BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna_M spune:
Bravo Ingeras ......felicitari .....Doamne ajuta sa fie bine pana la capat
11 + ........ cu
Bebe
filipac1979 spune:
eu ma tot duc la baie ca nu rezist. ce simt nici nu mai stiu, fizic ma refer.
dar imi tot repet ca tot ce s-a intamplat pana acum nu poate fi in van, ca daca nu mi-a venit acum 4 zile cand aveam simptome clare de CM, nu are de ce mai veni. si rezultatul ala trebuie sa fie pozitiv.
pe mine nu ma suna, o sa ma duc eu dupa el. da nu stiu cum mai rezist 2 ore.
azi m-am gandit ca ma simt mai apropiata de voi si de fetele de la clinica - maria, laura, cristina, toate, decat de colegii de birou cu care stau in birou de atatia ani.am vrut sa o sun pe cristina dim sa-i spun ca va tin pumnii la toate, ca suntem in aceeasi oala si sper sa ne tinem toate de manutze.
va imbratisez din tot sufletul meu si visez...la o gasca de burticoase
tokyo spune:
a sunat maria.
beta 61.78! sunt inca in soc! am plans cat am putut, pe ascuns la baie. nu pot sa va descriu ceea ce simt!
Arianna_M spune:
Yupiiiiii.......inaca o .....felicitari Tokyo......Doamne ajuta si la tine , sa fie bine
Ma bucur tare mult pt voi , retraiesc inca odata emotiile mele
11 + ........ cu
Bebe
tokyo spune:
filipac, abia astept sa-mi dai si tu vestea asta! crede-ma ca tremur toata. inca nici nu realizez!
ingeras, felicitari!!!
nutzyca spune:
fetelor va felicit.....ma duc si eu vineri parca numai pot astepta pana sambata....ce dulci sunteti cand spuneti ca aveti bb
ingeras26a spune:
Tokyo, felicitari!!!!! sa ne ajute Dumnezeu!
Doamne, cat ma bucur!
Hai Filipac. Suna la clinica, zi-le sa o sune pe Maria si sa te sune Maria sa-ti spuna ca e beta mare!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
misa_21 spune:
Bravo fetelor!Felicitari si sa fie bine pina in octombrie.
Hai Piatra Neamtuuuuuuuuuuuu!