Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 21
simonacip spune:
Anaxena, eu tot sanosan am luat. farmacia cea mai ieftina la mine aici e Help. Numai de acolo cumpar, merg La Dona pentru niste acadele cu echinaceea, atat.
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Anaxena, eu tot sanosan am luat. farmacia cea mai ieftina la mine aici e Help. Numai de acolo cumpar, merg La Dona pentru niste acadele cu echinaceea, atat. Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
help la noi e scumpa!!
ai sters pozele..eu care ma pusesem la studiat
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
face cineva capitol sau ma apuc eu?
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
anaxena, i-auzi, nu-mi vine sa cred...vezic a sunt 2 una Help simplu-sigla verde, alta help net cu portocaliu. cea verde e ieftina, la noi sunt cozi la ele, restul farmaciilor din zona sunt goale. Si sunt diferente mari de pret, de ex la un lapte praf era la un moment dat 100.mii diferenta, deci f mult.
Incarc iar pozele, am zis sa nu tin spatiul cu ce nu tine de burtica
Stefy, cel mai bine e sa fie 37 implinite, dar am prietena care a nascut la 36 si fata a fost ok, doar ca micutza, 2600....
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
uite cum am lasat eu floricele pe langa..uff
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Lavi, eu zic sa bei ceaiul ala, ce daca e seara, ..macar faci ce vrei, altfel te frustrezi si din cauza ceaiului aluia Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
l-am baut deja!! pai la ce nervi tot am chiar si ceaiul asta era un motiv
azi dimi eram superrrr fericita ca am "fentat" saptamana asta si am luat doar 300 gr....si acum imi arata cantarul cu aproape 2 kg in plus fata de azi dimi!!!! azi avut asa oscilatii mari?????
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!