FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 14
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellen79 asa vreau sa fac, dar din analizele preliminare isi dau seama daca e cazul sa fac si analizele genetice, tu cum ai facut ai facut toate din prima? faci tratament cu clexan sau ai ramas la aspenter? |
In principiu e bine sa le faci pe cele preliminare, dar tinand cont de faptul ca sora ta are trombofilie, asa imi amintesc ca ai scris mai demult, n-ar fi rau sa-ti faci si profilul ereditar. Tu alegi!
eu am facut profilul ereditar si la 2 sapt, am ajuns la fundeni cu rezultatul si acolo a facut si analizele preliminarii.
Deocamdata suntem pe aspenter si suntem ok asa.
Maria Doamne ajuta! Te-astept la odisee!
18+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
hellen79 spune:
hai maria asteptam cu vesti bune, eu luni sigur voi fi in bucuresti
fly mi-am luat trimitere pt fundeni, fac si eu analize gratuite ca de doi ani de cand vreau sa fac un copil m-am saturat sa tot platesc, fac acolo tot ce se poate si in functie de ce ies fac si profilul genetic sora mea are probleme cu proteina S si C,
flyhigher77 spune:
Maria bafta multa astazi!
18+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
flyhigher77 spune:
Maria asteptam vesti bune! Tin pumnii!
18+
maria08 spune:
Fetelor, nu e productia foarte mare, dar sunt multumita: 10 ovule mature de la care avem asteptari mari! Asteptam telefon azi sa vedem cum evolueaza si poate mergem pe blastocisti, adica luni vom avea in burtika bb-ei. Vreau sa va spun ca cei de la clinica s-au purtat exemplar de data asta, iar anestezistul o "bomboana"; am avut si norocul sa o avem embriolog pe dr. Marzan. Eu sunt bine, putin umflata, iau medrol, aspenter, arefam si vitamine; de data asat trebuie sa reusim!!
Dupa cum vedeti, sunt optimista!!
Va doresc o zi placuta!!
maria08 spune:
Fetelor, nu e productia foarte mare, dar sunt multumita: 10 ovule mature de la care avem asteptari mari! Asteptam telefon azi sa vedem cum evolueaza si poate mergem pe blastocisti, adica luni vom avea in burtika bb-ei. Vreau sa va spun ca cei de la clinica s-au purtat exemplar de data asta, iar anestezistul o "bomboana"; am avut si norocul sa o avem embriolog pe dr. Marzan. Eu sunt bine, putin umflata, iau medrol, aspenter, arefam si vitamine; de data asat trebuie sa reusim!!
Dupa cum vedeti, sunt optimista!!
Va doresc o zi placuta!!
CAMELIA28 spune:
Maria, Doamne ajuta!! Fly parca a avut si mai putine si au ajuns toate la blastocist, 10 ovule e foarte bine! Iti tin pumnii!!
28+
flyhigher77 spune:
Maria e foarte buna productia, cum zicea Cami, eu am avut 5 ovule, toate au ajuns in stadiul de blastocisti!
Doamne ajuta sa fii si tu in sfarsit graviduta!
Tinem pumnii!
Camelia cum te simti??
18+
Elena1981 spune:
Buna, fetelor!
Sunt noua in clubul vostru si consider ca sprijinul intre persoane care au acelasi scop si aceleasi preocupari este foarte important. Am inceput si eu tratamentul pentru fiv cu gonal si certrotide sia m fost deja la 2 monitorizari- am 12 foliculi si lucrurile par sa mearga foarte bine. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate fetele care fac atatea eforturi!
Bafta multa, Maria!