Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dar eu ma tem de cicatricea de la cezariana. daca se rupe?
deci asta e frica mea

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumim pentru capitol nou!
Stiu ca n-am mai scris demult,de cand cu facebook-ul n-am mai reusit si aici,desi am citit ce ati scris voi.Noi am avut azi eco morfologica si exact cum a spus Manuela si aici foarte zgarciti cu informatiile,totul e in fisa,dar noua in afara de faptul ca bebe e bine si totul e cum trebuie sa fie,altceva nu ne-au zis,am plecat doar cu cateva poze.Asa ca invidiez fetele din Romania pentru cate informatii au.Noroc ca in timp ce facea eco ii explica altei doctorite cum sa manuiasca aparatul si asa a auzit sotul ca probabil va fi cezariana din cauza unui fibrom care se afla exact langa col.Deci asa cum banuiam va fi cezariana,macar atata lucru am aflat.
In rest,bebe misca si la eco se misca de numa-numa,eu nu-l simt tot timpul doar cand face tumbe sau intinde piciorusele,insa il simt de mai multe ori pe zi si din ce in ce mai tare.
Fetelor,eu am momente cand simt ca nu mai pot sta nici in sezut,nu ma doare nimic,doar simt o senzatie ciudata in muschi si trebuie sa ma intind,altfel nu se poate.Voi aveti asa ceva?
Marina si eu am cicatrice de la cezariana,e drept a mea e veche,dar sa stii ca nu se rupe asa usor,mama mea a avut sarcina destul de repede dupa cezariana si i-au facut cezariana a doua mai de vreme,dar doar cu o luna,fiindca au considerat ca se subtiase uterul in zona cicatricei.
Dar asta era acum 35 de ani,nu aveau ecograf,asa ca tu n-ai de ce te teme,oricum ei verifica la fiecare control starea uterului.Si eu,ca si tine,ma tem ca n-o sa pot duce sarcina pana la capat,eu insa din cauza fibroamelor,ma rog doar sa fie pana in luna a opta,ca sa fie bebe destul de mare.dar asta e numai teama mea,doctorii de aici nu mi-au zis niciodata ca n-o s-o pot duce pana la sfarsit,de fapt,cred ca aici cam rad de mine,ca mereu am o teama,nu-s relaxata ca cei de aici.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si 21+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

daaa, si eu simt asta. nu ma doare dar simt ca mi se intind toate si simt nevoia sa stau intinsa in pat, pe o parte ca sa se sprijune burta de pat sa nu imi mai tensioneze pielea

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

aaa, si mai am o problema: buricul. si data trecuta si acum a iesit cu totul in afara. e iesit mai bine de 1 cm asa in spatiu...nush cum sa zic. acum macar port haine groase dar data trecuta era vara si se vedea prin orice rochia, tricou...si radea lumea de mine ca am ajuns sa il lipesc cu plasturi ca sa il bag inauntru

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Buna mamicilor,
Nu am scris demult insa v-am citit cu mare atentie.
Avem azi 16 saptamani si 3 zile si se pare ca vom avea codite cu fundite.
As vrea sa va intreb cand si cum ati simtit prima data miscarile copilului.
Va pup si sa avem parte doar de vesti bune

16+

Mergi la inceput

Marina,banuiesc ca tu esti foarte slaba si de asta a iesit deja buricul in afara atat de mult deja.La mine se pregateste s-o faca:)Dar eu am mai mult tesut adipos,banuiesc ca si de asta depinde.
Mary,eu am simtit miscarile lui bebe acum o saptamana,deci in saptamana 20,dar sunt fete care au simtit mai devreme.

My baby

Mergi la inceput

n-as zice ca sunt slaba la 57 kg....si 162 inaltime.... dar asa o fi

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Eu zic ca esti slaba,presupun ca cele 57 de kg le ai acum cu tot cu sarcina,ce zici de mine cu 70 de kg acum la 1,63?

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello,

Marina si buricul meu e expandat,cred ca o sa arate grozav dupa nastere:D si relax cu operatie,nu se poare rupe,hai ca incet incet ajungem la termen.
Eu una abia astept sa ma vad nascuta sa scap de stres.

Eu ma luat 4 kg pana acum,la Luca luasem 3 pana acum,hm dar nici nu mancam porcariile care le mananc acum.

Manuella eu zic sa limitezi efortul la minim,sa stai cumintica,la placenta previa e f important sa stai cuminte nu mai zic in pat.Si da se vede colul la ecografie.

Abia astept si eu ecografia,sa-mi confirme ca e bine si ca e fetita.

Scuze ramasesem logata cu userul comun,se dublasera niste chestii acolo si le-am sters.

de printisor Luca si 21+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

buna seara fetelor....le felicit pe cele care au fost la control si au aflat vesti bune.....vad ca vorbiti iar de kg , si eu am luat 8 kg, am ajuns la 72 de kg, am 1,76 m, dar obosesc asa de tare daca merg prea mult, eu toata viata am fost slabutza, si acum ma misc greu parca sunt un elefant.....hai elefantzel sa sune mai dragutz.....eu maine implinesc 20 de sapatamani, am ajuns la mijlocul sarcinii.....pe 12 februarie avem marea intalnire cu bebe Matei la morfologia fetala, sper sa aflu si eu vesti bune, sa stau linistita....am si eu o intrbare la fetele mai avansate in sarcina, voi la cate saptamani v-ati facut analizele de trim II si ce analize vi s-au recomandat.....mie mi-a spus doamna doctor ca dupa ce vin de la Bucuresti sa vin la cabinet cu ceea ce imi da doctorul care imi face morfofetala si apoi o sa imi dea si analizele pentru trim II.
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de bebeii.....mi-am schimbat semnatura de astazi....este asa de rotunjoara si frumoasa....Pupici

20+ cu Matei

Mergi la inceput