Mop cu aburi 3 in 1 - de unde ?
Buna,
De vreo luna ma chinui sa-mi comand in mop cu aburi 3 in 1 (gen H2O ultra ) adica cel care are si accesoriu de covoare si se transforma si in aparat de mana cu accesoriu pt. curatat geamuri.
Pe toate siturile de comenzi acest produs are stocul epuizat, nici reclamele de la tv vad ca nu mai sunt.
Din discutii mai vechi pe forum am vazut ca multa lume comandase la quelle dar pe noul site nu mai au nici un fel de mop cu abur.
Am mare nevoie de unul pt. ca am un baietel de 1 an care se tareste peste tot.... unde as putea gasi ???
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaEmi Buna, De vreo luna ma chinui sa-mi comand in mop cu aburi 3 in 1 (gen H2O ultra ) adica cel care are si accesoriu de covoare si se transforma si in aparat de mana cu accesoriu pt. curatat geamuri. Pe toate siturile de comenzi acest produs are stocul epuizat, nici reclamele de la tv vad ca nu mai sunt. Din discutii mai vechi pe forum am vazut ca multa lume comandase la quelle dar pe noul site nu mai au nici un fel de mop cu abur. Am mare nevoie de unul pt. ca am un baietel de 1 an care se tareste peste tot.... unde as putea gasi ??? |
Am dat o cautare, si am gasitwww.top-shop.ro/index.asp?tn=catmain&c=27237&csu=general>v=1&cex=60833&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_general_sem_google_1mop%20cu%20aburi&referrer=google_sem_60833&gkw=mop%20cu%20aburi&gclid=CKOMxLa5yKYCFQsJ3wod2m9CGg" target="_blank">aici ceva ce s-ar putea sa te intereseze...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
AlinaEmi spune:
multumesc de mesaj dar ce ai gasit tu este un aparat de mana cu aburi. Eu caut unul din acela cu care speli pe jos(cu coada lunga) dar care se transforma si intr-unul de mana la care atasezi diverse accesorii si poti curata si altceva (spre exemplu speli geamuri sau faianta)
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaEmi multumesc de mesaj dar ce ai gasit tu este un aparat de mana cu aburi. Eu caut unul din acela cu care speli pe jos(cu coada lunga) dar care se transforma si intr-unul de mana la care atasezi diverse accesorii si poti curata si altceva (spre exemplu speli geamuri sau faianta) |
http://www.top-shop.ro/h2osteammopfilter-64479-27237-pc.html?ils=10&irp=3&pcs=2
pai era m jos in pagina
AlinaEmi spune:
eu daca dau pe linkul asta vad ca este vorba de un filtru pt. H2O mop, si nu mopul in sine. mopul nu il au, chiar ma intreb de ce nu-l mai are nimeni pe stoc, oare l-au retras in urma reclamatiilor clientilor ?, ca prea e ciudat ca a disparut de peste tot (cel putin modelul asta 3 in 1 pe care-l vreau eu...)
la choicebrand nu m-am incumetat sa comand. Am o oarecare retinere fata de un produs reconditionat..... as fi preferat sa dau un ban dar sa stiu ca e nou.... voi ati avut experiente pozitive cu choicebrand ?
adriuta spune:
Mopul cu aburi...hmmm si eu am fost atza la magazin dupa ce am vazut reclama. Imi amintesc ca reclama am vazut-o pe la 5 dimineata ca deh...n-aveam somn si abia asteptam sa se deschida storu'. Si am luat ceva bunicel (shark steam mop). Dar pe cat de mare mi-a fost elanul pe atat de mare a fost si dezamagirea. Va rog inainte de a cumpara produse dintr-astea miraculos prezentate verificati pe internet REVIEWS-urile. Am mai luat si un alt fel de mop din asta cu aburi si la fel. Ideea e ca mopul cu aburi e asemenea unui fier de calcat cu aburi si cu care eu de ex nu am putut face mare lucru. Pe jos ca sa cureti cu el...sa fim seriosi...mie mi s-a parut ca as freca mizeria cu o carpa uda si fierbinte cu care mai rau intind mizeria peste tot. Plus ca aburul ala nu stiu cat o fi de bun pt mobilier...si alte lucruri pe care arata ei ca le-ar curata cu steamerul.
