Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai sa va zic si una funny
Eu azi am fost la scoala o ora (cu proiectu' ala pentru care am fost la Sibiu) si-mi povesteste huzband ce s-a intamplat in timp ce am lipsit...Cica i-a pus lady gaga "telephone" si el se uita la ceva pe laptop cand incepe Sophiphi sa tuseasca cu foc. Huzband disperat se repede cum m-o vazut pe mine ieri, o intoarce cu capul in jos si incepe s-o scuture...cand aude ca fata se spargea de ras. Si atunci i-a picat fisa, ca de spaima de moment nu realizase: era momentul in care gaga ii otraveste pe aia in fast-food si toti tusesc in prostie:))) (cred ca v-am zis ca Sophiphi imita toate gesturile si sunetele, cand apare Maia Morgenstern cu reclama aia la cafea aplauda inaintea alora, cand e ceva in Tom si Jerry face fazele inaintea lor (pe care le stie) etc. Iar la clipul cu lady gaga asa a facut mereu, tusea si se facea ca se ineaca tinindu-se de gat exact ca aia, dar huzband de la spaima de ieri ii uitase obiceiul:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hai sa va zic si una funny
Eu azi am fost la scoala o ora (cu proiectu' ala pentru care am fost la Sibiu) si-mi povesteste huzband ce s-a intamplat in timp ce am lipsit...Cica i-a pus lady gaga "telephone" si el se uita la ceva pe laptop cand incepe Sophiphi sa tuseasca cu foc. Huzband disperat se repede cum m-o vazut pe mine ieri, o intoarce cu capul in jos si incepe s-o scuture...cand aude ca fata se spargea de ras. Si atunci i-a picat fisa, ca de spaima de moment nu realizase: era momentul in care gaga ii otraveste pe aia in fast-food si toti tusesc in prostie:))) (cred ca v-am zis ca Sophiphi imita toate gesturile si sunetele, cand apare Maia Morgenstern cu reclama aia la cafea aplauda inaintea alora, cand e ceva in Tom si Jerry face fazele inaintea lor (pe care le stie) etc. Iar la clipul cu lady gaga asa a facut mereu, tusea si se facea ca se ineaca tinindu-se de gat exact ca aia, dar huzband de la spaima de ieri ii uitase obiceiul:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

acum sufla si-n iaurt...
nu e de ras ca si mie imi sta inima cand face vreo miscare mai brusca.
Vladimir are obiceiul sa se arunce, sa se tranteasca etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

iar v-am citit din 5 in 7... n-am nicio sansa sa mai tin ritmul cu voi;
ilinca sa treaca sperietura; am avut si noi parte de o chestie din asta mai nasoala, dar s-a inecat cu apa pur si simplu si am zis ca moooooor....; cateva secunde se uita disperat la mine si nu reusea sa respire... si dupa ai ce a mai plaaaaaaans.. si eu cu el si mai tare. o sa incerc sa va scanez sfaturile in caz de accidente din dr Spock pentru ca sunt ok descrise acolo.
ilinca la gandurile "total anapoda" sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine; uneori sar calul chiar, ma ingrozeste gandul ca ar putea sa pateasca ceva; cand ne jucam mai frumos si simt ca nu mai pot sa respir de dragul lui... atunci ma pocxneste in cap o spaima cumplita, ca la cat de mult il ador... eu n-as supravietui nici 2 secunde fara el. si seara e mai nasol, cand ii dau titi si sta atat de cumintel cuibarit la san si ma lasa sa-l pupacesc cum vreau, si-si pune manutele pe fata mea, sau ma ia in brate.... atunci ma topesc si de multe ori imi dau lacrimile incercand sa-mi scot orice gand negru din cap...
bine, acum sunt si emotiva cu cautatul asta de bone, si am unspe'mii de scenarii in cap posibile si imposibile.... ca sa pot sa-i spun bonei fiecare amanunt, pe unde sa traverseze, pe unde sa mearga, cu ce sa nu se joace, cum sa-i dea sa manace, cat sa-i rupa bucatelele de rontait.....
si la mine banuiesc la fel ca si la ilinca o influenta puternica a mamei in crestere, pentru ca mama a fost mereu panicoasa rau de tot si speriata d eorice.... si mi-a insuflat foarte rau sentimentul asta; adaugat cu unul de spaima ca daca ma cert cu cineva o sa moara/ pateasca ceva groaznic si o sa-mi para rau...... ca la fiecare cearta pe care o aveam cu ea auzeam: lasa ca mor eu si s avezi ce rau o sa-ti para!!! (eu o sa am maaaaaare grija cum vorbesc cu copii, nici vorba sa le fac asa ceva, sau sa ma folosesc de vreo stare de rau/ boala ca sa-i santajez emotional; stiu ca mami nu a facut-o intentionat, exact asa a fost si ea crescuta.... dar eu vreau sa opresc aici lantul asta al slabiciunilor.... ca are un mare impact emotional asupra copiilor)
n-are rost sa va spun ca nu mai reusesc sa dorm noaptea, nu??? sunt constienta ca o s afie bine, dar spaima asta ma omoara; azi chiar am o zi foooarte proasta, si cred ca abandonez cautatul asta si chem la mutzu doar 2 dintre ele: o tanti de 51 de ani si fata de 23; le chem pe rand, vada care merge bine... si aia e; mai am programate 4 interviuri, 2 maine si 2 luni... dar nu-mi fac mari iluzii.. ca sunt tinere ramase fara servici, si am "mirosit" eu ca ar vrea ceva temporar, si daca-si gasesc altceva ma lasa cu ochii-n soare.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dyana27 pana la urma vei gasi bona potrivita.
intr-adevar cele ramase fara serviciu accepta sa fie bone dar temporar. asa a patit o prietena de-a mea.

Mergi la inceput

ieri, asa ca fapt divers, m-a anuntat stimatul meu sot ce vom face cu ioana din februarie. vor sta socrii cu ea, macar pana scapam de scutec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

m-monique - pupacim dop-modelul nostru drag

dyana - ce mai face surioara? "chestia mica si neagra" s-a obisnuit cu sanul?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

zilele trecute am pus poze pe facebook cu dop-modelul, facand ce stie ea mai bine: mancand, cu sau fara maniere.

Mergi la inceput

aoleu
deci daca nu avem existam pe facebook nu ne putem bucura de dop-modeala?
pleaseeee, fa ceva si pentru muritorii de rand

Mergi la inceput

1.am cumparat azi de la farmacie o noua periuta de dinti pt micsu' si am constatat ca scrie pe ea ca trebuie facut periajul 3 minute
eu cu chiu cu vai frec de 4 ori fiecare parte si toata operatiunea dureaza cam 1 minut cu tot cu zbateri, scuipat...
voi reusiti sa spalati dintii asa riguros?
de fapt vroiam sa intreb daca-i musai-musai sa spalam 3 minute sau sa ma declar multumita cu minutul meu (asta ca sa nu spun mai putin)

2. va tot aud ca sunteti in perioada de canini, maselute
noua ne-au iesit caninii si cele 8 maselute, ultima itindu-se acum3-4 luni
am crezut ca pana la 2 ani respir usurata, asa este?

Mergi la inceput

ma pregatesc sa fug dupa micsu' sa o recuperez de la gradi (se pare ca am bifat si luna ianuarie, ca tocmai ce au apaut niste mucusori - m-a anuntat asistenta)
las cioco fierbinte si urez distractie placuta petrecaretelor si plimbacioaselor, spor la scris si sa ne vedem sanatosi luni

cu bine dragelor,

Mergi la inceput