Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 23
curea spune:
salutare, in caz ca va intrebati cum o mai ducem. Va raspund. Radu a avut 26 ore febra, 39 cu 9 cel mai mult. Am baga nurofen si panadol din 4 in 4 ore. De ieri a avut si 5 scaune diareice. suntem la regim.... Aseara la 1.20 si-a facut singur scarba si a vomat cele 2 guri de lapte fara lactoza..nu am avut fructoza sa ii bag in lapte. si tot de aseara 2.30 nu a mai facut febra si nici scaun nu a mai avut. Azi chiar a mancat juma de banana la 7 dimineata si alta juma la ora 11. Inainte de pranz a bagat trei sferturi de carne....
Apropo de tema cum sarbatorim 2 ani si eu ma gandeam sa facem o petrecere. Mi se pare cel mai frumos lucru si mai ales eu una retraiesc momentul si mai ales realizez cat de mult m-a schimbat pe mine acest copil.
Ma gandeam la un loc de joaca special amenajat sau un local care au si loc de joaca. Numai ca acolo ar mai veni si alti copii.
Ilinca_M. spune:
Pisigri, cand Sophiphi a mancat ciumperci de pe pizza i le-am gasit intregi intregutze in kakatone, nu le-a digerat:)))
Curea, sanatate multa, dar de la ce i s-a tras? E bine sa-i dai carne daca e la regim?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri . Da...mai doarme cineva cu copilul in patul conjugal? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Daaaa si ne e tare bineeee
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, is io cu buba la cap sau is singura care se bucura ca imbatraneste? ![]() ![]() ![]() Poate asa, mai batraioara, m-o lua lumea si pe mine mai in serios... |
Pe mine inca nu ma ia lumea in serios... deci mai ai e asteptat daca-i pe-asa... Mie mi-a cashunat ca e de la codita, asa ca mi-a venit ideea sa ma tund... dar nu stiu cum, nu stiu unde si mai ales nu stiu cand...
Brain storming?Vin si io cu poze, cand ajung acasa sa le scanez, ca pe vremea mea pozele erau pe carton..
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Pot sa ii dau Ilincai mincarica de champignoane, nu? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Eu i-am dat si i-au placut tare ciupercutele !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
kea
pentru sotul tau. mai rar tatic care sa accepte asa de bine situatia.
tema petrecere de 2 ani...
sa va spun cum l-am sarbatorit si pe andrei cand a implinit 4 ani. am vorbit cu directoarea de la gradinita si mi-a inchiriat gradinita. intr-o sambata dupa amiaza am chemat prieteni de-ai mei cu copii si 2 copii de la gradi cu parintii. le-am gatit eu si am comandat si pizza. am avut si tort. copiii au avut spatiu suficient de joaca, si jucarii. ne-am simtit tare bine.
toti adultii au apreciat ideea, ca nu am mai facut balamuc acasa, si nici nu am stat claie peste gramada.
a doua zi dupa petrecere a venit ingrijitoarea de la gradi si a facut curat, bineinteles contra cost.
cred ca si cu ioana voi proceda la fel.
m_monique spune:
tema dormit cu copilul in pat...
eu nu pot sa dorm cu ioana in pat. la cat se agita ea, nu dorm deloc. de aceea prefer sa o culc in patut ca sa o stiu in siguranta. noi dormim in dormitorul conjugal numit mai nou "camera fetelor". baietii, andrei si sotul, dorm in camera de copii numita "camera baietilor".
viata intima nu ne e afectata, pentru ca copiii se culca devreme si avem 4 camere ![]()
novus spune:
No helau evribadi acum ca am recuperat tot!!
