Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am revenit de la dr

Dragos are puroi in gat

a zis ca nu a mai vazut asa ceva de mult, ne-a dat injectii intravenos cefort+gentamicina

mi-a aratat si mie gatul, inca sunt socata
si el e vioi asa, nu are nici o treaba, doar ca a fost un pic marait ieri

offf!

mami de shugubetz Dragos Andrei

Multa sanatate si tie putere mami

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

am revenit de la dr

Dragos are puroi in gat

a zis ca nu a mai vazut asa ceva de mult, ne-a dat injectii intravenos cefort+gentamicina

offf!

Dragos Andrei

Multa sanate, saracutul! bine ca e vioi si jucaus... si bafta sa gasiti asistenta cu mana usoara... pe noi ne-au refuzat cateva pe motiv ca nu se baga la facut injectii la copil atat de mic... cautam deja asistenta medicala la domiciliu, habar n-am cat costa, dar cand aflati voi sa-mi spui te rog si mie sa salvez info pentru orice eventualitate... Doamne feri!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

noi suntem in c-ta si facem injectiile la un cabinet particular homeomed
voi cum mai sunteti?

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

am revenit de la dr

Dragos are puroi in gat

offf!

Doamne,....de la ce se face puroi in gat? De la raceala? sau de la un virus luat?
Sa nu uiti sa ii dai probiotice pt a proteja intestinele si stomacul pe timpul administrarii de antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

multumim muult pentru gandurile bune

eu nu ii mai dezinfectam jucariile, dar acum incep iar
voi mai dezinfectati? de fapt oricum baga in gura tot ce prinde, dar trebuie sa-l feresc cat pot, asta e

Eu, sincera sa fiu..nu prea i le-am dezinfectat...Doar inainte de prima folosire, dupa cumparare..Si apoi..cand si cand, spalate cu apa si sapun...cam atat...
Incerc sa tin casa cat de curata pot..sterg cu domestos si laveta cam de 2-3 ori pe saptamana si pe jos, si ce mai apuc, in rest....Doamne-ajuta...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

multumim muult pentru gandurile bune

m-a chemat la 7 seara ca e o asistenta mai buna sa-i bage branula
pana atunci suntem pe homeopate

am intrebat care e cauza, si a zis ca ori a luat de la un copil prin parc ori de la ce baga in gura( jucarii, telecomenzi, chei) a luat un microb

eu nu ii mai dezinfectam jucariile, dar acum incep iar
voi mai dezinfectati? de fapt oricum baga in gura tot ce prinde, dar trebuie sa-l feresc cat pot, asta e

acum am vazut ca ai raspuns la cauza.
eu nu i-am dezinfectat jucariile niciodata. oricum duce la gura tot. absolut tot.
doar sa bag toata casa in dezinfectant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

am revenit de la dr

Dragos are puroi in gat

offf!

Multa sanate, saracutul! bine ca e vioi si jucaus... si bafta sa gasiti asistenta cu mana usoara... pe noi ne-au refuzat cateva pe motiv ca nu se baga la facut injectii la copil atat de mic... cautam deja asistenta medicala la domiciliu, habar n-am cat costa, dar cand aflati voi sa-mi spui te rog si mie sa salvez info pentru orice eventualitate... Doamne feri!

--------------------------------------------------------------------------------------------

noi suntem in c-ta si facem injectiile la un cabinet particular homeomed
voi cum mai sunteti?

... noi suntem chiar foarte bine... i-am scos ieri ab-ul oral, dar pediatra lui mi-a zis sa-i mai dau inca 2 zile... inca mai tuseste si de la tuse i de declanseaza subit voma, dar incidentele sunt din ce in ce mai rare... in copilaria mea stiu ca pentru puroi in gat (amigdalite) se folosea o solutie de iod lugol http://www.formula-as.ro/2009/858/terapii-alternative-58/un-medicament-uitat-iodul-10816 doar ca era foarte greu de aplicat, acum am inteles ca existe spray-uri cu lugol (sau nu?)...

si neaparat da-i ceva pentru flora... pediatra mi-a zis ca biotics baby e prea slab si sa-i dau erce flora duo... imediat ce am inceput sa-i dau erce flora duo a devenit eficient antibioticul oral si nu am mai recurs la antibiotic injectabil.

Ce remedii homeopate folositi? Eu nu prea am incredere in homeopatie in stari acute si mi-ar prinde bine un exemplu pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

qawsdxz...asta a fost jiji

danadang...offffffff...lasa c-o sa se faca bine...dragul de el...

ele...felicitari pt primul dintisor...s=a cam lasat asteptat...domnul

BF....te documentezi si daca asta te face sa te simti mai bine tu, ca femeie...de ce nu?????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

la multi ani teodor de plateea.
la multi ani andreea maria de hapyela

nerecuperata, azi am fost iar la control cu piciul, ink tuseste si tot laringita este. mia zis dct ca re un laringe mai sensibil, c sa va zic asta e a 3 laringita la intreval de 2,3 sapt. am amnat vaccinul pane este ok.
eu sunt presh presh deloc freshazi noapte la 10min plangea. toata noaptea na dormit deloc. de fapt el mititelu dormea dar il durea ginigia...nici leganat nu voia nici calare nici pe jos. probabil ca ies masele nu am apucat sa ma uit mai bn in gurita lui. nu stiu cate nopti din astea ma asteapta, dar deja de astea 2 de cand a inceput miau pus capac

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

la multi ani teodor de plateea.
la multi ani andreea maria de hapyela

nerecuperata, azi am fost iar la control cu piciul, ink tuseste si tot laringita este. mia zis dct ca re un laringe mai sensibil, c sa va zic asta e a 3 laringita la intreval de 2,3 sapt. am amnat vaccinul pane este ok.
eu sunt presh presh deloc freshazi noapte la 10min plangea. toata noaptea na dormit deloc. de fapt el mititelu dormea dar il durea ginigia...nici leganat nu voia nici calare nici pe jos. probabil ca ies masele nu am apucat sa ma uit mai bn in gurita lui. nu stiu cate nopti din astea ma asteapta, dar deja de astea 2 de cand a inceput miau pus capac

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

doamne myky cate mai patimiti si voi...imi pare rau si de tine si imi pare rau si de pui cat se chinuie saracutul...doamne ajuta sa se faca bine ca ati cam tras ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Bubu, Simpli, Sorina, Dece ...da s-a lasat asteptat ...si vad ca inca e fff agitata mititica

dandanag...nici eu ii dezinfectez jucariile...adica doar dupa ce i le cumpar, apoi din an in paste le spal cu apa si sapun ...oricum baga tot in gura

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput