Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, pai ma faci sa-mi caut ochelarii inainte de culcare ?? blonda sunt si eu dar asteptam poze cu tine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

uitandu-ma la pozele voastre de prin liceu...am zis ca eu in veci n-oi pune poze cu mine din antica tinerete...una ca nu seman cu cruda realitate de acum si clar va trebui sa pun mesajul Atentie! Imaginile sunt socante ...mesajul ar fi pentru Ilicna, evident.... ca nu stiu daca mai e vreo tematoare pe aici.

Nici nu stiu daca am poze din vremea aceea caci sunt ceva ani de atunci si ca sa mai elimin din mister...as spune despre kg cat erau pe atunci nu stiu dar acum acum 10 ani (can m-am casatorit aveam 55 si vb Ilincai,ma vedeam grasa) iar acum am...87, in crestere...ce ziceti? mai vreti poze cu mine? Sa va vad? Aveti chef de un thriller????

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bianca ne lasi cu telenovela neterminata? vrei ca atunci cand merg la serviciu sa stau ca pe jar?
uite floric nu mai poate munci din cauza asta. eu nu voi avea randament din cauza asta. vrei sa ne ai pe constiinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

uitandu-ma la pozele voastre de prin liceu...am zis ca eu in veci n-oi pune poze cu mine din antica tinerete...una ca nu seman cu cruda realitate de acum si clar va trebui sa pun mesajul Atentie! Imaginile sunt socante ...mesajul ar fi pentru Ilicna, evident.... ca nu stiu daca mai e vreo tematoare pe aici.

Nici nu stiu daca am poze din vremea aceea caci sunt ceva ani de atunci si ca sa mai elimin din mister...as spune despre kg cat erau pe atunci nu stiu dar acum acum 10 ani (can m-am casatorit aveam 55 si vb Ilincai,ma vedeam grasa) iar acum am...87, in crestere...ce ziceti? mai vreti poze cu mine? Sa va vad? Aveti chef de un thriller????

Poze Raru
Poze noi

Haide, FLORIC, ai pus tu poze de la nunta unde erai o doamba slaba si inalta si nu pui din liceu?
In plus ai inceput sa mergi la aerobic deci esti pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
thriller????

Haide, FLORIC, ai pus tu poze de la nunta unde erai o doamba slaba si inalta si nu pui din liceu?
In plus ai inceput sa mergi la aerobic deci esti pe drumul cel bun.

Ptiu, uitai ca am pus poze de la nunta...Acu, ce sa mai...e musai sa le pun si p-alea din tinerete. dar pe maine. Acum doar le selectez. De faptr, le caut caci v=am spus ca nu am multe.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

bianca ne lasi cu telenovela neterminata? vrei ca atunci cand merg la serviciu sa stau ca pe jar?
uite floric nu mai poate munci din cauza asta. eu nu voi avea randament din cauza asta. vrei sa ne ai pe constiinta?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Pai, mai fete! Mai are si ANDIARORO treaba. Cat sa caute si ea...
promit ca pun poze cu Mister daca gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Plimbaretelor,

O puneti de-o excursie in afara tarii undeva in luna mai ?? Atunci putem noi, sotul pleaca inapoi la lucru in jur de 7 iunie asa ca luna mai e potrivita pentru noi.

As vrea sa stiu, am inceput sa caut dar sunt cam in plop, as vrea Bulgaria sau Turcia... voi ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Kea multumim pt urari.
Ilinca sa stii ca si radu plange cand pleaca taticasu'. Nu stiu daca v-am zis dar Radu este un TATOS si jumatate pe el il imbratiseaza si cu el prefera sa faca multe chestii: seara daca nu este tata in pat nu adoarme9adoarme in patul conjugal si apoi il mut), cu tata citeste, cu mine f rar. Acum are preferinte sa bea laptele seara cu tata. dimineata cand pleaca la servici ii zic Florin tatl tau pleaca la serviciu, devinde profesiont si cand se intoarce va veni tata la tine. Am ascultat o emisiune la radio si o tipa mentiona ca trebuie sa ii precizam diferenta mama si tata sunt in compania ta. CRistina si Florin sunt profesionisti si se duc la serviciu, sau este patul cristinei si lui florin , copilul nu are ce cauta....
Noi am incercat faza cu patul dar nu a avut efect.
Eu am o problema acum de aseara cand si-a dat seama ca este alt lapte radu nu a mai vrut sa bea. In seara asta i-am facut lapte fara lactoza cu fructoza si nu i-a placut mi-a cerut apa...nu stiucum va decurgea noaptea, aseara dupa ce a luat 2 guri si-a creat scarba si a vomat laptele...mi-e teama ca pe viitor sa inceapa sa refuze si laptele normal... voi ce ma sfatuiti sa fac?
Legat de vacanta noi ne-am rezervat prin earlybooking vacanta la bulgari in iunie la inceput. a gasit sotul meu o super oferta la un hotel de 4 stele cu 230 euro 7 nopti AI.
Ramona daca te referi la o alta intalneala intre fete scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

intru rpd ca ne incepe serialul si alin nu ma asteapta sa scriu..apoi ne culcam..

petrecere de 2 ani.ce super suna..si noi ne tot gandim dar nu stiu inca ce vom face.. mai citesc parerile voastre..poate poate ma inspira ceva..

va o zi frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput
Mergi la inceput