Prietene la bine si la greu - 100

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna, mamici, noi suntem bine, nu am mai intrat din lipsa de timp, saptamana trecuta am facut si ultimele 2 vaccinuri, de acum mai facem la 6 ani. Matteo a reactionat foarte bine, n-a facut nici febra asa ca suntem multumiti.

Laurici felicitari ptr. inimioara si tot asa in continuare.

Smara asteptam vesti bune maine.

Sunt nerecuperata si nici nu stiu daca o sa am timp sa recuperez.

Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Flavours, te cred ca iti e greu sa pleci de acasa la asa manifesari, eu m-am emotionat doar citind. Cartile zic sa explici copilului ca mami pleaca, dar vine inapoi curand / dupa-masa etc, iar la revenire sa ii spui ca mami a venit inapoi, asa cum a spus. Eu una ma cam indoiesc de perceptia lor asupra timpului si de capacitatea lor de a intelege viitorul, dar poate gresesc ca ma indoiesc. Eu cand plec de acasa ii spun ca mama pleaca, pa, ne vedem mai tarziu, dar daca e absorbita de jucarii, o las acolo si nu mai spun nimic. Recunosc ca la fiecare plecare ma intreb daca nu gresesc procedand asa...

Henna acum si multumesc Lidia ca mi-ai reamintit. Pai la cat de putine stiu, nu as putea pune mari intrebari. Voi spune cum procedez eu si poate imi dai niste ponturi. Eu ma vopsesc rar, cam de 3-4 ori pe an, combin praf de henna cu apa fierbinte, ulei de masline si galbenus, intind noroiul in cap (pe parul spalat proaspat) si dorm toata noaptea asa (ies cam 6 ore), dimineata spal si gata. Mereu ma intreb daca henna romaneasca aia ieftina (8 ron/cutia), cu 3 nuante doar e ok. Sau mai bune sunt alea straine care au mai multe nuante, dar costa 20-25 ron. Ma mai intreb daca o fi vreo smecherie sa nu imi mai ramana bucatele de noroi in cap, chiar si dupa 2 spalari. Sau alte smecherii. merci!

Pfoai, ce noroc pe Gabitza, dupa ce ca are socializare garantata la gemenasi, mai are si vecin de joaca pe palier

Am cascat niste ochi cat cepele la aplicatia "bogdaproste" de pe telefonul mobil, va-le-leu! Pai eu credeam ca mai ceva decat participarea la priveghi pe facebook nu se poate!

Raluci, imi pare rau de vestile de la dr. Imi imaginez ca esti cam suparata zilele astea. Dar te incurajez si eu, ca Many, va iesi pana la urma! Si Many, same for you, multa rabdare si calm, vei vedea ca totul va fi fff bine!

Ramona, prin ce dileme treci! Imi dau seama ca nu iti e usor deloc. Si eu zic ca alaptatul e ceva frumos in doi, daca tu simti ca nu mai e momentul, atunci e ok sa zici gata. Copilul e suficient de mare de acum. Evident ca laptele de mama e alimentul ideal si va fi mai bun decat orice alt lapte inca multa vreme de acum incolo, dar ne uitam si la celalalt taler al balantei. Mult curaj si sper sa iti regasesti repede linistea interioara.
Eu mi-am neglijat niste suferinte de ficat si pancreas pt alaptat si am tras mata de coada, desi, de la stresul de la birou si de la programul haotic, laptele e tot mai putin. La ultimul control la dr, mi-a spus verde-n fata ca fetita mea are nevoie de mine intreaga. Acest "intreaga" a sunat cam dur de la dr, de parca m-ar fi zgaltait de umar. Azi m-am gandit de peste 20 de ori la asta, asa ca te inteleg destul de bine, cred, cu framantarea.
Pe de alta parte, tu ai inca mult lapte, 250 ml pe zi e mult. La o varianta combinata te-ai gandit? tu sa pompezi si sa ii dai laptele tau cu biberonul? Poate ar merge asa o vreme. Dar tb sa pompezi minim de 3-4 ori pe zi, poate si 1 data noaptea.

Raluci, imi dai mai multe detalii despre bazin? Se face abonament? sau programare? tb duse analize ca sa te lase pe tine (adultul) in apa? care sunt orele pt copii? etc merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

raluci, tot despre bazin: salteluta aia v-au dat-o de acolo? sau ati adus-o voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Lyly, sta Alex in sling? ii place?

Am o intrebare. Ana a fost constipata, iar suc de morcovi si sfecla rosie au esuat. I-am pus dimineata, in fructe, niste fulgi de ovaz pe care i-am fiert putin si minunea s-a intamplat, gata constipatia! Azi i-am pus iar fulgi de ovaz in fructe si totul a fost ok. Concluzia mea a fost ca are prea putine fibre in alimentatie si ca de-asta au avut efect pozitiv fulgii de ovaz.
Dar ce sa fac acum? Sa ii combin cu fructe nu imi place mie, eu mereu i-am dat fructele goale ca parca asa e teoria. La pranz nu merge ca oricum e satioasa masa de pranz. Ramane varianta de iaurt+fulgi de ovaz, pe la ora 17. Oare merge sa pun fulgii nefierti? sa ii rasnesc si apoi sa ii pun in iaurt? Ce credeti? Sau aveti alte variante sa imi sugerati? la ce masa si sub ce forma i-as mai putea introduce fulgii astia?

