Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Vero, nu stiu la ce te referi cu exageratul / mie nu mi s-a parut nimic exagerat (bine, uneori cam batea apa in piua, dar na...).
eu chiar ma gandeam zilele astea ca probabil daca as fi citit toate cartile astea de psihologia copilului, as fi renuntat sa mai fac copii, gandindu-ma ca nu-s in stare eu de asa ceva .

eh, uneori e mai greu, uneori e mai usor, depinde mult de copil, de circumstante...

seara buna.

Traiesc in Orasul Alandala

de exemplu
si-a vazut fratiorul cu sanul, mamei, in gura si dupa cateva zile a avut nevoie de ochelari
a vazut ceva intre parinti, ce nu trebuia sa vada, si astfel i s-a declansat miopia
somatizarile ma sperie

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Daca tot vb de par, i-am facut Justinei cateva poze .
I-am prins cu o clamita bretonul, ca ii vine in ochi. Dar nici nu vreau sa o tund.
Poate dupa 1 an.
Iar aici e Ioana la 9 luni jum. (cat are Justina acum).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara,

m-ati bagat tare in ceata cu ROR-ul asta si m-am speriat citind ce ati scris....si pana la urma cand se face?nici nu sunt informata si oricum nu faceam copilului ceva pana nu ma documentam si intrebam pediatra dar habar n-aveam ca sunt atatea polemici in privinta asta

in legatura cu ingrasatul de la cereale la noi nu functioneaza,adica tot in categoria fotomodel ne incadram atata doar ca hmmm sa zicem ca-i place mai mult laptele cu cereale

in privinta parului si eu si sotul avem parul des cu firul gros insa emma are un puf galbui zici ca-i de pui da nu-mi fac griji

avem voie sa dam curcan la bebe?o fi bun asta din comert?adica tot plin de hormoni ca puiul?ca pana acum i-am mai dat pui de la tara da acum nu prea mai am de unde si nu stiu ce sa fac,trecem pe vita da nu mai vita?
va pup,o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Vero, nu stiu la ce te referi cu exageratul / mie nu mi s-a parut nimic exagerat (bine, uneori cam batea apa in piua, dar na...).
eu chiar ma gandeam zilele astea ca probabil daca as fi citit toate cartile astea de psihologia copilului, as fi renuntat sa mai fac copii, gandindu-ma ca nu-s in stare eu de asa ceva .

eh, uneori e mai greu, uneori e mai usor, depinde mult de copil, de circumstante...

seara buna.

de exemplu
si-a vazut fratiorul cu sanul, mamei, in gura si dupa cateva zile a avut nevoie de ochelaria vazut ceva intre parinti, ce nu trebuia sa vada, si astfel i s-a declansat miopia
somatizarile ma sperie

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

david ar fi trebuit sa fi orbit de mult, ca eu nu m-am ferit de el niciodata, m-a vazut de nenumarate ori cu frate-su la san.
unele din alea si mie mi s-au parut exagerate, intr-adevar. dar nu toate, copiii isi pot provoca boli (reale) ca sa scape de gradinita, de ex. daca acolo chiar nu le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

alina frumoasi tare ingerasii tai

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Vivela, foarte foarte frumos citatul. M-a emotionat profund!! Din ce carte este? Caci vreau si eu sa mi-o procur.

Tatiana, eu ii dau piept de curcan. E din Ungaria, asa gasesc pe la mine pe la piata. Am zis ca decat pui, mai bine curcan.Cum este, nu stiu si probabil ca daca am sti cum sunt toate din piete si magazine, am cadea in depresie generala...

Nu mai stiu cine ma intreba zilele trecute de dieta mea de la nutritionist. Sorry, ca m-am luat cu altele si am uitat sa raspund. Dieta inca nu mi-a dat-o, lucreaza la dosarul meu, caci functie de ce am raspuns in chestionar imi face dieta personalizata. Zilele astea o sa o primesc.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns referitor la tuns. Da chiar m-ati pus pe ganduri, caci eu nu am ras-o ci am tuns-o. Iar acum astept mai repede sa creasca, pentru ca nu ma pot obisnui si nu-mi place. Da mai mult am zis ca n-o mai tund asa scurt, doar capetele. In general, nu-mi plac fetitele tunse ca baietii.
Crissy, merci pentru compliment.
Copilasilor bolnaviori le dorim insanatosire cat mai rapida!

Mergi la inceput

Si mai avem o veste!!!

De ziua lui tati, care a fost ieri, duminica, i-am facut un cadou foarte pretios si emotionant!

Primul nostru dintisor la 8 luni si 4 zile !

Mergi la inceput

Neataaa de la noi!
Va invit la un ceai!

Mamici care aveti iepurasi cu dinti, am o curiozitate: ati inceput deja sa le periati dintisorul/dintisorii cu vreo pasta de dinti? Daca da, de care?
Despre fluor la copilasi, Rocsy, poate ne dai o mana de ajutor, e folositor sau nu?In ce conditii se da?

Iar ninge...e tare frumos, pacat ca n-am cum sa imping carutul pe trotuarele necuratate de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Si mai avem o veste!!!

De ziua lui tati, care a fost ieri, duminica, i-am facut un cadou foarte pretios si emotionant!

Primul nostru dintisor la 8 luni si 4 zile !

felicitari !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput