Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 3
felicitas spune:
Simona am ramas masca cand am vazut imaginea si am zis cand a reusit Simonelu sa faca asa minunatie de living fara sa ne spuna . Dupa aceea am priceput .
Catank si Alina si eu am probleme cu gingiile, am fost la stoma pentru niste cariute mi-a facut un periaj si mi-a zis sa folosesc paradontax, si mi-a zis ca e ceva normal. Mi-am luat si o periuta de la paradontax, e foarte buna, moale, nu mai sangereaza gingiile asa tare.
Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S
madutza_bra spune:
parabenii astia n-au omorat pe nimeni, io cred ca e una din ultimele gaselnite in materie de cosmetice...Uleiurile pt bebelusi sunt f bune si miros divin. Nu-mi place deloc cum miroase uleiul de masline, plus ca nu intra bine in piele.
Daca am deranjat, imi cer scuze, dar mi-am spus si eu parerea
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
persi spune:
dorinuta,o sa incerc sa intru mai des pe la voi desi pe cuvant de pionier ca va citesc zilnic.
va spuneam mai devreme ca astept rezultatele la analize,ei bine au sosit,iar vestile nu sunt tocmai bune
a disparut streptococul dar m-am pricopsit cu mycoplasma si candida.
m-au disperat secretiile astea de aproape un an ma lupt cu ele si cand dispare una apare alta si tot asa...nu stiu ce naibii sa ma mai fac.
plus,colac peste pupaza imi zice dr ca nu ar fi compatibilitate de grup sanguin intre mine si sot si ca tre sa fac nu stiu ce anticorpi 01 cu b3
habar n-am cu ce se mananca,asa ca,va rog daca stiti ceva despre acesti anticorpi dati-mi si mie de veste.
fericita de +28 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
felicia, si eu folosesc ulei de masline..pur....facut de soacra mea acasa, din maslinii lor... si pt bb nu am cumparat nici o crema, ulei de masline voi folosi. dar nu am cumparat din cauza de parabeni ci din comoditate am ales ceva natural :)) doar samponul, dus gelul e de la chicco.
la fetita am folosit din comert.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
bb_yasmi spune:
eu am pus sa imi fac un spanac cu smantana si usturoi....ca imi e o poftaaaa.....si cu ochi de ou langa.... si cam slabut azi cu papa ca de la 4 avem party cu pizza si tort doamne ca toata saptamana m-am gandit la tortul ala
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
madutza_bra spune:
persi , da exista si incompatibilitate de grupe sanguine, asa cum e si incompatibulitate de rh. uita aici ceva: http://www. copilul .ro/fertilitate/preconceptie/Grupele-de-sange-Factorul-Rh-a2218.html (am pus pauze inainte si dupa copilul)
alina n, ce faci? Nu trebuia sa schimbi azi semnatura la AMR?
Povestea nasterii
AMR 4 sapt
Poze
alina.n spune:
yasmi sa trimiti si la mine o felie de tort
eu de aseara am niste crampe cumplite in stomac si azi vad ca iar am..nu stiu de la ce pt ca de mancat nu am mancat nici mult nici grozavii,cred ca bb suteaza pe acolo dar e groaznic nu stiu ce sa fac sa treaca
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
alina06st spune:
Hm... eu am ulei din asta baby johnson si m-am uitat pe el, nu e trecut niciun paraben din asta...
Ce e cu nepotrivirea asta de grupa? Fetele care stiti, poate ne dati si noua mai multe detalii. pe mine pana acum nu m-a intrebat nimeni de grupa sotului...
in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
mada uite cu pitica si cu burtosul
da azi trebuia sa schimb semnatura dar mai astept pana luni ca atunci schimb si saptamana, parca pare prea aproape
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Ce e cu nepotrivirea asta de grupa? Fetele care stiti, poate ne dati si noua mai multe detalii. pe mine pana acum nu m-a intrebat nimeni de grupa sotului... in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
depinde ce grupa ai tu. daca ar fi fost vre-o pb, ti-ar fi spus medicul, stai linistita.
Povestea nasterii
AMR 4 sapt
Poze