Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata fetelor
sa veniti cu vesti bune de la echo

dureri de spate , de genunchi(am artroza )gambe cu carcei, colici renale,glezne umflate nu imi mai vine nicio cizma ma dispera cred ca retin foarte usor apa da o adevarata placere am facut criza de nervi cand am vazut ca nu imi mai vine nicio pereche de cizme m-am dus si mi-am achizitonat o pereche noua spre oroarea sotului meu da ce sa fac cu o luna in urama imi mai cumparasem o pereche dar asta este.cat despre kg nu vreau sa mai vb 7 kg si ma simt am 1.71 cm si 72kg acum da

va pup si aveti grija de voi si ganditi pozitiv (cine vorbea pozitiva secolului adica eu cea mai negativista persoana aflata in viata dar trb sa fim motivate de bebei si atat)

19+ cu bebe lily [timeea]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

am uitat sa va spun ca si bebelina mea o sa fie un mic duracell am energizat-o cu baclava aseara si toata noaptea s-a jucat dar mi-a placut
pupici
cu bebe lily 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimieata, burtici!
Venim cu vesti de la morfofetala de trim 2: bebe este bine, cu 2-3 zile mai maricel - deci "in grafic", are in jur de 460 grame, si isi tine, continuu, manutele in gura. Are toate organele pe la locul lor, si seamana cu mama-sa
In rest - e bine - placenta gr.1, col inchis, spatiul lui bebe- mic, dar isi face loc el singur.

Deci, vesti bune

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anna_i, inca o data felicitari pentru rezultatele de morfo

Azi e o zi mare pentru multe dinte voi, va tinem si noi pumnii la morfo
Eu trebuie sa merg sa imi fac analizele de trim 2, si sper sa se mai incalzeasca vremea, sa nu iau gerul in fata dis de dimineata
In rest, chiar nu avem noutati...daca nu mai facem eco la doua saptamani...
Va tinem pumnii si va asteptam cu vesti

24+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna fetelor...Anna ma bucur ca totul este bine, felicitari, asteptam si celelalte fete cu vesti super bune.
Eu ieri am fost la alt medic endocrinolog pentru ca eu am si hipotiroidie si ma mai simt rau din cand in cand, si nu mai eram multumita de medicul meu, asa ca mi-a prescris un alt medicament, sper sa fie bine acum...Lumy nu ai mai intrat demult, sper ca esti bine, am vrut sa iti spun pentru ca amandoua avem aceea si problema ca medicul nou mi-a recomndat sa iau iodthyrox in loc de eutiryrox cica iodthyrox-ul se recomanda pacientelor gravide, sper sa fie mai bine cu acest medicament ca am unele seri cand am un nod in gat, respir greu, am o presiune in piept, ma gandesc ca atunci cand o sa creasca burta mai mare am sa ma sufoc....asa ca acum am sa vad cum reactionez la acest medicament.
Aseara la medic m-am si cantarit , pot sa va spun ca eu am luat pana acum 10 kg....am 1,76 si 75 de kg, cam mult mi-a spus si doamna doctor endocrinolog, dar am spus ca de saptamana viitoare am sa renunt la paine alba, am sa manac cate o felie de paine cu cereala, duclciuri nu mananc de fel, seara la ora 19,30 este ultima masa, dar mi-a spus ca si de la hipotiroidie ma ingras mai mult, si retin si apa, cu toate ca nu sunt umflata aproape deloc....
Pupici la toate.

20+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,fetelor!Anna ma bucur ca totul a fost bine la eco.Iar ma apuca invidia cand vad cate informatii aveti voi de la eco si eu niciuna,of.
Marina,mie imi amortesc regulat 3 degete de la mana dreapta,in orice moment,chiar si cand o misc,am spus la doctor aici si mi-au zis sa nu-mi fac griji,e cica de ala apa acumulata in tesuturi care apasa pe nervi.In afara de asta piciorul din partea pe care dorm nu numai ca amorteste cam dupa 3 ore de somn dar incepe sa si doara tare de ma trezesc din somn si trebuie sa schimb pozitia.Asta nu mi s-a intamplat niciodata inainte de sarcina,asa ca banuiesc ca o fi tot ceva legat de nervi.Partea proasta e ca ma trezesc ca sa ma intorc si uneori e gata cu somnul.Voiam sa va intreb,voi aveti insomnii?La mine sunt la ordinea zilei,am ajuns sa dorm ziua cate trei ore pentru ca noaptea nu pot dormi.Si inca ceva de cand cu sarcina visez atat de mult si de variat si imi si aduc aminte perfect visele.Voi aveti asa ceva?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si 22+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata!

Anna_i felicitari pentru rezultate bune la eco!
Tinem pumnii si celorlalte fete care au zilele astea marea intalnire cu bb!

Noi am fost ieri inca o data sa definitivam morfofetala pentru ca pozitia bebelinei nu era prea buna si nu se putea vedea bine inimioara. AM sperat sa vin cu ceva informatii in plus dar degeaba. Multumesc lui Dumnezeu inima este cum trebuie. In rest nu am mai aflat nimic de placenta mea, de greutatea lui bb....nimic, nimic. In schimb am primit ca de fiecare data o pozica frumoasa...
In legatura cu placenta mi-a spus doar ca se va uita la ea pe la 30 de saptamani si cu asta basta.

Noi astazi implinim 21 de saptamani si am ramas sruprinsa ca la greutate am ramas cam pe loc....am pus doar 100 de grame in ultimele 2 saptamani deci acum am 4,3kg in plus. E adevarat ca nu mananc deloc dulciuri (nu imi trebuie, desi sunt mare amatoare de obicei) si fainoase rar. In schimb carnita, oua, branza si salate cat cuprinde.
Pentru ca nu stiu exact daca bebe e destul de mare imi cam fac probleme...

Pretty vad ca avem cam acelasi program de somn. Si eu noaptea fac de garda, pentru ca dorm cu Radu si el se foieste non stop iar ziua dorm cu el 2-3 ore regulat. Oricum incerc sa imi fac plinul de somn cand prind, pentru ca stiu cam ce ma astapta dupa....

VA pupam si plecam afara ca e timp frumos!!!

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), 21+ cu Maria

Mergi la inceput

Manuela, kg luate de tine nu reflecta, in mod necesar, cat de maricel e bebele din burta. Eu, de exemplu, am luat pana acum 2.1 kg, iar bb e dezvoltat normal. Doctorul mi-a spus: "cam putin", dar nu a insistat pe tema asta, de genul: trebuie neaparat sa mai pui cateva kg, etc, etc. A spus ca am suficient timp sa pun kg, depinde de organism. Eu manac dulciuri intr-o veselie (am crezut ca va fi dezastru la analiza de glicemie - eh, nu a fost, am fost chiar pe limita minima) si paine - e drept c a numai neagra/cu seminte/etc, nu pt ca mi-ar placea (vreau paine albaaaaaa!!!!) ci pt ca asta nu are conservant sau alte e-uri.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Vad ca vorbiti de kg in plus. Eu...am pus 10 deja si vreau sa va spun ca ma pregatesc de o mustruluiala mareeeee de la doctor. Poate radeti de mine, dar daca ati stii ce ma cearta....Ideea e ca si mananc, nu ma joc, mi-e foarte foame, mai tot timpul si nu ma pot abtine. Se pare ca nu voi avea de ales. Saptamana trecuta,cand i-am zis ca am luat 7 kg(desi luasem 8)s-a facut foc, a zis: ENORM,ENORM...va dati seama cand o sa ii spun cat am luat la urmatoarea vizita.
Sincer, ma ingrijorez si eu un pic, sa nu fie ceva legat de diabet gestational..desi nu am cazuri in familie, insa inainte de sarcina eu am facut tratament pentru ovare polichistice. O sa fac saptamanile astea testul de toleranta la glucoza si toate celelalte analize de trim 2 si ma rog sa ne ajute Dumnezeu sa fie toate bune

24+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Valentina, ai sa vezi ca toate analizele vor iesi bine. Depinde foarte mult de organism in ceea ce priveste kg acumulate. Sunt convinsa ca dupa nastere, orice mamica le poate da jos cu mai mult sau mai putin efort. Totul e sa vrea.

21+

Mergi la inceput