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Neata!

na,ca am fost ultima aseara si prima azi dimineata, rar asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Si eu m-am gandit la faza cu mulsul, dar tre sa iau ceva medicamentze si ceai de matase de porumb care sunt contraindicate in timpul alaptarii .
Gata, am reusit am luat medicamentul minune, nu mai am sanii umflati. Dar azi noapte am crezut k mor mi-a fost atat de rau de nu am putut sta in picioare: ameteli, greata... (efectele adverse obijnuite). Maya a dormit numai cu tati, eu am zis k ma pun la putin si am dormit pana la 12 noaptea, m-am dus si i-am facut lapticu si am mers sa dorm dincolo. Apropo surpriza a dormit pe la 21:30 .
Acum ma gandesc k tre sa iau iar medicamentul si suntem singure....
Multumesc la toate pentru incurajari , sa speram k Maya va fi cuminte si nu o sa mai ceara san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si unde e?


ai scuza cu serviciul...o dau eu...poftiti

Dragos si Eva _30.11.2009


mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

neatza si de la mangalica!
Ramona, vaz ca aproape aproape ai scapat..Bine ca nu plange printesa dupa tatzi sa te simti si mai vinovata.
Si la noi e a treia noapte fara tatzi, deci oficial am intarcat si eu..
Dozz, ce fulgi de ovaz ii dai? de aia simpli de la plafar?
Gabitza, care te-a prins acu si nu te lasa sa relatezi de la locu faptei? cum a fost noaptea?
Si mai intreb si eu de Andre, Kreliutz, Lili, Madam cu Macu, LauraA, Ava, Alinus, Mitzi, Dankutza??? Hai fetili cu doo vorbe si aici..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

licu ma bucur ca samburasul e bine

Legat de bazin:
sedinta dureaza intre 30-50 minute, se creste progresiv, ieri a durat 35 minute dupa care il luase somnul foamea frigul.
analize da si copil si adult
instructorul este acolo pe cont propriu si il suni inainte si se face programare. ca sa intri si tu platesti 25 de lei bazinul, iar pt bebe stabileste profu tarifu
nu are ore speciale pt copii, stiu doar ca in weekend este full de copii, dar nu face cu mai multi odata decat parca cu cei mari
saltelutza si jucarele are profu acolo, noi ne-am dus doar cu pampersi de apa si prosop
in vestiar este si feon, l-am uscat la final, apoi am mai stat cu el in receptia hotelului pt aclimatizare, timp in care eu am pornit motorul la masina sa se incalzeasca putin

profu este ff misto Remus s-a dus din prima la el, la mine nu a prea stat pt ca nu stiam sa-l tin si plangea

Legat de fulgi, eu ii mai dau seara cu lapte sau la 17 cu iaurt, fructele goale, ma bucur ca ati scapat de constipatie

tina sa purtati sanatosi slingurile

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Gabitza, care te-a prins acu si nu te lasa sa relatezi de la locu faptei? cum a fost noaptea?




I-am pus la culcare ca ii cam apucase cascatul, mai devreme decat de obicei ... sa vad si daca adorm, deocamdata e liniste,se aude doar foiala Evei prin patut

Noaptea a fost ok, daca m-as trezi decat atunci cand o cer mucosii,ar fi si mai ok... dar eu mai prestez treziri de control,ii mai acopar, etc. De ex Dragos s-a trezit la 1 pt apa+pup si la 4 pt lapte...apoi la 8 ca de obicei;Eva la 6 pt lapte si la 8.30. In noaptea asta nu a mai plans prin somn,parca nici foiri asa multe.... dar am mai bagat eu treziri scurte la 12, 3 ...pur si simplu ma trezeam.

Am facut si eu reteta cu linte by Dozz,eu am adaptat-o ca nu am fenel in casa,aprovizionarea o face sotul in we,cu carutul cu mucosi nu incap la casele de marcat din supermarket si la magazinasele de cartier nu e.Eu am pus un pumn linte,1 ceapa,1/2 morcov,pui,mar, 2 foi salata verde,busuioc...toate le-am fiert cu oala sub presiune si la blenduire am pus niste unt si am scos ceapa...au mancat f bine, trageau de mana mea sa le dau ... bineinteles ca am facut mai putin decat ar fi vrut ei...data viitoare.
Azi le-am facut dimineata clatite,dupa reteta bunicii lui Rares, tovarasul de joaca al mucosilr :un ou,un iaurt,o lingura faina, amestecate iar cu compozitia facute niste clatite mititele cu lingura in tigaia de teflon .Le-am uns cu magiun prune si au halit tot mucosii,tare le-au mai placut. Pe cea unsa cu ricotta nu au papat-o ...nu mai vor deloc branza si nici ou simplu... mereu trebuie sa le ascund printre alte ingrediente


Licurici...o semnatura noua nu vedem si noi?
De fulgi eu stiam ca merg nefierti in iaurt,decat rasniti... eu le-am dat o singura data,nu stiu de ce nu am repetat ca punga e intreaga ...poate maine.


Intre timp mucosii au adormit ,asta inseamna ca vor mai avea inca un somn pe la 17.

Dragos si Eva _30.11.2009


mucosii

poze

Mergi la inceput