Sper ca voi sa aveti mai mult noroc si sa va placa...impresiile au fost pur personale si sincere. Norocul meu a fost ca aici poti returna orice fara nici o problema si pe toate le-am dus inapoi. Vanzatoarele de la serviciu clienti erau atata de obisnuite incat nici nu puneau intrebari, probabil eram al...n-lea client nemultumit
Editez cu un link de pe amazon cu reviewsurile traduse in romaneste (sper sa mearga)
http://translate.google.com/translate?u=http://www.amazon.com/Euro-Pro-Shark-S3101-Electric-Steam/product-reviews/B000V4Q8GA/ref%3Dcm_cr_dp_all_helpful%3Fie%3DUTF8%26showViewpoints%3D1%26sortBy%3DbySubmissionDateDescending&sl=en&tl=ro&hl=&ie=UTF-8
AlinaEmi spune:
mie imi trebuie mopul cu aburi ca sa dezinfectez pt. ca nu pot pune nici o substanta in apa cu care spal pe jos( bebe e usor alergic)
As vrea si accesoriu pt. geamuri ca mi se pare ca e mai usor de spalat geamurile asa.
Chiar nu si-a luat nimeni in ultimul timp sa-mi spuna si mie de unde ? Nici macar la choicebrand nu mai au decat 2 modele amarate fara accesoriu pt. geamuri...
CorinaDani spune:
ba da, poti dezinfecta cu otet alb diluat in apa cu care speli pe jos. sau cu solutii bio, care nu sunt atat de agresive si daunatoare.
mai poti dezinfecta cu solutie Igienol pusa in apa cu care speli pe jos, apoi "clatesti" parchetul de 2 ori, folosind doar apa curata. foarte importanta este dezinfectarea mopului dupa fiecare utilizare si uscarea lui rapida, pentru a nu mucegai sau dezvolta germeni.
gandeste-te ca tot acel abur va dauna mai devreme sau mai tarziu, pentru ca poti face igrasie in casa sau ti se strica parchetul/covorul. toata acea "abureala" care ramane in casa nu cred ca este foarte sanatoasa pe termen lung.
eu stiu ca bb e mic si vrei sa-l protejezi (asa eram si eu, intre timp mi-a mai trecut), insa la varsta de 1 an sistemul imunitar e cat de cat format si nu ar trebui sa exagerezi cu dezinfectarea. daca nu aveti animalute in casa, nu intrati incaltati peste tot si faceti curatenie temeinic, nu ar trebui sa fie probleme.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
AlinaEmi spune:
Multumesc mult de raspunsuri. Am reusit in cele din urma sa iau. L-am testat in bucatarie si eu sunt multumita de el. Nu lasa apa. Ideea este ca nu trebuie folosit peste mizerie, adica dau cu aspiratorul inainte. Dar oricum asta este valabil si pt un mop normal. Ramane sa vedem cum functioneaza si celelalte accesorii (geamuri, covoare etc.)
nuschu spune:
Mop cu aburi de la choicebrand am luat si eu. Nu are decat accesoriu pt curatat covoare si ei sunt cinstiti, iti spun ca nu merge pe covoare murdare, merge numai pentru improspatare, nu si pentru curatare.
Pe spatii deschise, neaglomerate, fara mult mobilier marunt (scaune, taburete etc.) e foarte bun. Eu pun aspiratorul inainte de a folosi mopul si curata bine. Daca e folosit pe suprafete cu praf, aduna praful sub forma de "liniute" (ca sa ma exprim plastic).
Intr-un apartament de 80 mp, cu o cantitate fireasca de mobila si covoare, e aproximativ inutil - muncesti mai mult s astrangi piesele de mobilier si sa feresti covoarele, decat cu un mop clasic. Pentru atare suprafete, acest mop e numai bun (cu conditia sa nu fie scump, ca laveta e complicat tare de schimbat si mai bine schimbi mopul decat sa schimbi laveta :P). Eu am gasit unul cu 20-30 de lei la Real.
Cat despre cantitatea de aburi, e infinit mai redusa decat cea generata de prepararea unei supe pe aragaz, sau de utilizarea timp de 20 de min. a aparatului de gatit la aburi. Dupa maximum 3 minute, in incaperea in care s-a utilizat mopul nu se mai simte nimic, nici urma de aburi. Nu ai cum, pur si simplu,. sa te gandesti la igrasie :-).