Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!
Raspunsuri - Pagina 17
tomaca spune:
Ana Sofia de Gabriela77
Tudor de Alexia28
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita
Alti pufuleti trecuti in liga mare. Sa suflati cu forta astazi in tort
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Acum nu stiu daca mai ii obliga cineva sa folosesca mana dreapta daca sunt stangaci... La mine principala pb era ca scriam de la dreapta la stanga...ma rog...daca m-ar fi lasat sa exersez probabil as fi invatat sa scriu corect... |
Nu, acum se invata la scoala de pedagogie despre lateralizarea cerebrala si nu cred sa mai fi scapat cineva care sa nu stie ca nu e bine sa obligi copilul. Pe vremuri insa , partea de psihologie a fost complet desfiintata (din cauza de comunisti) si cred ca lumea era
1 - neinformata si
2 - era chestia aia comunista de a fi toti la fel
cel putin asa mi-am explicat eu...
de Yannis
tomaca spune:
O zi buna sa aveti. Incerc sa recuperez de azi-noapte.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela IERI AM PRIMIT PE MAIL TEXTUL DE MAI JOS. VOI STITI CEVA DESPRE ASTA? ""Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6.Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! . Da-l mai departe pt sanatatea tuturor!!!"" Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Nu cred ca-i adevarat. la fel se spunea si despre sucuri, dar nu mai stiu care este explicata. intreb sotul si va zic. La fel se spunea si despre oua etc.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
alexutzzza spune:
Ana Sofia de Gabriela77
Tudor de Alexia28
Iustin de Elena_Iulia
Caius de Ruxita
Sa fiti fericiti, sanatosi, voiosi si iubiti!
de Yannis
mamidepuiuti spune:
neata buna,multu de cofee sorina
dandana multa sanatate lui dragos
cuscra...febra,spital? cum este acum norutza mea?
tomaca pupici lui buturel,prin cate a trecut el intr-o zi...
referitor la stangacise putea sa nu semene cu tine strumful meu? mai face cate ceva si cu dreapta,dar predomina stg...oricum,nu am de gand sa-l influentzez,citisem si eu ca "nu e bine"aoleu,alexutzzo ce te-au terorizat...brrrrrrrrrr
hmmmmmmmmmmmmmmmmm...implant?nu am nevoie...in schimb am mare nevoie de cosmetizarea lor(aka ridicat,sa nu se inteleaga altceva)
ruxita greu de tot,dom'le...nu-mi dau cu parerea,ca ma doare mintea numa' cand ma uit in ograda mea
mami de Alex si Radu
Ruxita spune:
Iata-ne si pe noi... am facut un anisor si parca nu m-a incercat nicio emotie deosebita... adica astazi e mai mare decat ieri cu o zi, no big deal... doar nu am suferit de vreo amnezie in ultimul an ca sa zic uite ieri abia s-a nascut si azi, ta-nam! surpriza-surpriza am un baietel de 1 an! Imi dau seama ca a crescut cumva brusc in ultima luna prin prizma achizitiilor - ieria gasit un ciorap de-al meu in masina de spalat si vroia sa si-l puna pe picior si a inteles la ce foloseste periuta de dinti si vroia sa ma spele pe dinti... am vrut sa-i fac un mic bilant de un an acasa si nu-mi ies parametri... am incercat in lighian apoi pe cantar minus ligheanul.. cu tot cu lighean cantarul arata 13, doar cu lighean cantarul arata zero, fara lighean putin peste 10, dar cu picioarele usor spanzurate pe jos... deci nu stiu cat are la 1 an, cantarul de la cabinet arata numai pana in 10 kg.
Si facem un fel de motz! comandat tortul, si gata party-ul, mai raman invitatii si locatia, dupa ceva parlamentari acasa, deci ma apuc de shmotru...
Mersi de urari si de mai citim!
ceilalti sarbatoriti Iustin si Tudor!
Ela a inceput sa primeasca sms-uri de urari pentru fratiorul ei de pe la 12 noaptea (azi)... Kay s-a nascut la 00.40...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Lillo spune:
Ele voi ati facut vaccinul la o zi dupa noi nu? Isa a avut vreo reactie?
Piticotul meu a inceput sa tuseasca sec, ca si cum s-ar ineca si pe burtica i-au aparut niste bubite mici cat o gamalie de ac...Sa fie reactie la vaccin?
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
La ce anume exact te referi ca e doar un mit? Ca stangacii sunt mai deosebiti? Sa stii ca sunt. Nu sunt mai cu stea in frunte, sunt pur si simplu diferiti de dreptaci. Utilizarea stanga-dreapta e determinata de predominanta unei emisfere cerebrale fata de alta. Stangacilor li se dezvolta predominant emisfera dreapta a creierului si de aceea sunt mai creativi, mai imaginativi. Repet nu sunt mai cu stea in frunte. S-au facut studii serioase si s-a demonstrat ca dezvoltarea predominanta a uneia dintre emisfere nu are nici o influenta asupra dezvoltarii inteligentei. Pur si simplu persoanele stangace au un vocabular mai bogat, folosesc cuvintele ingenios (emisfera dreapta e cea cu limbajul) si sunt capabili de reprezentari deosebite si sunt f creativi, mai inventivi, mai putin rigizi. Pur si simplu ei aleg in rezolvarea problemelor o alta cale nu neaparat o cale logica rigida, dar nu inseamna intotdeauna ca rezolva mai bine problema.. Ma rog, am googaluit ca sa nu fac teoria chibritului aici si va dau primul articol care mi s-a parut concis si interesant: http://www.terapiam.ro/sunt-stangaci-dar-nu-mi-pasa Tomaca in articolul de mai sus scrie ca de la 5 luni putem observa tendinta dreptaci/stangaci. de Yannis |
ma refeream la faptul ca multi parinti sunt obisnuiti sa vada o problema daca copilul e stangaci si incerca din rasputeri sa-l dezobisnuiasca de niste aspecte care pt un copil stangaci sunt absolut firesti
pt documentarea de specialitate...nu stiu daca sunt mai frumosi , destepti sau cu bani..stangacii....dar parerea mea e ca trebuie lasati in pace....sa-si urmeze cursul firesc al constructiei lor...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Happyela, Sorina, MP - Tudorel va trimite .
Mai are o runda chiar de ziua lui: control la decalotare si vaccin
Azi-noapte a fost mai bine, n-a pland decat odata pr la miezul noptii. in rest s-a trezit la 8. Probabil nu l-a mai usturat cand a facut pisu sau nu a mai simtit. La cat lichid a baut ma asteptam la o noapte...(desi pampersul nu a avut multa incarcare; e drept l-am schimbat si pe la 12 -13)
Caci ieri dupa amiaza a tot plans cand facea pipi. Azi trebuie sa fie si mai bine.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro