BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 16
filipac1979 spune:
da, ar fi o treaba super.
daca va zic ce mi-a facut mie ala dim. ma duc eu hotarata- domnule vreau sa stiu daca imi dati rez azi, ca altfel nu-l mai fac aici. si incepe sa-mi arate ce aparat super performant are el si cat e de exact. imi venea sa ii zic - nenea nu vrei tu sa mi-l faci pe loc, macar sa stiu o treaba.
deci daca va zic ca m-a sunat Maria acum, ce ziceti?nu-i venea sa creada ca ma gandeam la ea. e asa de emotionata, a zis ca asteapta vestea cea buna si de la mine.
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 da, ar fi o treaba super. daca va zic ce mi-a facut mie ala dim. ma duc eu hotarata- domnule vreau sa stiu daca imi dati rez azi, ca altfel nu-l mai fac aici. si incepe sa-mi arate ce aparat super performant are el si cat e de exact. imi venea sa ii zic - nenea nu vrei tu sa mi-l faci pe loc, macar sa stiu o treaba. deci daca va zic ca m-a sunat Maria acum, ce ziceti?nu-i venea sa creada ca ma gandeam la ea. e asa de emotionata, a zis ca asteapta vestea cea buna si de la mine. |
La ce laborator te-ai dus?
misa_21 spune:
citat din mesajul lui filipac1979 la euromed |
Aha.E cam fantoma lab ala,dar macar iti da rez repede.HAI sa fie cu noroc.Tin pumnii
ingeras26a spune:
facut si progesteron, mi-a iesit valoarea 47.6, deci buna.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
Desi stiu de vreo ora ca sunteti gravi, acum cand v-am citit postarile mi-au dat lacrimile.
Felicitari dragele mele, sarcina usoara va doresc si copii sanatosi.
Filipac - Doamne ajuta.
ingeras - se pare ca panaramele si-au bagat mintile in cap.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Desi stiu de vreo ora ca sunteti gravi, acum cand v-am citit postarile mi-au dat lacrimile. Felicitari dragele mele, sarcina usoara va doresc si copii sanatosi. Filipac - Doamne ajuta. ingeras - se pare ca panaramele si-au bagat mintile in cap. Catalina |
Pai si-au facut treaba, da, de-aia ti-am zis sa le mai scoti. Au gresit si ele o data, iarta-le :) acum si-au revenit!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
tokyo - ce sa spun....daca am ajutat un strop ca tu sa traiesti aceasta fericire eu sunt la fel de fericita.
ingeras - hai vezi poate te dai disparuta.Cofetaria Maria.