Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Multumim KARIN, pentru cafea. Daca nu ajunge pentru toate fetele, dau si eu!
La noi totul e alb, a nins si inca ninge.
O duminica frumoasa va doresc!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Karin multumim de cafea.

Eu sunt super zombie,s-a trezit la 4 si avea chef de joaca. A papat cam 50 ml lp,si nu a mai vrut sa doarma.
Eu am tras o portie buna de plans ca alt fel explodam. In ultimul timp ma cert tot mai des cu sotul,mai ales noaptea. Se trezeste nervos,ca el e obosit,ca el merge la lucru,ca lui i somn,ca el nu o mai cara-n brate,ca s-a saturat....si bineinteles ca ne certam. Parca ar fi numai copilul meu! El vrea copil,dar fara nici un sacrificiu,eee...iaca....p..
Daca era mai cald,ma caram cu copil cu tot la maica-mea,dar asa...sta la casa si e frig.
Off!
I-am zis sa-si ia catrafusele (perna,pilota..) si sa se duca sa doarma dincolo cu baba-sa!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Anuta , multi , multi . Asa cred ca-s barbatii. Cred ca daca noi stam toata ziulica acasa suntem odihnite si nu avem ce face. Si trebuie sa fie si curat , si mancare si copilul ok si noi cu zambetul pe buze si pe deasupra si dornice de .
Lasa ca trec toate cu mult calm. Puiutii nostri cresc, noi ne obisnuim si incet, incet vor reveni toate la normal sau ne obisnuim cu schimbarile.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimineata!

Ana, imi pare rau de problemele de acasa! Incearca macar tu sa-ti pastrezi calmul. Pup Maia mica si mamica.

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!
Karin multumim de cafea.

Eu sunt super zombie,s-a trezit la 4 si avea chef de joaca. A papat cam 50 ml lp,si nu a mai vrut sa doarma.
Eu am tras o portie buna de plans ca alt fel explodam. In ultimul timp ma cert tot mai des cu sotul,mai ales noaptea. Se trezeste nervos,ca el e obosit,ca el merge la lucru,ca lui i somn,ca el nu o mai cara-n brate,ca s-a saturat....si bineinteles ca ne certam. Parca ar fi numai copilul meu! El vrea copil,dar fara nici un sacrificiu,eee...iaca....p..
Daca era mai cald,ma caram cu copil cu tot la maica-mea,dar asa...sta la casa si e frig.
Off!
I-am zis sa-si ia catrafusele (perna,pilota..) si sa se duca sa doarma dincolo cu baba-sa!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Office, si eu eram una dintre "nebune", dar asa de mult am obosit sa dau la pompa... plus ca-mi sarea amarata aia de garnitura. Am Avent. Acum mi se pare mult mai rapid sa o pun pe Mara sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata!

Ana, parca vorbesti de sotul meu cand nu e in apele lui. In timpul saptamanii, cand lucreaza, devine caine rau. In weekend e numai lapte si miere, ca nu are nici un stres, ba chiar ii place sa faca nopti albe (e mai petrecaret: asculta muzica la casti, ne uitam la filme etc.). dar in timpul saptamanii, off...

Si noi stam intr-o garsoniera. Vrea, nu vrea, nu poate dormi in alta camera. In primele saptamani dormea in bucatarie pe un izopren
Abia asteptam sa avem si noi macar 2 camere. Poate ne ajuta D-zeu anul acesta, sa vedem...

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafeluta, eu doar o adulmec ca nu beau.
Ana, sa treaca! Las ca o scoateti voi la capat, ca uite ce fetita frumoasa aveti. Creste ea si nu mai are nevoie de plimbari in noapte. Hai bea o cafeluta de la fete si trece!

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Buna dimineata
ca tot suntem la capitolul soti/parteneri, si eu ma gandesc serios sa-l rog sa se mute. nu in alta camera ci in alta parte. eu m-am saturat de frustrarile lui, si de iesirile lui cu baietii asa ca ma gandesc sa-i dau toata libertatea de care are nevoie... forever
mari buna cafeaua, m-a trezit si m-a pus pe ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!
Multumesc pt cafeluta Karin si Mariuk!
Eu m-am trezit de la 5.30 sa-mi expediez sotul (a plecat din oras pt o saptamana) si apoi m-am cuibarit iar langa puiul mic si am dormit pana la 9.30. aaa, si azi-noapte am dormit 6 ore legate!

ANUTA, te inteleg, dar ce sa-ti spun... oboseala ne inraieste. Nu-l scuz, ca el trebuie sa te inteleaga.

Al meu ieri statea si astepta sa-i fac eu bagajul, ca inainte (asa l-am invatat, sa-i fac eu bagajul cand pleaca). iar cand i-am spus ca nu garantez ca ma trezesc dimineata sa-l vad inainte de a pleca a facut niste ochi mari! si noi avem dispute multe si marunte, gaseste mereu ceva de comentat (ultima oara s-a crizat ca am bagat o jucarie de plus cu mecanism la spalat... o prisese copilul unor prieteni si dupa ce a lins-o bine a si sters cu ea pe jos... aveam de ales, o spalam sau o aruncam).

Hai sa va zic acum, ca am si motiv de veselie, am primit cadou... computerul meu de la munca. asa ca sunt happy, ca actualul n-o mai duce mult saracutul.

In alta ordine de idei, multumesc tuturor care mi-au raspuns la intrebarea legata de kk, nu am ajuns cu el la analiza ieri din pacate, dar azi urmaresc situatia si daca mai apare ceva maine fug la cabinet. De atunci nu s-a mai reptetat, a avut scaune ok.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am uitat, iertare:

La multi ani, PUIUTZA!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita!

Petrecere frumoasa azi si... asteptam tort!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput