Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!
Raspunsuri - Pagina 5
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Bubu, Simpli, Sorina, Dece ...da s-a lasat asteptat ...si vad ca inca e fff agitata mititica dandanag...nici eu ii dezinfectez jucariile...adica doar dupa ce i le cumpar, apoi din an in paste le spal cu apa si sapun ...oricum baga tot in gura |
Nu-ti face griji, asa se intampla..o sa mai dureze vreo zi sau 2..pana isi face dintzocul loc cum trebuie in gingie...
Apoi.....urmeaza altii...frumoasa dintzoshica!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu_bu
doamne myky cate mai patimiti si voi...imi pare rau si de tine si imi pare rau si de pui cat se chinuie saracutul...doamne ajuta sa se faca bine ca ati cam tras ultima vreme |
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
cris.dogarel spune:
beey, sa zic LA MULTI ANI, BBTO!! SI ANDREEA!! ca atunci cand discutati de sex(e), silicoane si alte alea umpleti paginile precum Bea tortul (30 de oo????)
in alta ordine de idei am supravietuit si virusului astuia, cam nabadaios, cu spital la Ana, voma, febra 1 sptamana, antibiotic pan' la urma, ca a facut amigdalita si alte alea...ma rog, nu pneumonie, macr. io si ema mai subtzire, aspirat around the clock, colargol, etc. inca ema are si 2 masele!!! pe stanga, una sus si una jos, care agatza, sunt cat toate zilele, asa ca trebuia sa aiba muci
trimit si revin daca apuc ca ma mananca si pe mine de la atata NF-orumeala. moaaama si asta e cu conotatzie sexuala, suntem o specie cam obsedata, I guess
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui myky791 [nerecuperata, azi am fost iar la control cu piciul, ink tuseste si tot laringita este. mia zis dct ca re un laringe mai sensibil, c sa va zic asta e a 3 laringita la intreval de 2,3 sapt. am amnat vaccinul pane este ok. eu sunt presh presh deloc freshazi noapte la 10min plangea. toata noaptea na dormit deloc. de fapt el mititelu dormea dar il durea ginigia...nici leganat nu voia nici calare nici pe jos. probabil ca ies masele nu am apucat sa ma uit mai bn in gurita lui. nu stiu cate nopti din astea ma asteapta, dar deja de astea 2 de cand a inceput miau pus capac _ |
Of, mai Myky, cat mai patimitzi si voi...
...Multa putere, mami..si sanatate puilor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
La multi ani BBto pastaie si Andreea
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nu-ti face griji, asa se intampla..o sa mai dureze vreo zi sau 2..pana isi face dintzocul loc cum trebuie in gingie... Apoi.....urmeaza altii...frumoasa dintzoshica! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
mda....altii ......eee hai sa nu ma vait prea mult ca n-a facut chiar asa rau ...adik se putea si mai rau ....
Mamica mandra de odorul ei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel beey, sa zic LA MULTI ANI, BBTO!! SI ANDREEA!! ca atunci cand discutati de sex(e), silicoane si alte alea umpleti paginile precum Bea tortul (30 de oo????) in alta ordine de idei am supravietuit si virusului astuia, cam nabadaios, cu spital la Ana, voma, febra 1 sptamana, antibiotic pan' la urma, ca a facut amigdalita si alte alea...ma rog, nu pneumonie, macr. io si ema mai subtzire, aspirat around the clock, colargol, etc. inca ema are si 2 masele!!! pe stanga, una sus si una jos, care agatza, sunt cat toate zilele, asa ca trebuia sa aiba muci trimit si revin daca apuc ca ma mananca si pe mine de la atata NF-orumeala. moaaama si asta e cu conotatzie sexuala, suntem o specie cam obsedata, I guess |
Multa sanatate si putere, si tie mami! Ca ce pove tu acolo...vome, AB, spital, masele, muci...auleuuuu, horrorr!
