Prietene la bine si la greu - 100

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Fetele de la Iasi , cand ne vedem si noi la o joaca ceva? ( dupa ce ne trec mucisorii ca sa nu fim darnici)

da, vreau si eu, insa si noi suntem cu muci (mai degraba eu, ca Ruxi e mai bine). asa ca asteptam intai sa ne treaca.

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Ramonika, in occident si dupa cezariana se da copilul imediat la san, fara sa arunce nimeni nimic! Eu cred ca si la cezariana se face anesteziew. Si tu tot cezariana ai avut... cum ai procedat atunci??

oho, m-am dus dupa 2 zile la copil, ca la El. Doamna nu stai in camera cu bebe. am nascut luni la pranz si abia miercuri la pranz m-am putut deplasa.

Diana multumesc de sfat. de ce nu sunt toti medicii ca tine? am intrebat-o pe dr. mea de fam. si a zis ca 1 zi - doua nu tre sa alaptez dupa anestezie...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Ramona, Ana a facut o cura cu vi-sol de 10 zile la inceputul acestei luni (vit cu calciu). La analize calciul a avut valori normale asa ca nu m-as grabi sa-i mai dau daca nu este necesar. Oricum ea papa laptic inca foarte bine.
Diana, daca mai ai timp de un raspuns, asa printre picaturi, ai putea sa-mi spui daca valoarea de 22 la leucocite (normal e dat intre 4-12) poate sa se datoreze si unor viroze.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multam de vorbele frumoase!
Angi, spune ti-a facut si formula leucocitara? Adica monocite, limfocite etc... Anemica e? Imi amintesc vag ca spuneai ceva de ganglioni si febra mare si lipsa poftei de manacare, daca mai e si fara chef (asa ca vesnic obosita) pe mine m-ar face sa ma gandesc la mononucleoza infectioasa. Drept ca ii cam rara la varsta asta, dar asa pare. Mononucleoza e produsa de un virus, v. Epstein Barr. Si citomegalovirusul da imbolnaviri asemanatoare. Daca in formula leucocitara predomina monocitele si limfocitele asta e. Daca sunt in schimb granulocitele atunci e infectie bacteriana. Am senzatia ca e ceva epidemie de mono, Vlad a vacut inainte de Craciun si cred ca si eu si Teo am facut imediat dupa el. Am mai auzit cativa cu simptome asemanatoare.
Daca e mono, antibioticele sunt inutile, si chiar daca primeste ampicilina poate sa faca o eruptie specifica pe corp.
Bineinteles ca leucocitele astea asa mari pot sa insemne si alte bazaconii, daca nu-i trece febra in maxim o saptamana cu sau fara antibiotic trebuie s-o duceti si la un hematolog sa stati voi linistiti.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Diana tare ma bucur ca intri sa ne scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Am mai avut aseara o tentativa de a scrie aici dar s-a trezit zburlita (era ora 23) si pana la 1 nici gand sa adoarma. In final tati s-a culcat pe burta, si ea cu capul pe spatele lui si fundul in sus Ea care niciodata nu a dormit cu noi in pat...

Ieri am fost in AFI cu sora mea si tati a stat acasa cu Ema. S-a descurcat chiar f bine Copilul cuminte foc, dar tot s-a razbunat pe el cu 2 reprize de kk

Ma bucur ca s-a mai scris despre micul dejun...eu sunt in pana de idei pt ca ea nu papa decat ou( si nu pot sa-i dat asa des cum ar vrea), magiun cah, branza cah, cascaval cah, orez cu lapte cah
Ma mai salveaza banana.

Angi, imi pare rau de vestile mai putin bune. Multa sanatate.

Diana, imi era dor de tine. pt toti pruncii.

Raluci, mi-ai facut pofta cu ardei kapia umpluti cu branza Am prestat si eu o portie . Zburlita nu a fost prea incantata dar eu si tati am fost fani. Vazut pozele cu Bubu..e un ochios frumos rauuuu

Lyly, deci de pe 01.03 inapoi la munca? Multa bafta. Pana atunci sper sa incep si eu. Zburly nu mai are bube. A scapat repejor de ele.

Na_bo, Ema papa laptic pe la 6 si micul dejun la 10-11. Imediat cum se trezeste nu vrea nimic.

Ma bucur pt vestile bune aduse de Smara si Licu de la eco.

Gata. E gramada pe mine.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor, ia uitati-va ce face copilul asta http://www.facebook.com/video/video.php?v=194092013939713&oid=265841916267&comments

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miha, ai intrebat daca ne-a fost greu sa luam decizia sa plecam. Da sigur ca da. Cochetam de cand ne-am cunoscut sa incercam sa plecam in SUA sau Canada, Australia, Noua Zeenlanda... In Europa era mai dificil de atunci ca medic. Am facut rost la un moment dat de cartile ptr examenele americane. Apoi nu stiu de ce am lasat-o balta. Sotul si-a gasit post ca specalist la Arad, eu imi luasem rezidentiatul, am zic ca cel putin ptr moment nu plecam. Apoi au venit copii... Insa cum toate la noi merg din rau in mai rau, pur si simplu nu mai reusim sa iesim la liman. Sotul s-a hotarat acum vreo 9 luni si m-a convins si pe mine (mai greut un pic, a durat vreo 2 luni ). Sa speram ca va fi bine.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Diana ma bucur mult ca sunteti bine, sunt convinsa ca vei lua examenul cu brio si va veti adapta usor usor. E mai greu acum, dar in cativa ani va va fi mult mai bine.
Cum s-au acomodat copiii cu ideea plecarii?

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Monica tare frumos filmuletul. Ce bine ar fi sa fie toti copiii asa, fara frica de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

am venit cu sanioara din week end, am fost plecati si noroc ca nu a nins asa de vineri, ca nu mai aveam cum sa plecam spre casa . Am citit putin din urma, nu tot, dar mi-a placut ca ati scris mult

Laura_andreea multumesc si felicitari pt primii pasi

Angi sper sa aflati la analize ce are puiul mic si bolnavior si s-o scoateti repede la capat

atat pot momentan. Ah, da, Ramonika am ramas cu gura cascata cand am citit ca abia dupa 2 zile ai ajuns sa vezi fetita . (Probabil ca ai mai spus asta dar nu am fost eu atenta). Oau! Doamne fereste de nevoia asta de cezariana si de imputitele spitale unde nu sunt in stare sa aduca 5 copii langa mamele care nu se pot ridica din pat

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput