Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

fetele voua va cade parul?

Mari, mie nu mai are ce sa mai cada ... ca mi-a cazut aproape tot. Oricum, m-am tuns scurt ca eram satula sa vad par peste tot ... mai ales pe hainele lui bebe

Mariuka, sa-ti fie de bine berica ... si lui Vlad. Am baut si eu una, dar fara alcool, ca Tudor n-a cerut!

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

Office, ce truc te-a invatat pediatrul ca sa traga mai tare Maiu de la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

iar a facut febra Raisa.
Am sunat dr si a zis ca e normal sa faca febra daca nu ii mai dau antitermice la 4 ore. De dimineata ii dau nurofen la 8 ore. Cand am fost la dr acum vreo 3 zile a zis ca e posibil sa o apuce tusea si asa e. Ii dau eurespal dar parca tot nu`s impacata ca are febra. A zis dr sa ii mai iau temp sa vad daca e mai scazuta si sa o sun maine seara

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fulguta, eu nu-i dau san...sunt printre "nebunele" care scot cu pompa (de vreo 5 luni )...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

ma alatur si eu grupului cu "caderi de par" ...am incercat revalid (sampon, balsam si fiole) dar tot degeaba...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumy27

Buna dimineata,

pentru mamicile cu experienta am o rugaminte: cred ca baiatul meu David ( care peste cateva zile face 5 luni) are un inceput de laringita. incearca sa tipe si nu poate; se vede ca-l deranjeaza gatul. nu are febra sau alte simptome; urmeaza sa-i iasa si 2 dintisori ( se vad in gingie dar inca nu i-a spart).
Daca s-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie ma poate ajuta cu un sfat ?

multumesc frumos,

Lumy, mamica lui David-Mihai (27.08.2010)

la bebelusi si in special la baitei laringita nu e ceva de neglijat. mergi la spital la cel mai mic semn de intrebare! sanatate!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pt caderea parului, rezultat garantat,incercat si folosit de mine si d eprietenele mele:borsul facut in casa.
se spala cu sampon parul, se clateste bine, se toarna borsul caldut, apoi peste el balsamul.se lasa asa 10 min, apoi se clateste.
gata! asta-i tot.!

eu -s zombie!
a papat de durere de dintiti din ora-n ora.
dorm oriunde,oricand,oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara!

Sunt fericita ca in seara asta ne-am cumparat masina de facut paine. Am si eu o rugaminte.. era o fata care spunea in capitolele trecute ca face cozonac la masina. I-mi poate da si mie reteta?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Poftiti la o cafeluta extrem de matinala dar foarte aromata!

Bebe s-a trezit cam de doua ore, a papat si a avut chef de povesti, rasete si gangureli, in consecinta mie mi-a sarit somnul,
Apa la baita nu am fiert-o nici noi, iar hainutele le spalam cu detergent si balsam sanosan pt bebelusi. De calcat am calcat doar la inceput,
Miercuri trebuie sa mergem la vaccinul de 4 luni. Imi e asa groaza... Data trecuta bebe a fost suparat o saptamana.
Azi planuim sa mergem putin la plimbare si apoi sa facem o portie de varza cu carne ca ciorbita mai avem de burta. De praji nu poate fi vorba ca si asa nu reusesc ca mai dau jos nimic de vreo 2 luni. In iunie am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si tare as vrea sa mai dau ceva kg jos pana atunci.
Hai ca v-am impuiat capul de dimineata! Ma duc sa mai dorm putin ca altfel va fi grav mai tarziu.
Multi Ici!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

La mulTi ani Puiutza! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!
La multe lunite sarbatoritilor de azi Petru, Antonia si Maria!

Gata! Acum chiar ma bag la somn!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput