Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritului de azi: Dominic Alexandru!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Vivela multumim pt articol!
L-am citit si eu si mi-a placut tare mult.
Sa profitam acum, cat sunt mici sa le fim alaturi, ca vor creste si nu ne dam seama.
Asta e un motiv pt care am vrut-o pe Justina, parca nu am iubit-o indeajuns pe Ioana cat a fost bebe, desi eram cu ea tot timpul.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele!

am trecut sa va salut , sa va invit la sanius
ne-am jucat si noi mai devreme un pic prin zapada, si tare repede ne-a luat somnul dupa ce am papat bine
legat de taiatul parului , eu nu o voi tunde niciodata pe Karina pt ca nici eu nu am fost tunsa si am avut mereu parul lung si des si cu firul gros , si nici sotul nu are probleme.
dar deh fiecare cu parerile lui
va las si va urez o duminica calda
sanatate tuturor bebeilor muciosi, cacaciosi si tusiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sara buna!

Am o problema cam nasoala: maine merg la dentist si zic sa ma mulg, sa ii las fetii ceva de mancare. NU IESE APROAPE NIMIC!
Abia am reusit, in aproape o ora, sa scot 30 ml - pic,pic, pic. Si e acolo, ca il simt. Hai ca ea papa ce papa, la o adica ii iau chiar si formula, in extremis, dar eu CUM SCOT LAPTELE DUPA ANESTEZIE?
Vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca, eu nu m-am muls inainte de anestezie, i-am dat sa pape chiar inainte de interventie. apoi am reusit sa-l tin departe de san 3 ore, nu mai mult. i-am dat sa manance altceva, deci nu-i era foame, doar dragostea de a sta la san.
am reusit sa mulg cam 50 ml dintr-un san si vreo 20 din celalalt, deci mai nimic. pana la urma am riscat si i-am dat asa. nu am vazut nicio schimbare de comportament, n-a fost nici mai agitat, nici mai somnolent, nici iritat, adica absolut nicio schimbare.
gasisem pe net undeva substantele care ar fi mai safe:

http://www.kellymom.com/health/meds/anesthetics.html

si aici un articol despre lidocaina (din cate inteleg eu, cam asta se foloseste cel mai des pt anestezii stomatologice:

http://www.anesthesiaweb.org/images/breastfeeding/Giuliani-2001.pdf

concluzia este:

Citat:
The current study suggests that an infant may safely
continue to breast-feed from a mother who has undergone
dental treatment after local anesthesia with lidocaine
without adrenaline.
Because there have been reports
of several idiosyncratic reactions resulting from
additives (e.g., methylparaben or sulfite) often used with
local anesthetics (17,18), it may be advisable to use local
anesthetics without adrenaline, even if adrenaline is destroyed
during its passage through the gastrointestinal
tract and its appearance in breast milk is unlikely (19).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vivela, merci pentru raspuns. Nu ma asteptam sa patesc asa ceva, sunt cam debusolata (a se citi plina de spume). O sa ii dau si eu sa suga inainte de a pleca, sper sa vrea, dupa care om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele!

am trecut sa va salut , sa va invit la sanius
ne-am jucat si noi mai devreme un pic prin zapada, si tare repede ne-a luat somnul dupa ce am papat bine
legat de taiatul parului , eu nu o voi tunde niciodata pe Karina pt ca nici eu nu am fost tunsa si am avut mereu parul lung si des si cu firul gros , si nici sotul nu are probleme.
dar deh fiecare cu parerile lui
va las si va urez o duminica calda
sanatate tuturor bebeilor muciosi, cacaciosi si tusiciosi

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

Pai tu ai avut norocul sa ai firul gros si parul des,dar daca ai avea 3 fire subtiri ca ale mele,poate nu ai mai fi asa reticienta
Plus ca la Sebi nici nu se va vedea diferenta,la ce podoaba capilara are(a se citi nu are)

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

salutare prietene dragi.....
noi suntem bine....am fost ocupata....si nu am mai deschis pc-ul
am fost iar la constanta pt a face dublu test si alte multe analize.

LENA
NANA
CRISTINA
TATYANA
CORDELIA
VIVELA
NATI
ALY
IOANACT
CRIS
IOANA1234
MARY

DULCI TUTUROR PT URARI SI GANDURI BUNE, VA MULTUMESC PT CA-MI SUNTETI ALATURI

dupa tratamentul lui tony pt rosu in gat, am fost la dispensar ca sa vad daca e ok....si ia gasit o haraiaal urata la plamani...mi-a mai dat un antibiotic mai puternic.normal ca nu am avut incredere nici de data asta si am fugit la constanta la un dr laudat.o data ajunsa acolo, m-am linistit instant pt ca dr aia mi-a spus ca nu are nimik ci doar niste mucozitato ramase de la rosu in gat.mi-a dat aerius si prospan pana scapa de tuse.
faza dura la dispensar:data trecuta cand am fost cu tony, mi-a cautat-o in gat cu o spatula din fier ruginita...m-am strambat, dar nu am zis nimic, desim-am enervat cumplit.asa ca miercuri cand am fost cu ea la control, mi-am adus cu mine propia spatula de unica folosinta....fetelor ce fata a facut...mi-a spus ca are si ea, iar eu i-am spus ca daca are de ce nu le foloseste¿¿¿¿a urmat o discutie in contradictoriu pe care am castigat-o si am plecat .

SANATATE MULTA TUTUROR BEBEILOR BOLNAVIORI SI MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SA SE FACA REPEDE BINE, IAR MAMICILE SA FIE PUTERNICE IN FATA SUFERINTEI BEBEILOR LOR

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Maria asta am vrut si eu sa-ti sugerez, sa-ti duci propria spatula
multa sanatate Antoniei si tuturor bb-ilor bolnaviori

eu ma tem tare de ROR si nu i l-as face
Ruxi tu ai multe cunostinte in domeniu, de ce te temi mai exact?

Mary copiii nu cunosc regulile noastre

Vivela citesc cartea, "mami si tati ma auziti", ma cam sperie ce citesc, sper ca e exagerata un pic, altfel avem o responsabilitate uriasa pe umeri

si-a revenit cu suptul Matei, multumesc ancutza si mamanati, cred ca ii era sete de apa, acum dupa o gura de apa suge fara proteste

acum a adormit la san, in brate

va pup, somn usor

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vero, nu stiu la ce te referi cu exageratul / mie nu mi s-a parut nimic exagerat (bine, uneori cam batea apa in piua, dar na...).
eu chiar ma gandeam zilele astea ca probabil daca as fi citit toate cartile astea de psihologia copilului, as fi renuntat sa mai fac copii, gandindu-ma ca nu-s in stare eu de asa ceva .

eh, uneori e mai greu, uneori e mai usor, depinde mult de copil, de circumstante...

seara buna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput