Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

simona arata superb livingul, este foarte vesel si frumos asa sa-l faceti.

bb_yasmi ma bucur ca bebe este bine, eram sigura ca este bine, numai tu iti faci griji degeaba. este chiar in grafic. pai la 35 de saptamani ar trebui sa aibe cam 2,5 kg, asa am vazut. deci este numai bine. cum avea iasmi 3,5 kg la 36 de saptamani? si pana la 39 a luat numai 200 grame?

ailed,simona imi pare rau ca aveti probleme cu hemoroizii, nasol de tot.

persi ma bucur tare mult ca bebe este bine si jucaus

viss draguta, cred ca abia ai adormit aseara cu gandul ca azi ai eco. hai ca te asteptam cu vesti bune si sa vii incantata. ce ma amuza visele tale

catank ai o burticuta frumoasa si tu arati asa bine.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata roxy!

pe unde te mai plimbi azi? ninge la brasov?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza de acord cu tine cu uleiul de masline nu-mi place deloc. nu-mi place ca este asa unsuros si miroase si naspa.

persi asta cu incompatibilitatea de grupe este cam asa....si eu am 01 si al meu are AII si nu a zis doctorul nimic. doar ca la nastere bebele poate avea un icter mai pronuntat, atata tot. dar nici asta nu este obligatoriu, poate sa nu aibe.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

madutza,mersi de link
nu m-am lamurit intocmai care ar fi problema care l-ar afecta pe bb ,dar maine o sa o sun pe dr sa-mi explice concret ce si cum.
alina06st,eu am gr sang 01 iar al meu sot b3 si cica ar fi 50%incopatibile.
referitor la uleiul de masline,il folosesc si eu pt burtica alternat cu cel de migdale,iar pana acum nu am nici o vergetura.
referitor la cosmeticele pt bb eu am gasit o oferta la o farmacie si am luat produse klorane pt ca erau 50% reduse,dar si pt ca am inteles ca ar fi bunicele.

fericita de +28 Radu Andrei

Mergi la inceput

bb_yasmi si eu tot spanac am mancat azi, mi-a adus mami meu

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

persi acum 8 ani erau cam cum e mustela acum...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata Burtici frumoase,

in primul rind vreau sa felicit fetele care au facut zilele trecute ecografie pentru rezultatele bune. Sunt sigura ca si de acum incolo va fi totul foarte bine.

Am reusit sa dorm azi noapte foarte bine si-s super fericita. Eu sufar de dureri cumplite de coloana, care nu ma lasa sa dorm, decit in reprize mici, de acum citeva saptamani bune. Saptamana asta am fost shi noi la doctor. Rezultatele sunt destul de bune, doar ca s-a scurtat un pic colul. Avea doar 2,8cm. Doctorul zice ca nu este semn de ingrijorare.
Eu insa imi fac griji din cauza contractiilor care vin mai nou insotite de dureri ca de ciclu. Le simt asha dureroase de cam o saptamana, poate mai mult. Voi nu aveti asha ceva? Eu le simt in special dimineata.

Vad ca vorbiti despre refacerea dupa nashtere. Cam cit timp dupa nashtere poti sa reincepi sa faci sport? Dupa o luna e bine? Eu am mers inainte de a ramane gravi la sala si as vrea sa pot merge dupa nashtere cit mai repede iarasi.

Vorbeati si despre produse pt. bebe. Moasa de aici mi-a zis sa nu dau copilul cu nimic in primul anishor. Sa-mi cumpar Bepanten pentru fundulet rosu si gata. Fetele care mai aveti copilasi, credeti ca este totusi necesar un ulei, o crema hidratanta pentru bebe? Eu stiu ca si cumnata mea dadea copilul cu ceva hidratant dupa fiecare baita. Deci, nu mai stiu nimic . Astept sa vad ce mai scrieti voi.

Ma duc sa mai citesc din urma si mai revin...

Dino 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi si eu tot spanac am mancat azi, mi-a adus mami meu

AMR 4 sapt!!!

vreau si eu . Nu are nimeni din Bucuresti azi la pranz spanac? .. ca m-as autoinvita la masa , dar Brasovul si Timisoara sunt muuuult prea departe

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

alina.n si eu aseara am avut asa ca niste crampe, ca o durere in zona mijlocului, parca si pe piciorul drept simteam.... apoi noaptea am iesit la wc (dar nu pentru treaba mica) si mi-a trecut dupa aia.
dar eu nu inteleg de ce ma doare asa si trebuie sa ies imediat la wc. zici ca am fost constipata si s-a aglomerat intestinul, ceva asa si eu nu sunt constipata deloc. ma gandesc ca am mancat ieri prune afumate, o fi de la alea? ca am si mancat multe.
voi mai patiti asa?

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput