Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna dimi la fete ! Cam slaba miscarea in zona...

Bravegirl multa sanatate, sa va faceti repede bine...se pare ca la voi medicii dau frecvent ca tratament, aerosoli. Noua nu ne-a dat niciodata si nici nu am auzit la cunostinte. Greu se mai pun la curent cu noutatile medicii astia

Sugubina si eu la fel stiam ca dupa nastere e normal sa cada mai mult par si dupa un timp se regleaza . Poze nu prea ma pricep sa pun...

Martutza sanatate va dorim ca tare rau e cand sunt astia micic bolnavi.

misticgirl bafta la examen...ma repet, tot respectul pt voi care reusiti sa mai faceti si altceva pe langa copii si casa...te ajuta cineva cu copii ca sa poti invatza sau face proiecte pt scoala?

Despre noi...noutatea ar fi ca de 2 zile face kk o data sau de 2 ori pe zi mai muuult si nu cate putin si des...pana acum la 3 ore cand schimbam pampersul gaseam si cate putin kk, dar astea 2 zile in jurul orei 7 seara trebuia sa il schimb de la piele asa productiv era iar in rest doar pipi. Oare o fi semn ca s-a mai dezvoltat si stomacul lui sau de la mancare? hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata!
Fetelor, Dienuca mea s-a culcat aseara la 23 si ne-am trezit toti trei azi dimineata la 10. Tati tipa la mine, se agita: da-i fetei sa pape, vai nu a mancat de 12 oreeee. Hahaha.....
Afara este ca in basm, superb. Cand mai iesiti in parc Titan (IOR), vreau si eu sa ne vedem, dar nu astazi, fiindca mergem in vizita.

Va pup si sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lorin, varicela e cu atat mai usoara cu cat o faci mai devreme in viata. La copiii alaptati abia se vad simptomele. Maria de ex a facut la 7 luni, a fost o epidemie atunci. Nu a avut nimic altceva in afara de 11 bubite, numarate. Au aparut in 2 etape, ca la carte. Dar in rest nimic, nici febra, nici altceva.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Heidy, foarte interesant masajul! Ar fi fost super sa-l stiu la Maria.:)
Martutza, multa sanatate! Sa stii ca frati!:)) Maria nu a vrut nici suzeta, si afara nici in miscare nu era linistita. De cele mai multe ori o duceam in brate. Ajunsesem sa ies mai mult cu wrapul, si e cam ciudat sa te plimbi asa in parc. E mai mult de alergatura. Am descoperit apoi ca ii place sa cant si cantam asa mult, 2-3 ore, cat dura plimbarea. Mi-a zis sotul ca am vocea mai armonioasa de-atunci. Eu cant groaznic, si Maria a reusit sa creasca cu asta!

Mica mea doarme, Maria a cerut niste desene... asa ca pun la cale o iesire la zapada. Cu wrapul.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

neata fetelor!

Si Lucas a dormit pana la 8 dimineata.

As iesi si eu in zapada, dar vine kineto la 13, si apoi o sa fie intuneric deja... De abia astept sa fie ziua mai lunga, si mai cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Noi am fost la pediatrul la Medlife pt gaze si cojite cap. Pt cojite ne-a dat Avene Pediatril, o crema, iar pt constipatie Lass B, Humana miclhzucker(ce imi recomanda si Andreea), eventual ceai Baby calm (asta pana trecem pe suculete). Si daca nici asa nu ne reglam, schimbam Nan-ul ca cica ar fi cel mai.........constipacios.Si pt lunile de iarna, mi-a zis sa-i dau 3 picaturi vigantol si calciu- sirop natural.

Abi astept sa mai creasca bebe sa-i mai cumpar jucarioare. Fetelor, mai postati linkuri cu ce mai achizitionati voi
I-am pastrat instalatia de la pomul de iarna ca asa mult ii place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Mentionez un weekend deosebit, cu o fetita care si-a dat drumul la limba rau de tot si acum dialogam pur si simplu. Sotul a ramas mut de uimire cand a vazut cum "dialogam" noi. Ea zice ceva, eu o imit, ea zice altceva si eu dupa ea si tot asa... Dar mult si si-a diversificat ganguritul, sonorul e mai tare, e o scumpa. Ai mei zic ca asta pentru ca eu vorbesc mult cu ea si ii povestesc de toate, ca si cum ar fi mai mare. Si ea auzind vorbit, zice si ea pe limba ei. Si inca o premiera: a tinut in mana o jucarie si s-a jucat cu ea niste minute la rand. Azi i-am dat o alta jucarie, dar putin mai grea si nu a rezistat cu ea decat cateva secunde. Oricum, intram si noi in luna a patra saptamana aceasta, asa ca era firesc sa constatam progrese, nu? Acum astept sa isi ia singura jucariile, ca o sa fie fata si mai mare, avem pretentii, nu?

pentru toate mamicile de ursuletzi si ursuletze! Am vazut si eu pozele cu bebei si tare dragi si scumpi sunt. Care mai de care... Si ce de gemenasi in odiseea noastra, frumosi toti. Sa fie sanatosi si sa auzim de bine! Era un bebe cu niste probleme de respiratie, stie cineva daca s-au rezolvat? Ne anuntase o prietena a mamicii, dar nu retin cine era, parca o mamica cu A la inceputul numelui.

Inacat: Cum il tineai pe Radu in wrap sa suga, ca nu m-a dumirit poza? Capul la san, dar corpul unde? Il curbai pe langa tine, ca doar nu era el tot cat latimea corpului tau?

Sugubina: Am cautat pe net pozitia in care le alaptezi pe pufice si am inteles. Tare inventia! Trebuia sa va ajute si pe voi in vreun fel, ca sa mai aveti si voi timp!

Gata, ma duc ca aud un planset! Pup!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Bravegirl, martutza, multa sanatate voua si copiilor

Claudia, succes la examen

Noi nu ne putem lauda cu asa somnic lung si neintrerupt. A dormit de la12 la 5. si de la 6 la 9. Cel mai tare ma nemultumeste ca nu reusesc sa- l adorm mai devreme de 12 noaptea. Intre orele 8 si 12 noaptea avem program de plimbat nonstop si de urlat. Si e rau pt ca in intervalul asta tb sa ma ocup in mod special si de Clara: cina, baie, povestea de seara, pregatit haine pt a doua zi la gradi, bagat in pat cu proteste si scandal ca e prea devreme, ca ei nu ii e somn inca etc. 2 adulti abia facem fata.....

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cate masuri de LP puneti la 120 ml de lapte, de ex? Eu pun 5

da fetelor, am gresit, da o masura la 30 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

beatrice numeri la 30 de ml o masura..eu cel putin asa stiu [la baiatul mare si acum ii dau lapte praf are alergie la cel de vaca ]

am pus si eu poze aici
http://family.webshots.com/photo/2322749970104281140VDMaQF sand vreo 4-5 la final e iubitica mea zana zorilor

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput