BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 8
ingeras26a spune:
Arianna, fooooarte fotogenici!
Mocanita, sarcina usoara in continuare!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ioana2010 spune:
Mocanita, eu as avea nevoie de Menopur. Incep stimularea diseara, si inca nu l-am cumparat...
Multumesc!
ioana2010 spune:
Mocanita, felicitari pentru sarcina!
Eu as avea nevoie de Menopur, incep stimularea diseara.
Multumesc
mocanita spune:
Ioana2010 imi pare rau, l-am dat deja lui miki-miki, am vorbit aseara cu ea...
Va multumesc mult de primire, de multe ori m-am simtit aici ca un copil care trage cu ochiul pe gaura cheii.. Citeam tot dar n-aveam curaj sa scriu.. Cand m-am apucat sa citesc, anul trecut prin iulie, am luat-o de la capat, am citit absolut TOT, asa ca atunci cand am facut FIV-ul mi-am dat seama cate cazuri imi ramasesera intiparite in subconstient.. Fiecare saptamana era pt mine un prag.. Imi aminteam clar in ce saptamana s-a oprit sarcina pentru cutare, pentru ce simptom s-a speriat nu mai stiu cine dintre voi.. ooofff... nici acum nu sunt linistita, ce sa zic.. maine intru in 17 saptamani si ma gandesc numai la Cata :(... sunt dusa stiu... Am facut ecografii in fiecare saptamana, daca nu chiar de 2 x pe saptamana, altfel nu puteam pur si simplu sa exist... Cata, anul trecut cand am citit ca ai nascut - fara sa stiu,normal ca erai insarcinata- am plans de n-am mai putut.. Nu-mi venea sa cred ca n-ai mai facut nimic in sensul asta, cunoscandu-te putin din ce citisemm, mi se parea ca ceva nu se leaga :)..dar s-a elucidat misterul si ma bucur mult de tot si sa stii ca m-ai ajutat mult :) si nu numai tu..va pup si multumesc inca o data.
Arianna_M spune:
Ingeras , Catalina ...merci !!!
Mocanita , inteleg perfect ce spui tu acolo de echografii ......mi-as cumpara un echograf acasa sincer
10 + ........ cu
Bebe
ingeras26a spune:
Mocanita o sa fie bine!
Cata pai asa da! alea initiale erau pt 1 bb, astea si pt 2 bb:)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
nutzyca spune:
buna fetelor,mai aveti putin pana la beta,cum va simtiti...mai aveti rabdare?....eu nu,cred ca un beta mare de la voi m-ar incuraja mult...fetele gravidute,sunteti foarte norocoase si va doresc tot binele si va felicit
catalina2307 spune:
mocanita - iti doresc din inima un copil sanatos...poate ar fi bine sa nu te incarci cu necazurile altora si sa gandesti pozitiv....adevarul este ca si mie mi-a fost tare teama sa ma bucur de sarcina si am pierdut momente frumoase. Dar au venit alte momente si mai frumoase.
Ne mai spui cate ceva despre tine? CAate FIV -URI , unde, motivul pentru care ai ajuns aici, varsta daca se poate, toate detaliile care pot incuraja alte fete care ne citesc....
Multumim.
mocanita spune:
Incerc sa gandesc pozitiv.. :) Incerc... Asta e primul Fiv, au mai fost 2 inseminari nereusite, o sarcina obtinuta natural anul trecut care s-a oprit pe la 8 saptamani... si cam atat... Am 35 ani.
catalina2307 spune:
Imi pare rau pt. sarcina pierduta.....cand treci prin asa ceva este tare greu sa te bucuri de o sarcina urmatoare.
Daaaaaar acum va fi bine.