Pufi de 2010 (206) LMA Teodor!
Raspunsuri - Pagina 20
lucia2000 spune:
Bea am luat o biluta din martipan de pe tortul lui teo si m-am jucat cu ea.
Asa de frumos se lucreaza...
in 10 sec facusem un transafiras.
Partea misto e ca nu se lipeste de maini.
Maine am o prezentare de proiect la facultate asa ca va las.
Somnic usor
simplicity spune:
La multi anisori Yannis
La multi anisori Zita Amelie
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
gmilady spune:
Nuuu Alexutzzza, v-am mai zis eu, fara dubii, BebiX o sa fie ultimul la capitolul dinti Ai vazut ca la Mara acusica apar Ei, la BebiX dr. n-a vazut nimic, si nici el nu da vreun semn ca l-ar stresa ceva .
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Bea am luat o biluta din martipan de pe tortul lui teo si m-am jucat cu ea. Asa de frumos se lucreaza... in 10 sec facusem un transafiras. Partea misto e ca nu se lipeste de maini. Maine am o prezentare de proiect la facultate asa ca va las. Somnic usor Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Bafta la proiect maine si o noapte frumoasa dupa o zi frumoasa
Beatrice1982 spune:
La multi anisori Yannis
SA AVETI O VIATA FRUMOASA PLINA DE BUCURII!!!!!
Forever in love...with my baby...
lucia2000 spune:
La multi anisori Yannis
Sa va bucurati parintii, sa fiti la fel de cuminti si frumosi ca si pana acum.
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Eu ii mai fac teatru de "papusi"cu muppets(asa le zic la animalele/personaje care se baga pe manuta),ii place foarte mult(cel putin asa se deduce din reactia ei),ce fel de jocuri/activitati aveti cu ei? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities." |
Preferatele lui BebiX:
1. Fotbal / handbal / baschet, de-astea cu mingiute, ca doar e baietel Il distreaza sa arunce cat mai departe, si noi sa i le aducem daca n-avem catel
2. Citit carticele, ii place la nebunie el sa dea paginile iar noi sa-i povestim ce-i pe-acolo (animale/povesti/numere)
3. Mers tinut de manute
In rest, jucarii fara numar (inclusiv laptop bebe, la noi la fel ca la voi), nu-l tin ocupat mai mult de 10 minute...
Super activitate cu Muppets
Beatrice1982 spune:
am pus poze........
mersi de cap simply!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...