BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Arianna, fooooarte fotogenici!
Mocanita, sarcina usoara in continuare!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Mocanita, eu as avea nevoie de Menopur. Incep stimularea diseara, si inca nu l-am cumparat...

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Mocanita, felicitari pentru sarcina!
Eu as avea nevoie de Menopur, incep stimularea diseara.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Ioana2010 imi pare rau, l-am dat deja lui miki-miki, am vorbit aseara cu ea...
Va multumesc mult de primire, de multe ori m-am simtit aici ca un copil care trage cu ochiul pe gaura cheii.. Citeam tot dar n-aveam curaj sa scriu.. Cand m-am apucat sa citesc, anul trecut prin iulie, am luat-o de la capat, am citit absolut TOT, asa ca atunci cand am facut FIV-ul mi-am dat seama cate cazuri imi ramasesera intiparite in subconstient.. Fiecare saptamana era pt mine un prag.. Imi aminteam clar in ce saptamana s-a oprit sarcina pentru cutare, pentru ce simptom s-a speriat nu mai stiu cine dintre voi.. ooofff... nici acum nu sunt linistita, ce sa zic.. maine intru in 17 saptamani si ma gandesc numai la Cata :(... sunt dusa stiu... Am facut ecografii in fiecare saptamana, daca nu chiar de 2 x pe saptamana, altfel nu puteam pur si simplu sa exist... Cata, anul trecut cand am citit ca ai nascut - fara sa stiu,normal ca erai insarcinata- am plans de n-am mai putut.. Nu-mi venea sa cred ca n-ai mai facut nimic in sensul asta, cunoscandu-te putin din ce citisemm, mi se parea ca ceva nu se leaga :)..dar s-a elucidat misterul si ma bucur mult de tot si sa stii ca m-ai ajutat mult :) si nu numai tu..va pup si multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ingeras , Catalina ...merci !!!

Mocanita , inteleg perfect ce spui tu acolo de echografii ......mi-as cumpara un echograf acasa sincer

10 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mocanita o sa fie bine!

Cata pai asa da! alea initiale erau pt 1 bb, astea si pt 2 bb:)

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

buna fetelor,mai aveti putin pana la beta,cum va simtiti...mai aveti rabdare?....eu nu,cred ca un beta mare de la voi m-ar incuraja mult...fetele gravidute,sunteti foarte norocoase si va doresc tot binele si va felicit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mocanita - iti doresc din inima un copil sanatos...poate ar fi bine sa nu te incarci cu necazurile altora si sa gandesti pozitiv....adevarul este ca si mie mi-a fost tare teama sa ma bucur de sarcina si am pierdut momente frumoase. Dar au venit alte momente si mai frumoase.

Ne mai spui cate ceva despre tine? CAate FIV -URI , unde, motivul pentru care ai ajuns aici, varsta daca se poate, toate detaliile care pot incuraja alte fete care ne citesc....
Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Incerc sa gandesc pozitiv.. :) Incerc... Asta e primul Fiv, au mai fost 2 inseminari nereusite, o sarcina obtinuta natural anul trecut care s-a oprit pe la 8 saptamani... si cam atat... Am 35 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Imi pare rau pt. sarcina pierduta.....cand treci prin asa ceva este tare greu sa te bucuri de o sarcina urmatoare.

Daaaaaar acum va fi bine.

Mergi la inceput