Cu tema ma conformez maine seara sper pt ca o sa am o saptamana plina la birou si sper sa se termine cu bine, dar imi fac eu vreme si de doua scanari
Aseara am fost la niste prieteni si m-a uimit Ada ce bine s-a distrat ea avand in vedere ca nu au mai fost copii, le-a redecorat magnetii de pe frigider, a rasfoit colectia de reviste, ne-am mai jucat cu mingea, dar a fost super relaxata si am stat destul, vreo 4 ore plus ca neavand copii jucarii ioc, dar si-a gasit o punga de cadou in care a transportat mobilele noastre si alte chestii
Pisik, si eu deja planific (in cap deocamdata) petrecerea de 2 ani a Adei care va fi impartita in 3 sectiuni :
- joi chiar de ziua ei : cu familia acasa , vor veni verisoarele ei , bunicile si fratele meu cu cumnata mea, o sa-i fac tort, sedinta foto cu suflat de lumanari , etc
- vineri : gasca de prieteni cu sau fara copii care oricum sunt mai mari, tot acasa
- sambata : petrecere cu copii la locul de joaca, ca sa poata sa ajunga si invitatii din alte localitati care muncesc in timpul sapt ![]()
Am vizionat deja 2 din cele 4 locuri de joaca si cred ca o sa-l aleg pe cel din mall in defavoarea celui deschis de prietenii nostri care dupa parerea mea e pt copii mai mari, are peretii pictati cu tot felul de personaje dar in culori inchise ceea ce pe mine ma deprima, plus ca ei se bazeaza f mult pe animatori care pe mine sincer nu ma incanta si nici pe Ada, eventual o sa urle cand ii vede ![]()
Celalalt loc de joaca are avantajul ca e super spatios, are jucarii pt pici, la pret ies chiar mai bine si langa el e o cafenea unde pot sta parintii
Ambele au meniu clasic : pizza, suc si tort ; la pizza e ok, sucul o sa-l bea parintii probabil iar tortul o sa-l comand special pt pici cu budinca eventual sau crema de zahar ars, sa vad ce variante mai gasesc
novus spune:
M_monique, ideea cu inchiriatul unei gradinite mi se pare cea mai ok, dar nu cred ca gasesc eu aici asa ceva, asta m-ar incanta cel mai mult pt ca spatiu ar fi, jucarii la fel iar mancarea as aduce-o eu toata, tre' sa caut, mai stii?
Pisik06 spune:
Buna tema cum sarbatorim 2 ani
. Noi deschidem plutonul un pic dupa Luana, asa ca vom fi sursa de inspiratie.
Daca facem acasa intentionez sa fac in 2 zile: una cu copiii si una cu rudele si prietenii fara copii. In ambele zile o sa pun bannere, baloane, farfurii, pahare, servetele cu Minnie si Mickey sau Hello Kitty (inca nu m-am decis, toate sunt oricum scumpe ca naibe). In ziua cu copii as vrea sa chem un personaj, Mickey probabil, sa ii picteze pe fata, sa le faca baloane, etc.
Daca facem la un loc de joaca va fi de ziua ei, iar in ziua precedenta voi face acasa cu rudele si prietenii fara copii.
Tort vreau sa ii comand cu Hello Kitty si sa fie o compozitie din care sa poata gusta si copilasii, adica fara multa ciocolata si ingrediente cat mai naturale (am gasit pe net diverse bloguri de gastronomie care fac si livrari si majoritatea sunt mamici care si-au facut din pasiune o meserie si sigur voi gasi una care sa imi faca ce vreau).
O sa pun muzica de copii si vedem, ma mai gandesc eu la diferite idei.
Cu locul de joaca e mai complicat. In primul rand toate sunt f departe de noi, adica in alte sectoare indepartate. Ma rog, sa zicem ca e week-end si nu e trafic. Dar sunt f scumpe. Cel mai ieftin ma duce 860 ron, la care adaug tortul, bauturi si ceva de mancare pt adulti. Asta sa zicem ca s-ar apropia de ceva ce imi permit, cu ceva eforturi.
Daca e sa iau si mancarea si bautura pt adulti de la locul de joaca nu scap sub 16 milioane
. Cumnatul meu care a facut pt fetita la diferite locuri de joaca vreo 4-5 ani la rand mi-a zis ca niciodata nu a iesit sub 20
, iar eu banii astia nu ii am.
Imi place tema, imi mai alunga gandurile negre. Simt ca nu ma mai inteleg deloc cu copilul meu. Face niste crize uriase, pare ca nu intelege nimic din ce ii spun ca nu are voie, nu functioneaza pedeapsa, nimic.
Acum de exemplu am incercat sa mancam de pranz. Efectiv nu a vrut, tipa mama si tata, se trantea in scaun cu toata puterea mai sa cada cu el, dadea din cap, se pocnea peste fata, ma tragea pe mine de mana sa nu mananc, a aruncat toata mancarea pe jos sau si-a pus-o pe fata, etc. Am incercat sa ii explicam amandoi ce semnficatie are masa in familie, efectiv nu aveai cu cine vorbi. Pana la urma am luat-o si am scos-o din bucatarie si am lasat-o singura pe hol cam juma de minut. Cand a intrat in bucatarie a facut exact la fel. La fel cu congelatorul, deschide usa si se baga cu spatele acolo si sta asa. Stie ca nu are voie, am incercat si cu frumosul si cu uratul, i-am explicat, am incercat orice, inclusiv pedeapsa mai sus amintita. Rezultatul: dupa ce intra in bucatarie face exact la fel

Imi pare rau ca m-am plans, dar era proaspata treaba. Si nu e singura.
Mami de minune mica