FIV Dr. ALBU DRAGOS 21
Raspunsuri - Pagina 7
alexa1986 spune:
Rica nu mai fii asa de negativista, cum o vrea D-zeu acum, nu te da batuta orice ar fii, intr-o zi ti se va intampla si tie minunea de-a fii mama intr-un fel sau altul, numai sa nu incetezi sa crezi in D-zeu.Fii optimista, eu sunt sigura ca totul e ok, ai sa vezi.
Corry eu vineri ma duc la inseminare adica mai am putin.Am emotii dar in acelasi timp nu imi pierd entuziasmul orice ar fii si orice s-ar spune despre inseminarile astea ca nu reusesc si etc.Momentan nu am alta sansa, pana da MS dumul la depunerea dosarelor pentru FIV o sa incerc cu inseminare si poate vom avea noroc.Vineri o sa vb cu domnul doctor si despre un FIV pe CM natural sa vad ce ne recomanda.
In rest va pup pe toate si sper sa fie totul bine pentru toata lumea si sa aveti parte numai de gemenii.
D-zeu ne iubeste!!!
rica69 spune:
Stai linistita ca odata va creste. Cate eco mai ai? Totul este sa nu stea pe loc.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
Rica, mai am o eco vineri, ultima. Mi-a iesit acum estradiolul 544 si progesteronul 0,5. M-a sunat si asistenta si mi-a zis sa mai fac si joi progesteronul, oare de ce?
rica69 spune:
Didi proesteronul nu tb sa fie mai mare de 1.0 pana la administrare pregnyl de aceea vrea sa te monitorizeze cu grija.
_
didi32 spune:
Asa stiam si eu ca nu trebuie sa fie mai mare de 1, dar nu mi s-a parut un pericol la 0,5. Si tu ai facut progsteronul intre monitorizari? Ca urmeaza sa-l fac si vineri oricum, si ma gandeam ca poate e ceva in neregula daca ma cheama sa-l fac si joi.
rica69 spune:
Da si eu si Cami l-am facut intre, asta a fost sa fie dansul sigur ca nu pierdem foliculasii.
_
didi32 spune:
Rica , m-am mai linistit. Noroc ca erai pe-aici si mi-ai zis ca si la voi a fost la fel. Deci pasul urmator e joi cand fac iar progesteron. Pana atunci investim puternic in menopur.
babyblue spune:
neatza fetelor!
rica, cand trebuie sa faci beta? iubita, te rog sa nu mai fi asa pesimista ca nu ti foloseste la nimic. e cum vrea Dzeu! Tot ce a depins de tine ai facut, nu ai ce sa ti mai reprosezi! Nu poti influenta totul!
altesa, imi pare nespus de rau, stiu ce simti! Pana la urma va fi bine, cu toate am trecut prin aceste "esecuri".
corry, ce mai faci, cum te simti?
nicole, camemar, didi, speranta, astept cu sufletul la gura vesti bune din partea voastra!!!
lyly, deci pana la urma mai incerci un fiv, nu intervii pe ovare. mi se pare ok, la cat ma pricep eu, e mai bine sa fii mai conservator si sa nu te repezi sa scoti ceva. ce scoti nu mai pui la loc, ce exista, mai poti folosi si cu miracole de la dzeu, chiar cu brio. vezi si cazul meu, cand voiau sa mi scoata si juma din restul asta de ovar si nu am vrut. si pana la urma, asa chinuit cum a fost acest ovar, tot a produs si el ceva. de aia ti-am zis si tie, sa le lasi in pace, bietele ovare, ele isi fac treaba, chiar dc noua sau doctorilor, nu ni se pare.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
ALTESA spune:
alexa ai idee cam care sunt conditiile pt. dosarul de fiv si cand putem baga dosarele ?
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa si daca as sti ca l-as putea face gratuit sau la jumatate de pret, macar as mai astepta si eu.
parca auzisem ceva de martie?
ca sa nu fim out topic vezi ca am deschis eu pe undeva un subiect de genul ""programul fiv gratuit aprobat"" dar din pacate nu am avut cu cine sa discut fetele mi-au taiat aripile spunandu-mi ca este doar o alta escrocherie a statului.
hai ca m-a lungit cat casa...
si acum on topic.
fetelor mi-am revenit am bocit ieri pana nu mai aveam lacrimi vineri cred ca ma duc la doctor, poate ne gasim alexa la ce ora esti programata ,la albu esti?
ricoo iei bataie nu mai gandi asa ca le faci rau bebeilor
camemar,speranta voi nu aveti saptamana asta et? bafta multa
speranta tu parca faci cu icsi nu? am o prietena care o sa faca prin martie tot asa ,sa-mi dai detalii.
didi mai ai putin si gata sa vezi ce o sa curga cu gravidute in februarie -martie.
intru si eu din nou in cursa injectiilor !