FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

bravo maria eu zic ca e o productie f buna, si eu as vrea cu marzan sa o am embriolog, sper sa fie atunci,eu sunt convinsa ca o sa fie bine
eu maine ma duc sa imi fac analizele din nou si eco sper sa-mi dea liber la menopur
medrol ti-au spus cei de la clinica sa iei?

elena bafta si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Elena1981 bine a venit! Bafta multa, iti tinem pumnii si tie! Doamne ajuta sa fie o reusita si pentru tine!
Hellen bafta maine!

18+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Azi mi-au spus ca s-au fertilizat 8 dintre ovule si speram sa progreseze si ceilalte 2....maine vedem cum s-au divizat....cred ca am sa vorbesc cu cei de la clinica in fiecare zi.
Hellen:Medrolul il recomanda dupa punctie, vei lua si tu.
Elena:Iti doresc sa reusesti din prima! Pe cand ai stabilita echo 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Azi mi-au spus ca s-au fertilizat 8 dintre ovule si speram sa progreseze si ceilalte 2....maine vedem cum s-au divizat....cred ca am sa vorbesc cu cei de la clinica in fiecare zi.
Hellen:Medrolul il recomanda dupa punctie, vei lua si tu.
Elena:Iti doresc sa reusesti din prima! Pe cand ai stabilita echo 3?

maria - iti doresc sa "patzesti" ca mine, da? Sau chiar mai bine. Eu am avut 10 ovo, 8 embrio la 3 zile si 2 blasto. Cel care s-a prins a fost Lucutza cel nazdravan care ma pupaaa cat ii ziulica de lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Am fost la a treia monitorizare si dr. mi-a spus ca sigur voi face o forma usoara de hiperstimulare- s-au dezvoltat mai multi foliculi. Probabil ca miercuri fac punctia si lunea viitoare embriotransferul.Sunt foarte nerabdatoare sa vad cum vor merge lucruruile....
Vreau si eu sa va intreb - cum e la punctie? e foarte neplacut? voi ati mers la serviciu a doua zi dupa punctie sau e de preferat sa imi iau cateva zile de medical sa stau acasa?
Va pup pe toate si sa ne ajute Dumnezeu sa ni se indeplineasca visul!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Elena la punctie e ok, n-ai de ce te speria! Se face sub anestezie generala, nu simti absolut nimic. Iti revii usor din anestezie, in cateva ore esti ca noua.
Poate ca hiperstimularea va avea usoare efecte negative, pentru ca aproape toate pacientele care sunt sub tratamentul de stimulare ovariana resimt anumite dureri abdominale, crampe, balonari. La hiperstimularea ovariana, caz in care ovarele se maresc, apar dureri abdominale mai acute. Ar trebui sa discuti cu dr. D despre asta.
Eu dupa punctie am avut 2 zile libere, ca era weekend, dar de luni am revenit la munca!
Bafta multa!

19+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Multumesc highflyer! Esti o bombonica dragutza! M-ai linistit! Si dupa embriotransfer cum e? Ce stari ai avut? Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria eu pe 18 am eco 3, acuma la eco 2 m-a linistit ca mi-a spus ca am 4-5 foliculi, pe care pot sa ma bazez, am mai multi per total dar mititei , asa ca am scapat de grija daca sau nu sa congelam sa vedem ce va fi dupa menopur de azi am liber si la menopur
maria tu ai facut ICSI?
elena bafta miercuri
eu cred ma lungesc la fiv asta o luna si jumate, oricum mi s-au urcat la cap 3 saptamani de hormoni si mai am vreo 2 saptamani si cred ca mai e putin si imi fuge si sotul de acasa cat l-am zapacit,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena1981

Multumesc highflyer! Esti o bombonica dragutza! M-ai linistit! Si dupa embriotransfer cum e? Ce stari ai avut? Va pupic

Elena dupa embriotransfer n-am avut simptome speciale, in afara de cele specifice menstruatiei balonari, tensiune in sani. Reiau si eu un sfat primit la vremea respectiva: Nu cauta vreun simptom, asteapta cumintica Beta! bafta multa!

19+

Mergi la inceput

Hellen iti doresc sa simti pe pielea ta si boom-ul hormonal din sarcina ! bafta multa

19+

Mergi la inceput