Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

offf fetelor, barbatii astia....
desi uneori mi-as dori sa am pe cineva langa mine...de multe ori mi-e bine singura...vorba aia veche, decat sa speli si scutece si izmene, mai bine numai scutece!!!! dar totusi, sunt sigura ca sotii vostri, chiar daca uneori va scot peri albi, sunt alaturi de voi si veti trece peste toate!!!multa rabdare!!!

Darius a avut prima lui noapte mai alba, sa zic asa! inca de ieri a fost marait si azi noapte mai mult a fost treaz decat adormit, numai in brate i-a trebuit, cred ca il rodeau totusi partzuletzele ca se linistea dupa ce tragea vreuna! sper sa fie mai bine azi, desi si acum e marait si doarme tare putin, doar leganat!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc din suflet!
Ma enerveaza ca se gandeste doar la EL! EL e obosit,EL s-a saturat,EL nu mai poate,EL EL EL....Dar eu? Eu ca stau toata ziua cu ea in brate? ca ma chinui sa-i dau sa manance? sau ma chinui s-o adorm? sau pt simpul fapt ca stau cu ea 24 din 24 h? El vine de la lucru si vrea sa fie schimbata,mancata,dormita,calma,si daca se poate s-o pun in patut si sa nu-i auda gura vreo 4-5 ore . Nu intelege ca e abia un bebelush care nu intelege ce se intampla,care nu tace sau doarme la comanda. Si mai spune ca avem un "copil rau si rasfatat".Poate nu a auzit de copii rai,care dorm 2-3 ore pe noapte. A lui ca doarme de la 9 jumate 10 pana la 4-5 e rea!. M-am saturat!

LA MULTI ANI PUIUTZA!!!Sa fii sanatoasa!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana
Cred ca e cam generala chestia cu sotii, nu?
Cum spunea Oramona, daca noi stam acasa cu bebe, ei au impresia ca toata ziua dormim si cand vin ei acasa tre` sa fim fresh, curatenie facuta, mancare, copilul sa nu planga deloc...
Eu ii multumesc lui Doamne Doamne ca Raisa e cumintica si sanatoasa (bine, acum e bolnavioara putin). La inceput mi-a fost tare greu, dar acum ne-am obisnuit amandoua si abia astept sa vina primavara sa bananaim toata ziua pe afara, prin parc. Poate o sa reusesc si eu sa cunosc vreo mamica dintre voi, sa nu mai fim doar noi 2 singurele
Ana, asa e cand mai stai si cu altcineva in casa. Poate in timp o sa fie mai bine pt noi toti

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!!!
LA MULTI ANI PUIUTZA!!
LA MULTI ANI ANTONIA MARIA si MARIA ALEXANDRA!!!

Un pupic mare pentru ANA si pentru toate fetele ale caror soti trec prin "crize de adaptare".

IUNIA acum am vazut ca fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi

A doua strigare pentru parola si user la mail-ul comun PLEASE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

LA MULTI ANI! tuturor bebelusilor si mamicilor care aniverseaza azi

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Puiutza! La multe lunite, Petru, Antonia si Maria!

Uite cum trec lunile, acum cresc copiii si o sa ne amintim cu drag de perioada de bebeluseala, chiar daca acum ni se pare grea. Eu nu ma pot plange, sotul ma ajuta cum poate, ca vine seara tarziu si il inteleg si pe el. Dar si el ma intelege si nu mi-a reprosat niciodata ca nu are camasa calcata sau ca nu-i dat cu aspiratorul. Eu zic ca trebuie lasat din ambele parti

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Mihaela, ai PM.
Da, suntem de o varsta.

Maine avem si noi programare la pediatru. O vede prima data. Am o lista de intrebari. Sper sa fie bine.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Urez si eu un La multi ani si muuulte, muuulte lunite puiutilor Petru de mari paun , Antonia Maria de 2ingerasi , Maria Alexandra de moshulik .

La multi ani si sa te bucuri mult de minunea ta si pentru mamicuta sarbatorita azi - Puiutza-

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare!

Ma bucur ca nu m-ati uitat - mai ales ca nu am mai scris demult tare!

Multumesc de urari! Va invit la un tort de portocale (vezi poza cu el in albumul bebelusilor - made by je) si de baut ce va doreste sufletelul - care cum puteti! Sampanie, sampanie de copii, vin sau fresh-uri proaspete made by home!

Ana - pupici si grija mare ca acuma e important tare sa va intelegeti - la multi e piatra de moara acuma - nu ceda asa usor. Stiu ca e greu...daca tineti minte acu' ceva vreme cand eram inca cu burtici toate eu ziceam ca o sa dorm in alta camera cu Alex (cine are si poate normal) special ca sa nu ajungem la situatii de-astea. Stiu ce zici si ai dreptate - dar sunt exceptii de exceptii barbatii care nu numai ca inteleg dar si pun osul la de-astea...restul....! Si ziceam ca depinde si ce job are sotul....Oricum eu ca sa evit discutiile inutile....am preferat sa procedez asa. Acuma incerc sa revin in patul matrimonial dar pana pe la 4-5 dimineata ca dupa aia e mai agitat Alex si tot vrea suzi...si ma tot plimb pana la el si e mai usor in aceeasi camera. Ce vreau sa spun este ca e greu pt. ambii parinti - ideea e sa va intelegeti si sa faceti un plan de bataie - sa participati amandoi dar sa tii cont si de faptul ca intr-adevar trebuie sa fie fresh a-2-a zi la lucru. Pune-l sa stea mai mult cu Maia dupa-masa dupa ce vine de la servici.O sa tot fie discutii de-astea mult timp de acuma incolo - asa ca e mai bine sa lamuriti problema transant astfel incat sa fie bine pt. amandoi!!!

Hai ca m-am intins - dar nu cred ca e o solutie sa te muti la mama ta - chiar daca ar fi cald - zic eu!!

Hai ca m-am intins ca o placinta!

Plec sa pregatesc restul ca indata vin musafirii si nu mai apuc.

Va pup pe toate! Mersi de urari!

P.S. Am incarcat si cateva poze recente cu Alexutzu meu! Sa ne traiasca puiutzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTI ANI,PUIUTZA!
ANNA, relax.asa e la primul.la al 2 are lectia invatata.asa ca....asta iti spune o baba experimentata.din dif motive toti am trecut prin asta.un copil schimba tot.si pana ne obisnuim e mai greu.stii cum e,obusnuinta bate si iubirea.hai,putere ca trece.

Mergi la inceput