Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 20
miany75 spune:
buna seara,fetelor!!!
puiul mic doarme de la 9;era rupt(am fost iar la sanie in afara clujului si si-a dat putin programul peste cap,n-a prea dormit peste zi)..
gabitza da ,despre asta era vorba;din pacate,noi nu avem ikea..mai stii pretul? ms
Diana ms de info;bafta la examen!!!
na_bo ms de complimentul la adresa puiului;chiar daca nu e cu zulufi,Amalia e o scumpa!
cat despre rabdare,cred ca au si sotii astia dreptate (uneori); din dorinta de a face totul cat mai bine ,ne stresam poate mai mult decat e cazul...
gabitza35 spune:
salutari
mucosii au cazut lati si ma gandesc sa ma duc si eu la nani...o ora in plus (daca adorm)ar fi ok
Dozz,eu am introdus la micul dejun si altceva atunci cand au inceput sa refuze fructele dimineata...cateva lingurite si gata,faceau ca girofarul cu capetele. Acum alternam fructele cu restul. In zilele in care au la micul dejun BV,ou,etc uneori primesc seara fructe.
La noi Lp e undeva in intervalul 6-7.30 dimi,iar micul dejun e la 10-10.30 ... intre nu mai primesc nimic,nici nu prea mai au cand pt ca se trezesc la 8 (dragos) si 8.30-9 (eva)
Legat de cantitatea de apa/lapte eu am gasit 500 ml lapte/zi si un adaos de 300-500 ml de alte lichide (apa,suc,ceai,supa,ciorba,) e o cantite ok
Miany,multu mult de aprecieri...aseara parca am fost ... e inutil sa-ti spun ce frumusel e blondinul.
Multu pt comenturi
Am fost in AFI cu mucosii si stiu ca lui Ralu-seby parca nu-i primisera copilul la locul de joaca pe motiv de varsta;la cel de la etaj ,ZorkyPlanet,sub 3 ani sunt acceptati insotiti de un adult, 35 lei/zi
Nb
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
gabitza35 spune:
Myani,nu am cumparat-o eu,a luat-o sora mea,dar a zis ca undeva 30-40 ron,cam asta e pretul jucariilor de la ikea
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
smaranditza spune:
angi, sanatate multa, multa va doresc! Inutil sa spun ca si cu anemia parca s-au inteles kinderii nostri. Cum sa facem oare sa se inteleaga ei intr-o zi sa manance tot ce le dam? of, of... pupam Ana.
Diana, tare ma bucur sa te vad pe-aici. Chiar ca esti o super mami! Habar nu am cum reusesti sa te descurci cu toate. Spor la invatat si tinem pumnii sa reusiti cat mai repede sa va mutati.
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari si sfaturi cu privire la cantitatea de lapte. Exact dupa ce l-am parat aici, a doua zi a mancat ceva mai mult decat cateva lingurite de legume (am renuntat sa mai masor, ca numai nervi imi faceam....), asa ca a baut si mai putin lapte seara.
Lyly, in programul ce mi l-ai propus tu ma chinui si eu sa-l incadrez cumva pe kinder, dar nu reusesc nicicum. Adica, am incercat sa=i dau dimineata devreme lapte, apoi pe la 9-9.30 micul dejun. Ti-ai gasit....nu manca absolut nimic. Asa ca m-am lungit cu ora de mic dejun pana pe la 10, a tot ciugulit cate putin si s-a jucat vreo jumate de ora, iar pe la 11.30-12.00 - cand ii era somn de nu ma mai puteam intelege cu el, ii era si foame...ca de, nu mancase mare branza la micul dejun. Iar pranzul era imposibil de dat, pt ca era hiper-extra marait si obosit.
Asa ca, mi-a fost mai usor si mie si lui sa-i dau sa ciuguleasca ceva la mic dejun cat era inca "fresh" si ne puteam intelege, iar cand se apropia ora de somn la amiaza, pac sticla cu lapte, si adormea. Stiu ca nu e bine, stiu ca trebuie sa ajungem si noi la normalitate candva....si incerc sa schimb cate ceva...pe ici pe colo...prin partile esentiale. sa vedem daca si reusesc.
Lumi, tare ma bucur ca pisicoasa ta mananca asa bine acum. Super! S-o tina tot asa!
Laura-andreea, multumesc mult de sfaturi. Incerc sa ma relaxez. FELICITARI pentru primii pasi ai donshoarei!
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat. Of, neuronu asta gravid...
Ma duc la somn. Noapte buna!
Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas
Ancutza_Bro spune:
salut...face cineva cap nou? ca daca nu, il fac eu, am si un document nou de adaugat pe prima pagina
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
poftiti la cap nou:
101 (nu dalmatieni)
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)