FIV Dr. ALBU DRAGOS 21
Raspunsuri - Pagina 6
inna08 spune:
Didi ce rapuns ti-a dat doctorul pentru progesteronul de la prima eco?(3.5)A mai scazut intre timp, nu?
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
rica69 spune:
Didi ce sa ti spun e foarte greu, sentimentele sunt amestecate. Si eu am vrut sa te intreb ce val estradiol si progesteron ai avut la ultima analiza.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
alexa1986 spune:
Altesa imi pare foarte rau dar nu te descuraja, o sa vezi ca totul o sa fie bine.Eu iti recomand sa faci FIV daca ai banii necesari, eu din pacate trebuie sa ma multumesc cu inseminari deoarece nu imi permit altceva si sa ma rog la D-zeu sa faca si pentru noi minunea asta intr-o zi.Te rog sa nu iti pierzi optimismul.
D-zeu ne iubeste!!!
mirela2 spune:
neata
altesa
didi sa mi dai datele tale si te trec in listuta, sa le treci cu rosu ca sa mi sara in ochi
rica te bat daca te mai citesc asa de trista
poi se poate????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
didi32 spune:
Neata fetelor, am fost la a treia monitorizare si am 10 oute ! Am plecat fff optimista de-acolo. Data trecuta mi-a iesit estradiolul 57 si progesteronul 0,3. Sa vedem cat ies azi, ca sa-mi spuna si cum ramane doza de menopur. A zis dr ca am reactionat bine la stimulare si asta mi-a mai dat curaj.
Fetelor, cam care sunt dimensiunile normale ale endometrului si ale foliculilor la a treia monitorizare? As vrea sa fac si eu o comparatie.
Va si va urez o zi cat mai frumoasa!
didi32 spune:
Mirela, nu stiu ce sa-ti spun despre mine, n-am asa un istoric bogat. Am ajuns la FIV din cauza endometriozei grave si probabil si a varstei de 35 de ani. In rest, nu avem absolut nimic nici eu, nici sotul, si este primul FIV. Si ultimul bineinteles.
corry_28 spune:
Altesa, imi pare foarte rau.Dar imi place de tine, pentru ca esti o persoana puternica.Nu te da batuta si vb cu doctorul.Consulta-te cu el si vei vedea ce ai de facut pe viitor.
Alexa, nu mai am rabdare.Cand faci?(stii tu de ce!)
Mirela, este grozav filmuletul.Deja au inceputa sa rada?Cred ca esti tare mandra
Rica, asa am fost si eu ca tine, la aceasta ultima incercare.Lipsita de optimism si de entuziasm.Dar...intr-o zi stateam in pat si m-am gandit ca aceasta stare le-o transmit si embrionilor.Am pus mana pe burtica, i-am rugat sa nu-mi faca vre-o figura urata si am incercat sa-mi insuflu stare de optimism si incredere, care imi lipsea.Si uite, a fost bine.Am luat in calcul ambele variante, iar daca era sa fie un esec, eram pregatita pentru o noua incercare, deja!O sa fie bine, vei vedea.te pup si rabdare muuulta!
P.S Cand faci beta?
Speranta si Camemar, voi sunteti curajoase.Sunt alaturi de voi si va urmaresc zilnic
Didi, cei din urma vor fi cei dintai.
Babyblue, pup graviduta
10+cu si
speranta2 spune:
Buna fetelor, multumi pt sustinere. Eu am avut 2 ovocite si s-a luat decizia sa facem ICSI ca sa nu le pierdem si pe astea 2.
Ma vor suna azi sa imi spuna cum merg treburile. Embrio va fi Joi.
Sa speram ca astia 2 sunt norocosi.
Altesa, imi pare rau. Totusi, esti foarte tanara si eu zic ca o sa reusesti pana la urma.
Rico, ce faci? Mai poti?! Mai ai un pic pana la beta.
Cami, astazi suntem in emotii amandoua...
rica69 spune:
Didi nu stiu ce sa ti spun de endo ca eu intodeauna l-am avut micut.
La tine astazi a fost penultima eco nu? Eu atunci l-am avut 7 si ceva.
Al tau cat este?
Daca vreti sa ma credeti sunt intr-o asa pasa nasoala ca nici nu ma mai gandesc la beta.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
mirela2 spune:
rica eu iti tin pumnii, o sa reusesti ai sa vezi
nu fi trista, nu i buna starea asta
gandeste te la ceva frumos si o sa fie bine
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)