Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
dorinut si mai si.....am nascut la 39 s si avea 3700 deci...!!??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
catank spune:
Neata fetele!
Va pup pe toate de la mic la mare!
iony Multumesc draga mea! Cind v-am spus ca am conditie fizica...
simonacip regret amarnic pt ceea ce ti se intimpla... ai mare grija ce papi acum spre finalul sarcinii, ... mai putine alimente uscate, ...de multe lichide ai nevoie, nu? A sperii tu pe mine... Eu am si eu alta hiba.... am o inflamatie la gingie de toata frumusetea.... un timp s-a retras, acum a aparut din nou...si e o basicuta iesita in afara...aseara cind m-am spalat pe dinti.... singe la greu ce mi-a putut curge...doar cu un pansament steril am mai reusit sa opresc singerarea. Imi este o frica de mor sa nu dau in altele... Nu stiu ce sa iau...sa merg la dentist oare?
Multumesc si tie pt complimente, ..si eu sunt mindra ca nu am luat kg ... dar recunosc ca nici nu aveau cum sa se puna la cit de avtiva am fost...asa ca ...se explica
viss doar acum am intrat pe forum, dis de dimineata am plecat catre bucuresti, cercelusii sunt acasa, ... nu stiu sa-ti spun exact cit au diametrul...aproximativ 5-6mm daca nu ma insel, ..oricum sunt micuti...sa nu aiba loc degetelele lui bb. Insa sunt convinsa ca nu-i va purta mult timp la cit sunt de delicati...depinde... Mai bine iau altii mai tirziu decit sa se raneasca cumva... Daca te ajuta cu ceva ...pe la orele 22 ajung acasa... si iti pot spune exact.
simonacipfrumos living, ...
Va pup pe toate, pina la noapte sau in week....numai bine va doresc!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 30+
catank spune:
Burtici, am revenit...
Am o colega care este dispusa sa organizeze un curs ...LAMAZE
Acum, aici la odiseea nostra,cele care nasc in aprilie ... inca mai pot beneficia de acest curs...sau alte cunostinte ...Daca sunteti interesate, ..aveti adresa de email mai jos, pentru a o contacta.
p.s. o cunosc personal pe Simina si v-o recomand cu cea mai mare caldura!
pupici
Vreau sa va anunt ca voi organiza un Curs de Educatie Prenatala Lamaze, la care pot participa viitoare mamici (cu tatici cu tot evident, sau cu un partener/a care va fi cu ele pe parcursul sarcinii si nasterii) aflate in trimestrul 3 de sarcina (de preferat dupa saptamana 28 de sarcina).
Acest curs reprezinta una din probele pe care le sustin pentru a obtine certificarea ca educator prenatal Lamaze acreditat si este GRATUIT.
CAND? Incepand din luna februarie 2011
CUM? Cursul cuprinde 6 sesiuni cu durata de cate 2 ore, zilele si programul urmand a fi stabilite ulterior in functie si de participanti.
Obiective - pregatirea viitorilor parinti pentru nastere, cresterea si intarirea increderii in sine a femeii insarcinate, in propriul corp si in capacitatea de a naste si de a avea grija de copilul ei
Cateva informatii despre Tematicile abordate in cursuri:
1. Introducere / Sarcina si nasterea:
- transformari in sarcina, stil de viata
- atasamentul prenatal - relatia cu bebelusul incepe inca din burtica
- ce se intampla in nastere?
- semnele travaliului prematur
- bagajul pentru maternitate
2. Travaliul si nasterea:
- despre hormonii nasterii
- durerea - ghidul femeii in nastere
- stadiile si fazele travaliului
- emotiile travaliului, teama- contractie-durere
3. Masuri de confort in travaliu:
- miscare si pozitionare
- contrapresiunea, masajul, hidroterapia
- relaxare, respiratie, imagerie
- persoana de suport
- planul personal de gestionare a durerii
4. Interventii medicale in nastere:
- comunicarea cu medicul
- consimtamantul informat
- monitorizarea, inductia travaliului, anestezia epidurala, epiziotomia, forceps si vacuum, cezariana
- planul personal de nastere
5. Nou-nascutul si alaptarea:
- contacul mama-bebe dupa nastere
- alaptarea - beneficii
- pozitii de alaptare si atasarea corecta la san
- probleme in alaptare
- planul personal postpartum
6. Ingrijirea nou-nascutului, noii parinti:
- caracteristicile nou-nascutului- abilitati si nevoi
- comunicare cu bebe - semnale de foame si somn, despre plans, colici, metode de calmare, suzeta-pro si contra
- schimbare scutec, baie, masaj, somn - cosleeping
- adaptarea parintilor la noua viata - odihna mamei, dificultati emotionale, ajutorul, alimentatia, relatii in familie
Daca cunoasteti persoane care pot fi interesate, va rog sa le dati datele mele de contact pentru mai multe informatii. Si daca puteti dati mesajul mai departe!
simina.angelescu@ yahoo.com
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 30+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Hai sa va arat livingul meu, sa-mi spuneti ce parere aveti.AM incarcat pe picassa. Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Waw arata superb !! Vreau si eu
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui persi Neata buna,fete dragi!! revin si eu dupa o perioada luuunga de absenta cu vesti noi si in acelasi timp bune. Am fost luni la eco la dr de la Bucuresti unde am aflat ca bb e bine. Tot luni am facut si primul control pe masa si colul este ok. Am repetat si analizele de sange si culturile de col. Acum astept cu nerabdare rezultatele si sper sa nu iasa iar vreun balaur pe acolo. |
Felicitari pentru vestile bune de la eco!
AMR 3 saptamani!!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui viss buna dimineata! - mai am 45 minute si plecla ecoooooooo Doamne, mult a fost, putin a ramas! am o jumatate de creier care e super linistita, ca si cum lucrurile nu pot fi decat bine, iar cealalta jumatate- nu are nici o parere.este contienta ca orice se poate ivi, si ca sa nu se panice- prefera sa nu se gandeasca 30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: AMR 6 SAPT. |
Te asteptam cu vesti bune de la eco!!
AMR 3 saptamani!!!
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
... satisfacuta Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana AMR 4 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
AMR 3 saptamani!!!