tratament cu clexane
Raspunsuri - Pagina 2
sunshine4ever spune:
Valdutza , sa sti ca e ok ca hematolog si dr Torok - Vistau Tunde. Eu am corespondat cu ea prin intermediul malurilor si mi-a placut fff de ea, dar prin alte circumstante am ajuns la dr Cucuianu.
Ceea ce nu mi-a placut la ea este ca imi dadea Clexane cel mai repede de la beta pozitiv, dar al mine nu e sufiecient , ca din pacate trebuie sa induc in organism estrogeni care coaguleaza sangele. Dar inca o data ma repet, mi-a palcut de ea.
Ma bucur totusi ca totul e ok.
Iti doresc succes in continuare.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
vladutza07 spune:
De cateva zile am avut o sangerare puternica, mai mare decat la ciclu ( acum sunt in 14 saptamani).
Am fost la urgente si mi-au spus ca este placenta foarte jos si asta ar fi cauza si mi-a recomandat utrogestan vaginal. Cand am fost la dr meu mi-a confirmat faptul ca e jos placenta dar mi-a recomandat sa iau duphaston- 4 pe zi pana se opreste sangerarea si apoi 2 pe zi pana in saptamana 20.
Voi ati luat dupfaston asa perioada indelungata?
adri28 spune:
salut, eu una am luat utrogrstan , insa din cate stiu eu duphastonul si utrogestanul au aceeasi substanta de baza. Mergi in continuare dupa cum iti zice ginecologul
Sanatate multa!
S34 cu 
adri28 spune:
si pentru ca am vazut ca se vorbea despre medici gine. din cluj.Puteti sa-mi spuneti parerea voastra despre Dr Rotaru D , si despre nasterea la Gynia, in situatia noastra a celor care suntem sub tratament cu clexane.
Multumesc
S34 cu 
vladutza07 spune:
Eu peste cateva zile o sa merg pentru prima data la ea, la cabinetul din Buna ziua.
Am auzit ca e specializata pe probleme de trombofilie.
De nascut nu stiu pe nimeni care sa fi nascut cu ea.
O sa iti spun prima impresie.
vladutza07 spune:
Super draguta dna dr Rotar.
M-a ascultat, mi-a facut tot felul de masuratori, sfaturi, super.