Pepenasi de iulie-august 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
din sept anul acesta grupa pregatitoare nu se va mai face la gradinita,ci la scoala.
cel putin asa am fost anuntati de director la ultm consiliu profesoral.
pe mine anuntul asta ma da peste cap,pt ca eu nu cred ca c e pregatit sa mearga la scoala.
tecky,pe voi v au anuntat ceva?
moni_or spune:
CAMY, ma gandesc la voi, nu se poate ca Dumnezeu sa lase sa fie ceva si cu Flavius, va fi bine!
MONA, asa e cu grupa pregatitoare, noua lege a educatiei (a 856931-a sau a cata e? ca deja o schimba cel putin o data pe an) asa prevede, ca grupa pregatitoare sa tina de scoala. Dar pana in septembrie mai este timp sa schimbe o data sau de doua ori legea educatiei
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
Marina_1609 spune:
ca sa nu ajungem pe pagina doi vin sa va impartasesc primul meu dialog mai trasnit (daca il pot numi asa) cu Sofia:
aseara in magazin. dupa ce o vad zbuciumata si trantita pe jos ca vrea sa iasa afara:
-Mai Sofia mai, uite la tine in ce hal arati: hainele destrabalate, pletele in vant, gurita uda...ce-i cu tine? poarta-te ca o fetita cumsecade....Ce esti tu? fetita sau baiat?
- Bebe!
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
truli-luli spune:
Marina ce dulce a fost Sofia
, deja te incuie
Felicitari si pt burtica cu fundita roz!
Noi am intrat intr-o perioada mai buna, ca sa zic asa. Victor a inceput sa verbalizeze tot mai mult. E dispus sa repete aproape orice ii spunem, acum ne luptam sa facem cat mai multe din verbalizari sa fie functionale. In rest a ramas acelasi copilas istet, vesel, care ne uimeste in fiecare zi. Incepe sa faca progrese si pe partea de socializare, sa participe la jocuri cu Ana sau alti copii care vin la noi, incepe sa raspunda mai bine la nume si face contact vizual mai des.
Pe 27 ianuarie am fost la AutismTransilvania la Cluj pt o evaluare si ni s-a confirmat ceea ce banuiam deja, si anume ca lucrurile nu sunt atat de negre cum credeam la inceput. Adica problemele noastre se intind in special pe partea de socializare si de atentie iar faptul ca pe cognitiv sta f bine si a inceput deja sa verbalizeze sunt factori importanti care ne dau sperante spre o recuperare cat mai buna. Asa ca tinem cu dintii de farama asta de optimism si ne luptam sa mergem inainte. Asa cum v-am mai spus, cel care ne da de fapt speranta e Victor, demonstrandu-ne in fiecare zi ce copil minunat este.
In ce priveste sanatatea acum e in convalescenta dupa un inceput de pneumonie care s-a soldat cu 5 zile a cate 3 injectii pe zi 

Dar acum e bine, mai luam doar siropel pana marti cand mergem din nou la control.
Va pup ca iar au inceput sa sune telefoanele
Marina_1609 spune:
truli, ma bucur ca lucrurile evolueaza spre bine. tinem pumnii sa fie asa si mai departe! si te asteptam pe aici numai cu vesti bune
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
mcoca spune:
Marina ce tare Sofia. Si Maya e "bebe" sau "male" dupa caz.
Truli ma bucur mult de vestile cele bune
.
Mona nu te stresa cu clasa pregatitoare, o sa fie oricum ok. Si aici asa e, se face la scoala si e ok. In plus aici se considera ca an de intrare la scoala, anul nasterii : de ex un copil nascut in dec 2005 va intra la scoala in acelasi timp cu un copil din ianuarie 2005.
Vicky si Printzesone
katalyna spune:
buna ziua mamici 
am auzit si eu de legea 'asta' a educatiei si ma gandeam ca atunci cand david o sa termine clasa a 4-a ioana o s aintre la scoala, deci va merge la aceeasi doamna invatatoare, bine daca o sa fiu multumita de evolutia lui :)
marina, e scumpa foc sofia. intr-o zi david se vaicarea ca nu vrea sa se spele singur si sa merg sa-l spal eu, iar eu ii explicam de zor ca e mare si ca nu o sa-l spal la fund pana la 18 ani, la care ioana: io bebe
deci stiu foarte bine ca sunt bebici.![]()
katalyna spune:
truli, ma bucur enorm ca esti mai optimista, ma bucur ca puiul tau va da incredere ca se poate si multa sanatate. am si eu o prietena care dupa ce a facut fi-su o pneumonie intercostala, a facut si ea, e pacatoasa rau viroza asta care circula prin aer. auzeam pe la teveu ca ar fi bine sa-i scoatem cat mai putin pe-afara. pup