BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Cocolyso spune:
Pai ce faceti fetelor, a inghetat cablul la net?
Am intrat sa urez fetelor in asteptare beta POZITIVE si bebici sanatosi!
Va tin pumnii si astept vesti bune de la voi!
ingeras26a spune:
Fetelor, eu astazi am avut o sangerare destul de nasoala, deci este posibil ca pt mine acesta sa fi fost sfarsitul acesui FIV (cu omuleti proaspeti, cel putin...).
Nu stau sa plang, asta este, ce-o vrea Dzeu. Ma bucur in fiecare zi de ceea ce am si va doresc acelasi lucru si voua.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
Hey ingeras, trebuie sa fii optimista pana in momentul aflarii rezultatului testului de sange, si poate nu e totul pierdut si au mai ramas ceva omuleti supravetuitori. Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii pana la capat. Big hug.
nutzyca spune:
ingeras,poate ca nu e sf acestui fiv,la prima sarcima la mn a fost la fel...cu toate astea bb era prins asa ca mai asteapta putin poate este bn...
ingeras26a spune:
Nu mi s-au inecat toate corabiile, linistiti-va! doar ca trebuie sa fiu realista.
Nu am mai sangerat dupa, a fost "one time only", nu hemoragie, dar destul de mult. Dupa aceea nu am mai avut nimic nimic.
Sunt optimista in continuare.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
nutzyca spune:
fetelor sunt in a saptea zi de la ET,dupa ce am citit ce a spus ingeras m-a luat iar o stare de neliniste...am fugit la farmacie si am luat un test care a iesit pozitiv...defapt e o diferenta foarte mica dintre cele doua liniute,va rog sa imi spuneti e posibil sa fie fals?
Cocolyso spune:
Nutzyca atentie mare la pregnyl, cand ai facut, cate unitati.
Stiu ca se elimina cca 1000 unitati pe zi.
Cel mai bine ar fi o beta, nu vreau sa te dezamagesc, in nici un caz, sper sa fii insarcinata.
Ingeras, capul sus, vezi ce spune Dr.D si te asteptam cu beta.
Daca a fost doar un episod, o fi de la implantare.
Doar stim cazuri cu hemoragie mare (din cz diverse) insa cu bebe ok.