putin asa se deduce din reactia ei),ce fel de jocuri/activitati aveti cu ei?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."

Mergi la inceput