Bine ca ati scapat!
cris.dogarel spune:
ma gandeam s amai citesc si apoi s azic, dar cum la mine si neuronu are nevoie de reparatii capitale, nu numa tzatza, sa mai zic acu' cat e cald si copilu' merge neglijat pe la TV, jucarie, etc
sooo..:
io-s la categoria desteapta, frumoasa, da' muncesc precum uratzelele, sau macar incerc: o sala, o haina, un machiaj. nu mereu, ca-s zile cand nu am chef, dar...deh, ma tot gandesc ca nu-s lesbiana (asa ma bazam pe neuron similar) si..concurentza e acerba. glumesc, in parte, dar ideea e ca fac si ca-mi place mie, si ca poate ma place el mereu (si altii, ca o femeie nu se satura niciodata de complimente, right?).
insa si treaba cu "numa' ei stiu ce e intre ei" cand vine vorba de cuplu e ...pe bune. nu mereu motivele care ne aduc impreuna se mentin in timp. se mai schimba situatia, sentimentele, tzatza, kurul, neuronul. mai apar influentze externe, capra vecinului, o diploma in plus si...re-evaluam. daca dincolo de schimbari totusi decidem ca mai mere carutza pe inainte, atunci nu mai conteaza cine sta deasupra. chiar daca evaularea periodica e buna totusi.
vaaai, ce se vede ca-s ne
va las, ca s-a apucat de scos plinta. inchiriata!
dandanaG spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
... noi suntem chiar foarte bine... i-am scos ieri ab-ul oral, dar pediatra lui mi-a zis sa-i mai dau inca 2 zile... inca mai tuseste si de la tuse i de declanseaza subit voma, dar incidentele sunt din ce in ce mai rare... in copilaria mea stiu ca pentru puroi in gat (amigdalite) se folosea o solutie de iod lugol http://www.formula-as.ro/2009/858/terapii-alternative-58/un-medicament-uitat-iodul-10816 doar ca era foarte greu de aplicat, acum am inteles ca existe spray-uri cu lugol (sau nu?)... si neaparat da-i ceva pentru flora... pediatra mi-a zis ca biotics baby e prea slab si sa-i dau erce flora duo... imediat ce am inceput sa-i dau erce flora duo a devenit eficient antibioticul oral si nu am mai recurs la antibiotic injectabil. Ce remedii homeopate folositi? Eu nu prea am incredere in homeopatie in stari acute si mi-ar prinde bine un exemplu pozitiv... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
imi pare bine ca sunteti pe drumul cel bun
de ce nu i-ai mai dat 2 zile? cred ca nu mai puteti nici tu nici el
noi avem asa:
aconitum napellus
mercurius corrosivus
belladonna
cate 3 granule de3 ori pe zi
si cum se dau cu o ora dupa masa si 15 min inainte, 15 min intre ele alerg toata ziua dupa el cu paharelul
sunt suplimentar pe langa antibiotic asa ca i le dau, desi nu stiu cat efect au
sper sa nu alerg degeaba
Dragos Andrei
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel beey, sa zic LA MULTI ANI, BBTO!! SI ANDREEA!! ca atunci cand discutati de sex(e), silicoane si alte alea umpleti paginile precum Bea tortul (30 de oo????) in alta ordine de idei am supravietuit si virusului astuia, cam nabadaios, cu spital la Ana, voma, febra 1 sptamana, antibiotic pan' la urma, ca a facut amigdalita si alte alea...ma rog, nu pneumonie, macr. io si ema mai subtzire, aspirat around the clock, colargol, etc. inca ema are si 2 masele!!! pe stanga, una sus si una jos, care agatza, sunt cat toate zilele, asa ca trebuia sa aiba muci trimit si revin daca apuc ca ma mananca si pe mine de la atata NF-orumeala. moaaama si asta e cu conotatzie sexuala, suntem o specie cam obsedata, I guess |
offf ...spital ...multa sanatate va dorim ...sa treaca cat mai repede !
baga mare ....mesaj peste mesaj sa nu mai fi NF
Mamica mandra de odorul ei